Populairste categorieën

Emmer markt in teken van Pasen

EMMEN - Op vrijdag 14 april is het Goede Vrijdag en zijn veel mensen vrij voor het Paas weekeinde. Een heerlijk moment om de boodschappen te doen op de weekmarkt in het centrum van Emmen. Met meer dan 100 kramen zijn er heel veel producten te koop die onmisbaar zijn voor de Paasdagen.

Kerstwandeling Plus op 2e Kerstdag in Veenpark

Kerstwandeling Plus op 2e Kerstdag in Veenpark
BARGER COMPASCUUM - geschoold” tot elfen van de Kerstman, de turfsteker, de jeneverstoker, de veld wachter en andere ambachtslieden. Druk bezig met de voorbereidingen voor 2e Kerstdag, voor de Kerstwandeling in het Veenpark. Het park organiseert dit complete kerstevenement, want dat is de wandeling inmiddels wel geworden, samen met de Historische Vereniging ‘t Aole Compas.

1e ronde Volker Wessel Curling Cup zit er op

1e ronde Volker Wessel Curling Cup zit er op
EMMEN - Ook de eerste voorronde in Poule C zit erop. Net als in poule A en B weet ook in poule C een debutant te verrassen. TMG staat alleen aan de leiding met 10 punten. Ook eerste keer deelnemers Wildlands en Team Witrugspecht staan na voorronde 1 op een finale plaats. ...

Gratis reizen met stadsbus Emmen en Klazienaveen

Gratis reizen met stadsbus Emmen en Klazienaveen
EMMEN - Van 22 december tot en met 1 januari kan iedereen gratis gebruik maken van de stadsbus in Emmen. Om het openbaar vervoer te stimuleren biedt de gemeente Emmen in samenwerking met Qbuzz gratis vervoer aan op lijn 1, 2, 3 en 4. Ook kan er gereisd worden met Q-link, lijn 12. Dit is de lijn van Emmen via Meerdijk naar Klazienaveen.

Martin Drent niet verder bij DZOH

Martin Drent niet verder bij DZOH
EMMEN - Het bestuur van DZOH heeft besloten om voor het komende seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Het contract van Martin Drent wordt na 3,5 seizoenen niet verlengd. Ondanks dat we zeer tevreden zijn over het functioneren van Martin vinden we dat het na 3,5 seizoen tijd wordt voor een nieuw gezicht voor de groep.

Volker Wessel Curling Cup van start

Volker Wessel Curling Cup van start
EMMEN - Maandagavond ging op de ijsbaan van Emmen on Ice op het Raadhuisplein de 6e editie van de VolkerWessels Curling Cup van start. Een curling competitie met maar liefst 96 teams verdeeld over 4 poules van 24. ...

Zwartemeerse Boys wint in overtal van Valther Boys

Zwartemeerse Boys wint in overtal van Valther Boys
ZWARTEMEER – In de zondag 5e klasse E behaalde Zwartemeerse Boys een mooie 4-1 overwinning op Valther Boys. De mannen van Hendrikus Mulder blijven daarmee in het spoor van koploper Alteveer en Buinerveen. De Zwartemeerders kwamen al snel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Hidde Walda.

Weiteveense Boys kan Buinerveen niet bedwingen

Weiteveense Boys kan Buinerveen niet bedwingen
BUINERVEEN – In en tegen Buinerveen had Weiteveense Boys een leuk sprongetje kunnen maken in de zondag 5e klasse E, maar na een 2-1 ruststand verloren de roodhemden met 3-2. De thuisclub na stond bijna een kwartier spelen al op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Mark Middeljans in de 14e minuut en Koos Lutjes in de 17e minuut.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar