Populairste categorieën

SVBO verliest van Harkemase Boys

SVBO verliest van Harkemase Boys
EMMEN - De Emmer Junioren ontvingen zaterdag de Pioneers uit Assen. Vanaf het begin verliep de wedstrijd voor de Emmer honkballers erg stroef en kon Assen gemakkelijk het ene na de andere punt binnenlopen. Met maar één honkslag kwam Pioneers in de eerste inning tot een voorsprong van 0-7 en daaruit bleek dat er veel fouten werden gemaakt in de Bedrocks verdediging.

WKE verrassend voorbij UNA

WKE verrassend voorbij UNA
VELDHOVEN - Na de 4-0 overwinning van UNA bij ADO’20 en de 2-1 thuisnederlaag van WKE van Leonidas was er bij de supporters van WKE niet veel hoop op een goed resultaat van WKE tegen UNA in het verre Veldhoven in Brabant. Maar na 90 minuten voetbal en wat extra tijd stond met grote cijfers op het scorebord op het sportpark Zeelst: Thuis – Gasten 1-3....

Smits en Kiewiet winnaars halve marathon 11e Bommen Berendloop

GRONIONGEN - Op zondag 31 augustus werd om 13.30 uur het startsein gegeven voor de elfde editie van de Bommen Berendloop. De route loopt grotendeels door het natuurgebied De Onlanden heen. Bart Zwiers, boswachter van dit gebied, gaf het startschot van de 1K Kidsrun. Overige startschoten werden verzorgd door Grietje Pasma, directeur Topsport Noord Nederland.

SC Angelslo speelt met Erica ‘86

SC Angelslo speelt met Erica ‘86
EMMEN - SC Angelslo ontving voor haar derde bekerwedstrijd Erica ’86; een, zoals later bleek, eenvoudige tegenstander. Angelslo begon gretig aan de wedstrijd en zag in de eerste helft de doelpunten snel achter elkaar binnenvallen.

Compaen wint Piepertoernooi

Compaen wint Piepertoernooi
SLAGHAREN - Compaen heeft de 18e editie van het Piepertoernooi op zijn naam geschreven. De volleyballers uit Zaanstad waren in de finale te sterk voor Olhaco uit Hoogeveen en zij mochten na de beslissende derde set de Pieperbokaal mee naar Noord-Holland nemen.

Esmée Ellermann winnares in Kampen

Esmée Ellermann winnares in Kampen
KAMPEN – Het naseizoen begon voor de jeugd van WSV Emmen met een wedstrijd in Kampen. Esmée Ellermann voegde daar weer een zege toe aan haar seizoenstotaal, waarmee de teller voor haar ondertussen op zes is komen te staan.

Combinatieteam FC Emmen speelt twee oefenduels

EMMEN - Een combinatieteam van FC Emmen oefent op donderdag 4 september tegen een team van Heracles Almelo bestaande uit eerste en tweede elftal spelers. De wedstrijd wordt in de JENS Vesting gespeeld en begint om 13.00 uur. Op dinsdag 9 september volgt een wedstrijd tegen GVAV Rapiditas uit Groningen. In de JENS Vesting wordt dan om 19.30 uur begonnen.

FC Emmen pakt drie punten in bizarre wedstrijd

VENLO - VVV-Venlo-FC Emmen op vrijdag 29 augustus 2014 gaat de boeken in als wellicht de meest bizarre wedstrijd, zeker wat de Emmenaren betreft, in de club geschiedenis. Het was een avond vol drama waarin elke minuut wel iets gebeurde maar met een voor FC Emmen een happy end omdat met een 4-1 overwinning op zak de terugreis kon worden aanvaard. Het was nog even de vraag in welke bus maar ook dat ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar