Populairste categorieën

Achtste finale Handbal E&O - Quintus

EMMEN - De heren van E&O spelen vanavond de achtste finale van het bekertoernooi in de Oosting Arena in Emmen. De mannen van trainer Edwin Kippers nemen het daarin thuis op tegen Koornneef Quintus. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Zondag 14 februari is het weer Valentijnsdag !

EMMEN / Een leuke gelegenheid om een cadeau te geven aan een geliefde. Op de markt vindt je natuurlijk de grote bloemenkramen van Marianne van Oenen en De Gier. Bij deze kramen zullen volop rode rozen verkrijgbaar zijn.

Huldiging Tycho Atanasov

EMMEN - Op woensdag 10 februari 2016 is Emmenaar Tycho Atanasov door wethouder Bouke Arends gehuldigd in het gemeentehuis in Emmen. Tycho Atanasov (13) heeft tijdens de KNZB Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen in het Sloterparkbad in Amsterdam op de 100 meter rugslag zijn eerste gouden medaille op een nationaal titeltoernooi gewonnen.

Taalwerkplaats gaat Gekleurd Grijs

Taalwerkplaats gaat Gekleurd Grijs
NIEUW AMSTERDAM - Op donderdag 25 februari 2016 vindt het allereerste culturele seniorenfestival in Drenthe plaats. Het Gekleurd Grijs Festival heeft als decor woonwijkcentrum Holdert in Emmen en biedt optredens, workshops, presentaties en exposities. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen.

Guido Rink terug in selectie van JMS Hurry-Up

Guido Rink terug in selectie van JMS Hurry-Up
ZWARTEMEER - Guido Rink keert terug in de selectie van JMS Hurry-Up. De 34-jarige doelman wordt per direct toegevoegd aan de selectie van Joop Fiege. Rink blijft zijn werk als keeperstrainer bij de herenselectie voortzetten. De laatste weken verdedigde Rink wegens blessuregevallen al een aantal keer het doel als invalkeeper.

Modelspoorbeurs in Emmen

Modelspoorbeurs in Emmen
EMMEN. Op zaterdag 5 maart a.s. wordt er in Emmen weer een grote Modelspoorbeurs gehouden die wordt georganiseerd door de Modelspoorwegclub Emmen....

DVC'59 speelt bekerwedstrijd in stadion FC Emmen

DVC'59 speelt bekerwedstrijd in stadion FC Emmen
NIEUW DORDRECHT - De bekerwedstrijd in de 3e ronde van de Noordelijke KNVB-beker tussen DVC'59 (Nieuw Dordrecht) en zaterdag 2e klasser Broekster Boys uit Damwoude werd door de KNVB vastgesteld op zaterdag 6 februari a.s met een thuiswedstrijd voor DVC'59. ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar