Populairste categorieën

Parochiedag H.Pauluskerk Emmen

EMMEN - Op zondag 6 september aanstaande wordt bij de Pauluskerk weer de jaarlijkse parochiedag gehouden. Het begint met een Eucharistieviering en zal worden is afgesloten met een brunch. Om 10,00 begint de viering met medewerking van het Paulus- en Bernharduskoor en op hetzelfde moment is er een kinderwoorddienst en céche.

De Hooimijt legt zorgtuin aan

De Hooimijt legt zorgtuin aan
WEERDINGE - Zorgboerderij De Hooimijt bij Weerdinge laat dit voorjaar een zorgtuin aanleggen. Rondom de zorginstantie bevindt zich drie hectare bos en voormalig landbouwgrond dat door de gemeente in bruikleen is gegeven. Met de aanleg is een bedrag gemoeid van 35.000 euro en dit zal 12 nieuwe dagbestedingsplekken opleveren.

1 puntje magere oogst na twee wedstrijden HSG Nordhorn/Lingen

1 puntje magere oogst na twee wedstrijden HSG Nordhorn/Lingen
LINGEN/NORDHORN - Helaas ! Na de sensatie in de beker volgde de teleurstelling. In de twee eerste competitieronden behaalde de HSG Nordhorn-Lingen slechts 1 punt. Na het verlies in de derby bij de TV Emsdetten, na lange tijd voorgestaan te hebben, eindigde de wedstrijd tegen Rimpar in Lingen slechts in een gelijkspel.

Voorbeschouwing op zaterdag amateurvoetbal gemeente Emmen

Voorbeschouwing op zaterdag amateurvoetbal gemeente Emmen
EMMEN - Morgen, zaterdag 5 september, gaat de amateurcompetitie weer van start met enkele mooie derby's in de gemeente Emmen. De redactie zocht de clubs die van start gaan met de competitie 2015-2016 op en vroeg hen naar de verwachtingen voor de komende competitie.

Goede bezetting handbaltoernooi SVBO

Goede bezetting handbaltoernooi SVBO
BARGER OOSTERVELD - Op zaterdag 12 en zondag 13 september wordt in sporthal De Meerdijk weer het jaarlijkse SVBO-handbaltoernooi gehouden. De toernooicommissie heeft voor deze uitgave de volgende team kunnen noteren:

Maandag 7 september start collecteweek van KWF Kankerbestrijding.

EMMEN - Maandag 7 september a.s. start de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Met als doel geld in te zamelen voor kankeronderzoek.Vanaf maandag gaan in de gemeente Emmen maar liefst 800 collectanten van deur tot deur. Een enorm groot aantal en allemaal vrijwilligers. Een organisatie die evenzo door vrijwilligers in de diverse afdelingen met hun dorpen wordt voorbereid.

FC Emmen klopt combinatieteam Heracles

FC Emmen klopt combinatieteam Heracles
FC Emmen heeft in het Polman stadion een 3-2 zege geboekt op een combinatieteam van Heracles Almelo. Marnix Kolder (2) en Rick ten Voorde scoorde de Emmer goals. FC Emmen speelde zonder een handvol basisspelers terwijl het elftal van Heracles voornamelijk uit spelers van Jong Heracles bestond.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar