Populairste categorieën

Side-Out deelt met vierpunter pijnprikkel uit

Side-Out deelt met vierpunter pijnprikkel uit
SLAGHAREN - Een onwillekeurige reactie op bepaalde prikkels. Zo staat het woord reflex beschreven in diverse woordenboeken. Die beschrijving komt aardig in de buurt van de aanblik van de eerste set van de afgelopen thuiswedstrijd van Side-Out.

Geen vervolg in de beker voor dames DOS

EMMER COMPASCUUM - De handbaldames van DOS zijn in de kwartfinale van de handbalbeker uitgeschakeld door V&L uit Geleen. Na 60 enerverende minuten handbal stond er een 26-26 stand op het scorebord. In de verlenging waren de gasten, mede door het matige fluiten van de scheidsrechters, de gelukkige en trokken met 29-30 aan het langste eind.

JMS Hurry-Up niet langs KRAS Volendam

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up is het dinsdagavond niet gelukt in de uitverkochte Concrete People Arena van titelfavoriet KRAS Volendam te winnen. Het werd 28-28. Voor rust was JMS Hurry-Up de bovenliggende partij. Bij rust stond het dan ook 20-16.

Ruim aanbod sporten bij gv unido.

Ruim aanbod sporten bij gv unido.
EMMER COMPASCUUM - Kinderen bewegen tegenwoordig steeds minder en dat willen wij juist voorkomen. Daarom bieden wij leuke gymlessen aan. Thuis klimmen de kinderen ook graag op stoelen en banken. Niets lijkt meer veilig. "Niet doen, mag niet, pas op!"

Symposium voor amateurverenigingen bij FC Emmen

Symposium voor amateurverenigingen bij FC Emmen
EMMEN - FC Emmen organiseert op maandag 16 maart aanstaande met een aantal partijen voorafgaand aan de subtopper in de Jupiler League FC Emmen – FC Eindhoven een symposium speciaal gericht op amateurvoetbalverenigingen.

Erica 86 ruim langs Seta

Erica 86 ruim langs Seta
ERICA - Zaterdag stond er een heus ‘6 punten duel’ op het programma in de 5e klasse F. Met een totaal van 6 punten had Seta de 10e plaats in bezit, waar de thuisploeg met een score van 4 punten nog een plaatsje onder stond.

Meerdaags AB-junioren voetbaltoernooi SVBO

Meerdaags AB-junioren voetbaltoernooi SVBO
BARGER-OOSTERVELD - Vorig jaar organiseerde de stichting Jeugdvoetbal v.v. SVBO van v.v. SVBO voor de tweede keer een meerdaags jeugdtoernooi voor A en B junioren.Teams komen op vrijdagavond aan op het Sportpark van v.v. SVBO en spelen op zaterdag en zondag hun wedstrijden. De opzet is om elk team 3 wedstrijden per dag te laten spelen....

Belangrijke thuiswedstrijd Itass DTK’70

Belangrijke thuiswedstrijd Itass DTK’70
KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen speelt aanstaande zondag 8 maart een belangrijke thuiswedstrijd tegen Smash’70. De tegenstander uit Hattem is uitstekend begonnen aan het voorjaarseizoen en neemt de tweede plek in. ...

MV De Gijp haalt muzikale herinneringen op in Rue de la Gare

MV De Gijp haalt muzikale herinneringen op in Rue de la Gare
EMMEN – Pappa is blijven hangen in de sixties. Die term zou je bijna kunnen gebruiken voor MV De Gijp. Hoewel de Emmer band, met muzikanten die hun sporen in het verleden meer dan verdiend hebben, ook nummers speelt uit de jaren zeventig en tachtig. Wie eens een avondje muzikale herinneringen op wil halen moet op zaterdag 14 maart dan ook zeker naar café Rue de la Gare in Emmen gaan. MV De ...

Ralph de Jongh presenteert nieuwe cd in VanSlag

Ralph de Jongh presenteert nieuwe cd in VanSlag
BORGER – Ralph de Jong, winnaar van de Dutch Blues Challenge 2014 en daarmee deelnemer aan de International Blues Challenge in Memphis, presenteert op zaterdag 21 maart zijn nieuwe cd in cultuurpodium VanSlag in Borger. ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar