Populairste categorieën

Jeugd gratis naar WKE-Excelsior

Jeugd gratis naar WKE-Excelsior
EMMEN - Leerlingen van de basisscholen kunnen in gezelschap van hun vader en/of hun moeder donderdag 30 oktober de KNBV bekerwedstrijd tussen WKE en Excelsior gratis bezoeken. Dus jongens en meisjes sleep jullie vader en of moeder mee naar het sportpark Grote Geert en beleef een heerlijke avond.

Maandag kaartverkoop Heracles Almelo - FC Emmen

EMMEN - FC Emmen supporters die de club aanstaande dinsdag willen ondersteunen in de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo en op eigen gelegenheid reizen, kunnen aanstaande maandag in de JENS Vesting kaarten kopen. ...

Reinder Renting winnaar voordrachtwedstrijd ’t Aol’ Volk

Reinder Renting winnaar voordrachtwedstrijd ’t Aol’ Volk
EMMEN - Het was Drents, het waren kinderen en het waren gedichten, waarvan het publiek vrijdagavond in de grote zaal van "De Muzeval" kon genieten. De 34 kinderen die door de voorronden waren gekomen deden goed hun best bij de voordrachtwedstrijd die de Drentse vereniging " 't Aol'Volk" elk jaar organiseert.

FC Emmen heeft de wind in de zeilen

FC Emmen heeft de wind in de zeilen
EMMEN - FC Emmen heeft de smaak te pakken. Na de flitsende start van de tweede periode tegen MVV werd nu ook Jong FC Twente geklopt. De eerste plaats in de periode werd door de 3-0 winst met een imponerend doelsaldo van 9 voor en 0 tegen verstevigd en in de algemene rangschikking wordt, met in het weekeinde nog een aantal duels te spelen, nu de vijfde positie ingenomen.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar