Populairste categorieën

Meer ouderen, kleinere huishoudens

ASSEN - Gedeputeerde Staten hebben de provinciale bevolkingsprognose 2015-2040 vastgesteld. Met deze prognose brengt de provincie eens in de drie jaar de verwachte ontwikkeling van de bevolking qua aantal inwoners en huishoudens in beeld. De resultaten wijzen op een verandering in omvang en samenstelling van de bevolking. Tot 2040 zal het aantal geboortes flink afnemen en het aantal alleenstaande ...

Go Ahead Eagles 2 juli in Emmen tegen Ferencvaros

Go Ahead Eagles 2 juli in Emmen tegen Ferencvaros
EMMEN - De JENS Vesting is op 2 juli aanstaande het toneel van de wedstrijd in de voorrondes van de Europa League tussen Go Ahead Eagles en Ferencvaros uit Hongarije. De Deventenaren die wegens verbouwing van het eigen stadion naar Emmen uitwijken treffen daarmee de sterkste tegenstander van de groep waaruit de opponent moest komen.

Kaartverkoop Go Ahead Eagles - Fecencváros gestart

EMMEN - De kaartverkoop voor de wedstrijd van Go Ahead Eagles - Fecencváros van komende donderdag is begonnen. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn bij de JENS Vesting verkrijgbaar. e Deventenaren die wegens verbouwing van het eigen stadion naar Emmen uitwijken treffen daarmee de sterkste tegenstander van de groep waaruit de opponent moest komen.

Seniorenwandeling in Klazienaveen

Seniorenwandeling in Klazienaveen
EMMEN - De seniorensportcoaches van de gemeente Emmen organiseren dinsdag 14 juli een wandeling in Klazienaveen voor alle 60-plussers in de gemeente Emmen. De wandeling start om 11.00 uur vanaf Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte (Meteoor 3) in Klazienaveen.

JMS Hurry-Up trekt Harmen Voogt aan en heeft selectie compleet

ZWARTEMEER - Harmen Voogt wordt het komende seizoen toegevoegd aan de selectie JMS Hurry-Up. Voogt en de club uit Zwartemeer bereikten gisteravond overeenstemming over een tweejarige verbintenis. Met het aantrekken van Voogt heeft JMS Hurry-Up de selectie voor het nieuwe seizoen rond.

Scott Smulders wint ook het NK 65cc grote wielen in Veendam

VEENDAM - Scott Smulders van EMD Racing uit Emmen heeft ook het Nederlands kampioenschap 65cc grote wielen in Veendam weten te winnen. Smulders wist in de ochtend al de snelste tijd neer te zetten in de tijdtraining en mocht hiermee in beide manches als eerste een goede startplaats uitkiezen.

Esdal Vakcollege Emmen eerste winnaar TalentenKoers KNWU

EMMEN – Leerlingen van het Esdal Vakcollege Emmen en het Oranje Nassau College uit Zoetermeer zijn de winnaars geworden van het nieuwe, interactieve lespakket TalentenKoers van de KNWU. De beide scholen winnen hiermee een BMX-clinic en mogen zich een jaar lang het wielercollege van Nederland noemen.

Seizoenkaarten FC Emmen blijven voordeliger

Seizoenkaarten FC Emmen blijven voordeliger
EMMEN - FC Emmen kan terug blikken op een mooi seizoen maar moet natuurlijk ook vooruit kijken. Het nieuwe voetbaljaar nadert immers met rasse schreden. Tijd dus om een seizoenkaart aan te schaffen waarmee u in vergelijking met de losse verkoop veel voordeliger uit bent.

Naamloos bericht

Sven van der Mierden maakt een goede terugkeer in ADAC in Aichwald Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL Team heeft een goede terugkeer in de wedstrijden gemaakt. Tijdens de vierde wedstrijd om de ADAC Youngster Cup in Aichwald wist van der Mierden ondanks een tekort aan wedstrijdritme dertiende en zestiende te worden in de ...

Donderdag 2 juli Europees voetbal in De JENS Vesting!

EMMEN - Maak het mee! Go Ahead Eagles heeft zich geplaatst voor de 1e voorronde Europa League en gaat het opnemen tegen Ferencvaros. Ferencvaros, opgericht in 1899, is één van de grootste en populairste voetbalclubs van Hongarije.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar