Populairste categorieën

Haringhappen dansgroepen SIVO festival

Haringhappen dansgroepen SIVO festival
ODOORN - Voor verschillende dansgroepen uit het buitenland was het een bijzonder dag, deze tweede dag van het SIVO Dans en Muziekfestival. Vanochtend werden de groepen namelijk ontvangen op het gemeentehuis van de gemeente Borger-Odoorn in Exloo.

Autobedrijf Misker stelt bus beschikbaar

EMMEN - Er komt heel wat bij te kijken om bijna dagelijks meer dan honderd jeugdige talenten op verantwoorde wijze te vervoeren van huis naar het stadion en omgekeerd. Autobedrijf Misker maakt dat een stuk gemakkelijker door een gloednieuwe Ford Tourneo Custom personenbus ter beschikking van de jeugdafdeling te stellen. Aanstaande zondag is de bus te aanschouwen op de Open Dag van FC Emmen.

FC Emmen TV vanaf 12 augustus op Podium TV

FC Emmen TV vanaf 12 augustus op Podium TV
EMMEN - Vanaf 12 augustus kunnen de supporters van FC Emmen alles over hun club volgen op Podium TV, de nieuwe sport- en cultuurzender in Noord Nederland. Iedere dinsdagavond verzorgt FC Emmen TV een zestien minuten durende uitzending over enige profclub in Drenthe.

SIVO dansfestival kent geen grenzen

SIVO dansfestival kent geen grenzen
ODOORN – Nadat de lange stoet van deelnemers aan het SIVO dansfestival door een haag van bezoekers de weg naar het openingspodium had gevonden mochten alle deelnemende landen een korte impressie van hun kunnen tonen.

Concert van organist-beiaardier in Grote Kerk Emmen

Concert van  organist-beiaardier in Grote Kerk Emmen
EMMEN - Op vrijdag 8 augustus a.s. geeft Mannes Hofsink (1981) een concert op het Roelf Meijer-orgel in de Grote Kerk in Emmen. Hofsink is als cantor-organist verbonden aan de Protestantse Gemeente in de Grote of Mariakerk te Meppel. Daarnaast is hij stadsbeiaardier van Meppel en geeft hij leiding aan Cantorij Nijeveen.

Weer veel koopjes op de Emmer markt

Weer veel koopjes op de Emmer markt
EMMEN - In augustus is het nog steeds zomer en zijn veel mensen nog vrij . Een bezoek aan de vrijdag markt is een leuk dagje uit in de vakantie. Heerlijk slenteren langs de tientallen kramen met de meest uiteenlopende producten. Vanaf 08:00 s'morgens staat de markt opgesteld in het zuidelijke deel van het centrum van Emmen

Op 2 na warmste juli laatste 100 jaar

EMMER COMAPSCUUM - De maand juli is bijna ten einde en noteert met 19,9 graden Celsius gemiddeld de derde plaats qua warmte inde laatste 100 jaren.Het jaar 2006 was warmer in juli met 21,4 en ook de julimaand van 1994 met 20,3 graden CelsiusDe laatste 10 jaren zijn daarmee met 19.0 graden precies 1 graad warmer dan de 10 jaren ervoor in de julimaand.In de jaren zestig was de gemiddelde temperatuur ...

Bosman op het podium

NIJEVEEN – De omloop van Nijeveen is gewonnen door Twan Brusselman uit Helmond. Hij was de snelste van een kopgroep, die bestond uit zeven renners. Jasper Bovenhuis (Staphorst) en Gert Jan Bosman (Emmen) completeerden het podium. Zij finishten respectievelijk als 2e en 3e in deze goed bezette koers over een afstand van 104 kilometer.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar