Populairste categorieën

Scheidsrechters Protos Weering Toernooi bereiden zich voor op‘Duo fluiten’

Scheidsrechters Protos Weering Toernooi bereiden zich voor op‘Duo fluiten’
Emmen – Op iniatief van de scheidsrechtersvereniging COVS HZO Drenthe zijn de scheidsrechters voor het Protos Weering Toernooi (PWT), woensdagavond bijgeschoold.HZO Drenthe voorzitter EdgarVoortman was verheugd dat topscheidsrechter Stefan Aalders deze avond aanwezig was en uitleg kon geven over het in duo’s fluiten van wedstrijden.

Optredens wisselen in Rue de la Gare

EMMEN - Omdat de gezondheid van mr. Bluesbelly Gerard Gerdes het nog niet toe laat is in overleg met Rue de la Gare besloten de optredens van Bluesbelly en Mojo Clinton om te wisselen.

Nieuwe talentencentra Carmelcollege

Nieuwe talentencentra Carmelcollege
EMMEN - Het Carmelcollege Emmen is een school voor het voortgezet onderwijs met verschillende opleidingen, zoals vmbo, mavo, havo en atheneum. Maar de school is ook een Topsport Talentschool en heeft in samenwerking met sportbonden en ...

Husqvarna SKS Racing NL Team krijgt vervolg in 2015

EMMEN - Na een progressief eerste seizoen waarin de teamleden met name in de 2e helft van het seizoen een stijgende lijn te pakken hadden, krijgt het Husqvarna SKS Racing NL Team een vervolg in 2015. Toine Uijttewaal en Hans Koenen van 4-Stroke MX Service BV, de thuisbasis van het team, zijn erg tevreden over de samenwerking met Husqvarna.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar