Populairste categorieën

Sven van de Mierden een manche twaalfde in de ADAC in Tensfeld

Sven van de Mierden een manche twaalfde in de ADAC in Tensfeld
TENSFELD(D) - Tijdens de vierde wedstrijd om de ADAC Youngster Cup in het Duitse Tensfeld heeft Sven van de Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL Team een twaalfde plaats weten te behalen. Na een valpartij bij de start van de eerste manche kwam Sven nog helemaal terug tot in de top vijftien maar vanwege een vreemde situatie werd hij uit de uitslag gehaald en verloor hierbij dus zijn punten.

FC Emmen op SBS 6

FC Emmen op SBS 6
EMMEN - De SBS zendergroep heeft de uitzendrechten verworven van de samenvattingen van de Jupiler League en de vriendschappelijke oefenwedstrijden die het Nederlands elftal de komende twee jaar speelt. Dat hebben rechtenhouder Eredivisie Media & Marketing en SBS vandaag bekend gemaakt. De live-wedstrijden van de Jupiler League zullen net als in het seizoen 2013/2014 te zien zijn op de premium tv ...

Muziekprogramma SIVO-festival

Muziekprogramma SIVO-festival
ODOORN - Naast dans neemt muziek de laatste jaren ook een belangrijke plek in op het internationale SIVO Dans- en Muziekfestival. De organisatie heeft een aantal groepen en individuele artiesten vastgelegd die op het festival hun muziek ten gehore brengen. Hieronder het overzicht.

Speciaal programma op plein Odoorn

Speciaal programma op plein Odoorn
ODOORN - Speciaal voor de inwoners, toeristen en andere belangstellenden in Odoorn en omgeving wordt op de dinsdagavond, de dag voor de opening van het 30e SIVO-festival, een bijzonder programma gepresenteerd. Op het plein nabij de kerk in het hart van Odoorn wordt in het kader van het 30-jarig bestaan alvast een voorproefje geboden. Deze activiteiten zijn gratis voor het publiek toegankelijk....

Sanne Hendriksen op de fiets naar Parijs

Sanne Hendriksen op de fiets naar Parijs
KLAZIENAVEEN - Wielrenster Sanne Hendriksen uit Klazienaveen is afgelopen zondag samen met acht andere kinderen op de fiets gestapt naar Parijs. Dat doen zij in het kader van de Belkin Tour Challenge for kids die in Utrecht start.

Passe-partouts voor mooiste SIVO-foto

Passe-partouts voor mooiste SIVO-foto
ODOORN - Fotografen kunnen hun hart ophalen op het SIVO-festival vanwege de prachtige kostuums en bewegingen die de vele dansgroepen op de bûne brengen. Het moet een uitdaging voor iedere fotograferende bezoeker zijn om daar prachtige platen van de schieten. Daarom houdt de SIVO-organisatie ook dit jaar een fotowedstrijd onder bezoekers.

20ste Editie van het C’est la Vie festival, Emmen

20ste Editie van het C’est la Vie festival, Emmen
EMMEN - Wederom is het de organisatie van C’est la Vie gelukt om spectaculaire straattheateracts naar Emmen te halen voor de 20ejubileumeditie van het straattheater- en muziekfestival C’est la Vie. Het Phonehouse C’est la Vie Festival vindt plaats op zondag 27 juli a.s. Het C’est la Vie Festival wordt jaarlijks op de laatste zondag van de maand juli georganiseerd.

Drentse Fiets4Daagse in Emmen officieel geopend

Drentse Fiets4Daagse in Emmen officieel geopend
EMMEN – In de goed gevulde Fiets4Daagse tent op het terrein van Sc Angelslo op sportpark Noord in Emmen opende wethouder Rene van der Weide maandagavond de Drentse Fiets4Daagse met een enorme slag op een grote gong. Voorafgaande aan deze opening die begon met een toespraak van Femke Kuik, voorzitster van de afdeling Emmen, kregen de aanwezigen eerst nog een spelletje voorgeschoteld in de ...

Miss Emmen Féline Elie naar Tour du Jour

Miss Emmen Féline Elie naar Tour du Jour
EMMEN - De rondemiss van de Rabobank Gouden Pijl, Miss Emmen Féline Elie, maakt woensdag 23 juli haar opwachting in het RTL7-programma Tour du Jour. Presentator Wilfred Genee bespreekt gedurende de Ronde van Frankrijk dagelijks met enkele gasten allerlei zaken rondom de grootste wielerkoers ter wereld. Dit doet hij samen met zijn vaste sidekicks, de oud-coureurs Michael Boogerd en Eddy Planckaert.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar
Laatste nieuws
 
agenda emmen
Speciaal programma op plein Odoorn
di 29 jul 2014 om 20:35
26e Internationaal Vliegerfestival in Emmen
vr 15 aug 2014 om 12:43