Populairste categorieën

Twee podiumplaatsen jeugd WSV Emmen

HOOGEVEEN – Op het clubpanrcours van wielervereniging de Peddelaars in Hoogeveen is zaterdag het Noordelijk wegseizoen voor de jeugd geopend. Zoals gebruikelijk is er in 7 leeftijdscategorieën gestreden om de eerste bekers en medailles, die beschikbaar waren gesteld door sponsor Intersport Jan Bols. In de jongste leeftijdsgroepen waren de onderlinge krachtsverschillen het grootst.

Groots kampioensfeest met tragisch randje

Groots kampioensfeest met tragisch randje
ERICA - Zondag a.s. 29 maart organiseert sc. Erica een bijzondere, sportieve en emotionele ochtend die in het teken staat van een van hun leden Jeroen Wijnands. Het 4e team van de voetbalclub kan deze ochtend kampioen worden en draagt dit moment op aan de speler die jarenlang in dit team en o.a. voor deze club heeft gevoetbald.

Zomerse Noorderslag Fair: voor u, uw huis en uw tuin!

Zomerse Noorderslag Fair: voor u, uw huis en uw tuin!
SLAGHAREN - Een grote verscheidenheid aan artikelen, een versnapering op het terras en een gonzende gezellige drukte. Kort samengevat geeft dat de sfeer weer van de Noorderslag Fair, die op zaterdag 27 en zondag 28 juni plaats vindt in en om sporthal ...

Parkeermaatregelen in een notendop

EMMEN - Eind 2014 was het al aan de orde: de maatregelen die ervoor moeten zorgen dat de inkomensten en kosten van het parkeren in het centrum van Emmen meer in evenwicht zouden komen. Mede op verzoek van de ondernemers van Emmen centrum is extra tijd genomen om hierover van gedachten te wisselen.

BUNKHOUSE in Zalencentrum Melody

BARGER OOSTERVELD = Op zondag 5 april, 1e paasdag is er een optreden van BUNKHOUSE in Zalencentrum Melody aan de Splitting 45 in Barger Oosterveld. De zaal gaat open om 21.00 uur het optreden begint om 22.00uur. De entree is ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar