Populairste categorieën

Modelspoorbeurs in Emmen

Modelspoorbeurs in Emmen
EMMEN. Op zaterdag 5 maart a.s. wordt er in Emmen weer een grote Modelspoorbeurs gehouden die wordt georganiseerd door de Modelspoorwegclub Emmen....

DVC'59 speelt bekerwedstrijd in stadion FC Emmen

DVC'59 speelt bekerwedstrijd in stadion FC Emmen
NIEUW DORDRECHT - De bekerwedstrijd in de 3e ronde van de Noordelijke KNVB-beker tussen DVC'59 (Nieuw Dordrecht) en zaterdag 2e klasser Broekster Boys uit Damwoude werd door de KNVB vastgesteld op zaterdag 6 februari a.s met een thuiswedstrijd voor DVC'59. ...

Jesse Dijkstra wint in Annen

Jesse Dijkstra wint in Annen
ANNEN – In Annen is een begin gemaakt met de voorjaarstrainingsritten, die worden georganiseerd door de wielervereniging Meteoor Assen/Roden.

Judogroep Vos scoort prima in Muntendam.

Judogroep Vos scoort prima in Muntendam.
MUNTENDAM - De jeugdige talenten van vereniging Vos hadden met dertien deelnemers ingeschreven voor het judo ryu toernooi in Muntendam.Helaas werden er twee ziek maar de overige deelnemers scoorden honderd procent zodat het team met 11 prijzen naar huis ging.

Justin Kloese en Joost Freriks snel op de Meerdijk

Justin Kloese en Joost Freriks snel op de Meerdijk
EMMEN – Op het clubparcours van WSV Emmen is zaterdag de eerstetrainingsrit van het nieuwewegseizoengereden. De opkomst van de rennersvielniettegen, al zijnernogal wat, die net hunveldritseizoenhebbenafgesloten en die nu eersteenrustperiodeinbouwen. Ookzijner nog steeds diverse wielrennersactief op het ijs.

Dramatisch Hurry Up besluit competitie

Dramatisch Hurry Up besluit competitie
DEN HAAG - Hurry Up is de reguliere competitie geëindigd met een nederlaag bij laagvlieger Hellas. In Den Haag ging de ongeslagen koploper met 23-22 onderuit tegen de nummer eennalaatst. Bij rust was het 11-9 in het voordeel van de thuisploeg. Er was geen focus en geen scherpte in de ploeg van trainer coach Joop Fiege.

Tafeltennissers DTK ’70 oppermachtig

Tafeltennissers DTK ’70 oppermachtig
KLAZIENAVEEN - Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK ’70 heeft zaterdagavond met duidelijke cijfers de uitwedstrijd in Hilversum gewonnen. Tegen het team uit de mediastad werd het 0-6.Aan de kant van het team uit Klazienaveen speelden Barry Wijers, Michel de Boer en Bas Hergelink.

Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie bij SBS6

Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie bij SBS6
EMMEN - Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd. Van de eerste schets in 2013 tot en met de opening eind maart 2016 als WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie is vanaf 11 februari elke donderdag ...

Dames DOS bijna zeker van kampioenspoule

EMMER COMPASCUUM–Schuler Afbouw/DOS is na de 32-21 thuisoverwinning op Venlo bijna zeker van een plekje bij de eerste zes, die recht geeft op toegang tot de kampioenspoule. Met nog drie wedstrijden te gaan staat de ploeg van Rob Fiege zesde in de Eredivisie en heeft het vijf punten meer dan nummer zeven E&O.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar