Populairste categorieën

FC Emmen kan bliksemstart niet doortrekken

HAREN - De ruim tweeduizend voornamelijk FC Groningers aanhangers keken redelijk onthutst toen het scorebord in het Harense sportpark De Poel na dik een kwartier een 0-2 stand aangaf. FC Emmen, dat tot nu toe in de voorbereiding geen deuk in een pakje boter kon schieten, had brutaalweg de leiding genomen.

Geen succes voor Eloy na val in de tweede manche

OIRSCHOT - Eloy reed in de eerste manche lang aan de leiding maar door een foutje in de slotfase verloor hij twee plaatsen en kwam op een nette derde plaats over de finish. In de tweede manche kwam hij op een vijfde plaats rijdend hard ten val en moest hierdoor noodgedwongen de wedstrijd verlaten.

Van Berkel en van der Mierden scoren goed in de ADAC in Tensfeld

Van Berkel en van der Mierden scoren goed in de ADAC in Tensfeld
TENSFELD - Het Husqvarna SKS Racing NL team is met Lars van Berkel en Sven van der Mierden in de top tien geeindigd in de vijfde wedstrijd om de ADAC Masters Series in Tensfeld. Van Berkel wist in de Masters klasse tiende te worden en van der Mierden streed in de Youngster klasse voor de top vijf maar werd uiteindelijk netjes zesde.

Programa Openingsfeest Centrumvernieuwing

Programa Openingsfeest Centrumvernieuwing
EMMEN - Zaterdagavond 10 september komen Dotan en Caro Emerald naar het Grote Openingsfeest Centrumvernieuwing Emmen. Met de aankondiging van deze laatste twee artiesten is het complete programma bekend. Alle avonden op het vernieuwde Raadhuisplein zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Gemeente Emmen bedankt haar inwoners, maar ook haar bezoekers van het centrum voor hun geduld.

Draaiorgeltjes bezochten Veenpark Barger-Compascuum

Draaiorgeltjes bezochten Veenpark Barger-Compascuum
BARGER-COMPASCUUM - Op Zondag 24 juli bezoeken een aantal draaiorgeltjes het Veenpark en zorgen voor een gezellige zomerse sfeer. Er worden een tiental orgeltjes verwacht. Inmiddels zijn de volgende met naam en toenaam ...

Elektriciteit uit langzaam stromend water

Elektriciteit uit langzaam stromend water
EMMEN - Woensdag 20 juli 2016 ondertekende gedeputeerde Tjisse Stelpstra de Drentse Green Deal met Machinefabriek Emmen B.V. voor het plaatsen van een flow convertor in de wateraflaat nabij de Ossesluis in Hoogeveen. Het college van Gedeputeerde Staten stelt ...

Fiets4Daagse op de Warenmarkt in Emmen

 Fiets4Daagse op de Warenmarkt in Emmen
EMMEN - Op maandag 18 juli start de Drentse Fiets4daagse met o.a. Emmen als startplaats. Het centrum is de spil voor de deelnemende fietsers, daarom zal in het centrum flink wat vertier zijn. Het programma ziet er als volgt ...

FC Emmen - SV Meppen voortijdig afgefloten wegens onweer

FC Emmen - SV Meppen voortijdig afgefloten wegens onweer
KLAZIENAVEEN - De onder tropische hitte begonnen wedstrijd FC Emmen-SV Meppen werd in de 56e minuut afgefloten. Scheidsrechter Ter Horn zag de bui aankomen en dat was precies op tijd want een minuut later blies er een storm over sportpark De Planeet in Klazienaveen die het spelen absoluut onmogelijk maakte. De stand was op dat moment 1-0 in het voordeel van de Duitsers.

FC Emmen test Belgische aanvaller

FC Emmen test Belgische aanvaller
EMMEN - FC Emmen test deze week de Belg Mohcine Zoubeir. De 21-jarige aanvaller heeft in het onder 19 elftal van Anderlecht gespeeld. Daarvoor kwam hij uit voor Germinal Beerschot. Zijn recente club was KFC Sint-Lenaarts dat op het vierde niveau speelt.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar