Populairste categorieën

Optredens wisselen in Rue de la Gare

EMMEN - Omdat de gezondheid van mr. Bluesbelly Gerard Gerdes het nog niet toe laat is in overleg met Rue de la Gare besloten de optredens van Bluesbelly en Mojo Clinton om te wisselen.

Nieuwe talentencentra Carmelcollege

Nieuwe talentencentra Carmelcollege
EMMEN - Het Carmelcollege Emmen is een school voor het voortgezet onderwijs met verschillende opleidingen, zoals vmbo, mavo, havo en atheneum. Maar de school is ook een Topsport Talentschool en heeft in samenwerking met sportbonden en ...

Husqvarna SKS Racing NL Team krijgt vervolg in 2015

EMMEN - Na een progressief eerste seizoen waarin de teamleden met name in de 2e helft van het seizoen een stijgende lijn te pakken hadden, krijgt het Husqvarna SKS Racing NL Team een vervolg in 2015. Toine Uijttewaal en Hans Koenen van 4-Stroke MX Service BV, de thuisbasis van het team, zijn erg tevreden over de samenwerking met Husqvarna.

CDA Emmen wil duidelijkheid!

CDA Emmen wil duidelijkheid!
EMMEN - Het CDA in Emmen wil dat de burgers voor 1 januari 2015 duidelijkheid krijgen over de eigen bijdrage die ze voor de WMO ondersteuning, zoals huishoudelijke hulp en hulpmiddelen, moeten betalen.

Combinatieteam FC Emmen vanavond tegen HZVV

Combinatieteam FC Emmen vanavond tegen HZVV
EMMEN - Het combinatieteam van FC Emmen oefent vanavond (dinsdag) tegen de zaterdag eersteklasser HZVV uit Hoogeveen dat momenteel de ranglijst in de eerste klasse E aanvoert. De wedstrijd wordt in de JENS Vesting gespeeld en begint om 19.30 uur.

Succesvol weekend voor darter Jan Dekker

Succesvol weekend voor darter Jan Dekker
PRAAG (TSJE) - De Emmer darter Jan Dekker heeft een uitstekend weekend achter de rug. Zaterdag won de darter in het Tsjechische Praag de Open Tsjechië . Een dag later greep de in Klijndijk geboren darter net naast de hoofdprijs op de Sunparcs Open in België. De Engelsman Alan Norris werd in Praag door Dekker in de kwartfinale verslagen. En vervolgens won hij in de halve eindstrijd ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar