Populairste categorieën

FC Emmen in eerste ronde tegen Almere City

EMMEN - FC Emmen moet in de eerste ronde van de Jupiler play offs uit komen tegen Almere City FC. De Emmenaren werden op de ranglijst gepasseerd door FC Volendam terwijl Almere City met liefst 7-0 van Jong PSV won. Maandag reist FC Emmen naar Almere terwijl komende vrijdag, aanvangstijd 18.30 uur, de return in Emmen is.

FC Emmen besluit competitie met nederlaag

EMMEN - Een goed seizoen met een goed resultaat afsluiten was ongetwijfeld het doel voor FC Emmen maar het is er niet van gekomen. Fortuna Sittard ging met de punten aan de haal dankzij een 2-1 overwinning. FC Emmen eindigde daardoor op de zevende plek....

37 ste Internationale Ducati Club Races

ASSEN - Internationale Ducati Club Races met Ducati TT/F1 races en symposium. Tijdens de komende 37ste Internationale Ducati Club Races 2016 op het TT Circuit Assen is er meer te zien en te beleven dan alleen Ducati’s en de legendarische Brittens.

Tegenstander in play offs vrijdagavond bekend

Tegenstander in play offs vrijdagavond bekend
EMMEN - Met FC Emmen-Fortuna Sittard wordt vrijdagavond de reguliere competitie afgesloten. Voor de Limburgers betekent het einde seizoen maar voor FC Emmen begint een nieuw hoofdstuk met de deelname aan de play offs.

De selecties voor interland Drenthe-Groningen

De selecties voor interland Drenthe-Groningen
EMMEN - De laatste speeldag van de reguliere competitie belooft aanstaande vrijdag in de JENS Vesting weer een groot feest te worden. Zo begint de dag met een interland tussen Drenthe en Groningen met tal van sterren uit het verleden en ook nog heden.

Naamloos bericht

ERICA - Hallo bewoners van Erica en verre omstreken!! Vanwege de huidige extreme weersomstandigheden heeft het Bestuur van het Geert Vos bad helaas moeten besluiten om de openingsdatum van het bad met een week te verplaatsen.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar