Populairste categorieën

Sportverkiezing gemeente Emmen 2015 live op RTV Emmen

Sportverkiezing gemeente Emmen 2015 live op RTV Emmen
EMMEN - De sportverkiezing van de gemeente Emmen seizoen 2014 zal worden gehouden op zaterdag 31 januari 2015. In het Hampshire Hotel Emmen zullen de beste sporters van 2014 in de gemeente Emmen worden gehuldigd. Zeven categorien met elk vijf genomineerden zullen op het podium verschijnen.

Open dag bij Drenthe College

Open dag bij Drenthe College
EMMEN - Leerlingen uit het voortgezet onderwijs en hun ouders kunnen donderdag 29 januari tussen 16.00 uur en 21.00 uur een kijkje nemen op de locaties in Assen, Emmen en Meppel van het Drenthe College. Tijdens de open dag kunnen vmbo’ers en havisten op de vestigingen in Assen, Emmen en Meppel rondkijken en praten met huidige studenten en docenten.

Politie onderzoekt dood man

EMMEN - De politie onderzoekt de dood van een man in een woning aan de Druwerbrink. De man werd zaterdagmorgen dood in zijn woning gevonden. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. In het huis doet de politie forensisch onderzoek.

FC Emmen blij met gelijkspel in Helmond

FC Emmen blij met gelijkspel in Helmond
HELMOND - Het was niet de beste wedstrijd van FC Emmen in het huidige seizoen maar toen het na een uur spelen op 0-2 kwam leek er geen vuiltje aan de lucht. In de daaropvolgende minuten betrok de lucht echter behoorlijk boven de Emmenaren want in vijf minuten tijd trok Helmond Sport de stand gelijk.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar