Populairste categorieën

Ierse campinggasten pakken hun biezen

NIEUW DORDRECHT - Alle Ierse gasten van de camping in Nieuw Dordrecht zijn vertrokken. Gisteravond heeft de eigenaar van de camping hen, in het bijzijn van politie- en gemeenteambtenaren gesommeerd de gemeente Emmen te verlaten. Daar hebben de gasten mee ingestemd.

FC Emmen test Elroy Pappot

FC Emmen test Elroy Pappot
EMMEN - Bij FC Emmen traint momenteel Elroy Pappot mee. De 22-jarige middenvelder heeft het afgelopen seizoen voor Fortuna Sittard gespeeld dat hem huurde van FC Utrecht. Pappot maakte in 12/13 zijn debuut voor FC Utrecht in de eredivisie en scoorde toen ook zijn enige goal en wel tegen PEC Zwolle. Hij heeft zes duels voor FC Utrecht en 12 voor Fortuna Sittard op zijn staat van dienst staan.

Eerste dansgroepen SIVO gearriveerd

Eerste dansgroepen SIVO gearriveerd
ODOORN - Hoewel het nog twee dagen duurt voor de dansers gaan optreden, zijn de eerste dansgroepen gearriveerd in Odoorn voor het Wereld Dans en Muziekfestival SIVO. Zondag kwam de groep Compana Mexicana de Danze Folklorica uit Mexico-stad al in Odoorn aan en maandagochtend arriveerde Zuid-Korea in Drenthe....

Steeds meer 100-jarigen in Emmen

Steeds meer 100-jarigen in Emmen
EMMEN - Momenteel zijn er 13 honderdjarigenin degemeente Emmen, waarvan10 vrouwenen 3 mannen Vorig jaar waren er 9 en daarvoor 10. Begin deze eeuw stond de teller nog 4.

Oprichting B.P.T Nieuw Dordrecht

EMMEN - Nog geen twee weken geleden zette de bevolking van Nieuw Dordrecht zich met grote aantallen in om mee te helpen zoeken een meisje van 6 jaar op te sporen, die plotseling vanaf camping Roelofs aldaar was verdwenen, of er is nu opeens grote overlast van een aantal Engels sprekende personen,die naar later bleek afkomstig waren uit Ierland.

Emmer-Compascuum in 1958: veel losarbeiders, veenarbeiders en landarbeiders

Emmer-Compascuum in 1958: veel losarbeiders, veenarbeiders en landarbeiders
EMMER COMPASCUUM - Bijna 60 jaar terug was Emmer-Compascuum een dorp met ruim 9000 inwoners, weinig industrie, veel kleine winkels, boeren en werkende bevolking. Om te weten wat de mensen allemaal deden voor werk is een website geraadpleegd, opgesteld door Lucas R van Veen, voor het laatste bijgewerkt in 2009.Gekozen is voor 2 straten: Kanaal B zz en Hoofdkanaal oz.Op Kanaal B zz zijn 161 adressen ...

Koopzondag en landenfeest in Emmen centrum

Koopzondag en landenfeest in Emmen centrum
EMMEN - Op de laatste zondag van de deze maand werd het opnieuw weer gezellig in het centrum van Emmen tijdens de koopzondag. De horeca pakte dit weekend ook flink uit met het thema Landenfeest! Het Marktplein stond vol met biertafels en het personeel van de verschillende horecagelegenheden bedienden in vrolijke dirndl jurkjes en lederhosen.

RTV Emmen is op zoek naar medewerkers voor de sportploeg

RTV Emmen is op zoek naar medewerkers voor de sportploeg
EMMEN - De sportieve mensen van RTV Emmen Sport zijn elke week op pad om verslag te doen van sport uit de regio. Zo is er elke zondag van 14:00 uur tot 17.00 uur een live-uitzending en volgen ze tevens live elke wedstrijd van FC Emmen in de Jupiler League. ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar