Populairste categorieën

Onthulling Aardkundig monument Bargerveen

ASSEN - Samen met leerlingen van basisscholen 't Swarte Meer, de Praom, De Banier en St. Franciscus uit Zwartemeer, Weiteveen en Meppen wordt donderdag 27 oktober het zevende Aardkundig monument van Drenthe onthuld; Het Bargerveen.

Gemeente Emmen start met nieuwe aanpak voor jongeren uit bijstand

EMMEN - Vandaag start in Emmen een eerste groep van tien enthousiaste jongeren, die de komende twaalf weken intensief begeleid worden naar school, werk of dagbesteding. In de gemeente is een grote groep jongeren die na het verlaten van school veel moeite heeft met het vinden van passend werk of een geschikte vervolgopleiding. Om te voorkomen dat deze jongeren langs de kant komen te staan en in een ...

Bas Boersma 300 wedstrijd in hoofdmacht Drenthina

Bas Boersma 300 wedstrijd in hoofdmacht Drenthina
EMMEN – Drenthina-aanvoerder Bas Boersma (38) bereikte zaterdag een bijzondere mijlpaal. Want zo mogen 300 officiële wedstrijden voor het vlaggenschip van zaterdag eersteklasser Drenthina alleszins worden aangeduid.

Koploper Lions te sterk voor Hurry Up

ZWARTEMEER - Hurry Up verloor zaterdaavond na vijf zeges op rij voor de tweede achtereenvolgende keer een wedstrijd in de BENE-League. Landskampioen en de huidige koploper in de BENE-League, Lions, was in Zwartemeer met 26-30 te sterk.

Weerdinge overlopen door Rolder Boys

ROLDE - Rolder Boys bereikte simpel de laatste 72 van de noordelijke districtsbeker. De mannen van trainer Jan Korte maakten gehakt van Weerdinge. Na een 5-0 ruststand werd het 8-1 voor de zondag tweedeklasser.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar