Populairste categorieën

FC Emmen pakt fors uit tegen Jong PSV: 5-0

FC Emmen pakt fors uit tegen Jong PSV: 5-0
EMMEN - FC Emmen zat na de moeizame seizoensopening te springen om een echte spits die het uiteindelijk kreeg in Roland Bergkamp maar in de 5-0 zege op Jong PSV was de hoofdrol wat scoren betreft weggelegd voor Cas Peters. Hij nam in de tweede helft in een tijdsbestek van ruim een kwartier drie doelpunten voor zijn rekening wat een puntgave hattrick betekende.

Programma voor feest in Valthe weer rond

VALTHE - Het programma van de 22e editie van het feest in Valthe is bijna rond. Stichting Feva en Stichting Dorpsvermaak hebben een programma samengesteld dat zoals elk jaar voor ieder wat wils biedt. Vrijdag 5 september is gereserveerd voor Valthe zoekt Drents muziektalent. De talentenjacht begint om 20.00 uur en de toegang voor deze avond is gratis.

Leden E.A.C. de Sperwers bij Special Olympics World Summer Games 2015 Los Angeles

Leden E.A.C. de Sperwers bij Special Olympics World Summer Games 2015 Los Angeles
EMMEN - Special Olympics Nederland heeft 24 verenigingen ingeloot voor de World Summer Games 2015 in Los Angeles. Van 25 juli t/m 2 augustus strijden 7.000 sporters met een verstandelijke beperking uit 170 landen tegen elkaar. Team NL doet met 68 sporters mee op dit wereldpodium, waar vele levens zullen veranderen en de sporters boven zichzelf uit zullen stijgen wat betreft sportprestaties maar ...

Volle agenda verjongd Side-Out in aanloop naar nieuw seizoen

SLAGHAREN - De eerste trainingsweek is aangebroken en voor Side-Out H1 betekent de eerste training de opmaat naar een druk voorbereidingsprogramma. Manager Hans Pieper is erin geslaagd om zeven teams toe te voegen aan het wedstrijdprogramma van het achttiende Piepertoernooi.

et “James Bond percussionist” Pete Lockett

EMMEN - Op zaterdag 11 oktober 2014 is er het vijfde Cajón Festival in Groothuis, te Emmen. Tijdens het avondconcert zijn er optredens van Pete Lockett, daarna Erwin Nyhoff en tot slot Dilana Smith, alles begeleid door cajón.

Start lessen UNIDO

Start lessen UNIDO
EMMER-COMPASCUUM - Tezamen met het schoolbegin zijn ook de lessen van jazz en gumvereniging UNIDO uit Emmercompascuum weer begonnen Om half vier maandagmiddag begon de jazz les voor kids gevorderden onder leiding van Iris Boers. Dertien jonge dames worden opgeleid om de kneepjes van jazzgym te leren. De volgende les was jazz voor jonge talenten. In totaal geeft UNIDO 35 lessen gym, jazz, ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar