Populairste categorieën

Albert Kamps langer bij Valther Boys

Albert Kamps langer bij Valther Boys
VALTHE - Zondag 4e klasser Valther Boys heeft het contract met Albert Kamps als trainer met een jaar verlengd tot 01-08-2016. Valther Boys staat op dit moment op een zesde plaats.

FC Emmen sluit jaar af met vuurwerk

FC Emmen sluit jaar af met vuurwerk
EMMEN - FC Emmen had de bedoeling voetbaljaar 2014 feestelijk af te sluiten en is daar getuige de knallende 5-3 overwinning op RKC Waalwijk aardig in geslaagd. De schutters van FC Emmen hebben na exact de helft van de competitie 53 keer gescoord wat maar liefst 24 meer is dan vorig seizoen na evenveel wedstrijden.

Nieuwe partij provinciale statenverkiezingen: Sterk Lokaal

Nieuwe partij provinciale statenverkiezingen: Sterk Lokaal
EMMEN - Vrijdag 19 december om 10.00 uur heeft Sterk Lokaal zich als nieuwe partij laten registreren voor de provinciale statenverkiezingen in Drenthe. Het initiatief wordt ondersteund door GB Borger-Odoorn, GB De Wolden, GB Hoogeveen, GB Noordenveld, BBC2014 Coevorden, PLOP Assen en Wakker Emmen.

Jordi Fiege naar JMS Hurry-Up

Jordi Fiege naar JMS Hurry-Up
ZWARTEMEER - Het 19-jarig talent Jordi Fiege maakt de overstap van het opleidingsteam van HSG Nordhorn naar JMS Hurry-Up. De zoon van trainer/coach Joop Fiege denkt zich bij de eredivisionist uit Zwartemeer beter te kunnen ontwikkelen.

Gratis parkeren Emmen centrum

EMMEN - De tunnel in het centrum is klaar. Emmen is op en top bereikbaar. Daarom vonden de ondernemers van Emmen Centrum en de gemeente Emmen het tijd voor een parkeeractie. Van 20 december tot en met 3 januari kunnen bezoekers van Emmen centrum gratis parkeren op de parkeerterreinen P-Noord en P-Zuid.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar