Populairste categorieën

Hurry Up blijft winnen, maar met moeite

Hurry Up blijft winnen, maar met moeite
ZWARTEMEER - De heren van Hurry Up blijven winnen in de eredivisie, maar in de thuiswedstrijd tegen Quintus ging dat met veel moeite. Kort voor tijd keken de mannen van Joop Fiege nog tegen een 27-28 achterstand aan, maar het werd uiteindelijk toch nog 31-29.

Bargeres uit beker bij Oranje Zwart na strafschoppen

Bargeres uit beker bij Oranje Zwart na strafschoppen
WANNERPERVEEN - Met een 1–3 ruststand leek er geen vuiltje aan de lucht in Wanneperveen. De 5e klasser leek niet opgewassen tegen de 3e klasser uit Emmen. Maar zoals zo vaak stroopte de thuisclub in de tweede helft nog even de mouwen op en in een tijdsbestek van 8! minuten was de wedstrijd gekanteld naar 4–3 voor de thuisclub.

Sjoelers Jaquelien en Jonas Klunder in reclamespots op TV.

KLAZIENAVEEN – De 15-jarige Jacquelien Klunder uit Nieuw Dordrecht en lid van sjoelvereniging de Brikkenmikkers in Klazienaveen speelt een rol in tv reclame. Het gaat om een reclamespot van A.S.R. waarin aandacht wordt gevraagd voor minder bekende sporten zoals sjoelen.

Honderden atletenbij Wintertriathlon Assen

Honderden atletenbij Wintertriathlon Assen
ASSEN - Wanneer op zaterdag 25 oktober de Wintertriathlon Assen van start gaat, is dat de eenendertigste maal dat het evenement in de Drentse hoofdstad wordt gehouden. Nog altijd is deze sportieve happening erg populair onder de sporters.

WKE maatje te groot voor DVC

WKE maatje te groot voor DVC
NIEUW DORDRECHT -WKE ondervond in Nieuw Dordrecht 50 minuten lang geduchte tegenstand van DVC. In de 50e minuut werd definitief de weerstand van de zwart witten gebroken toen Orlando Smeekes de 3-1 vanaf elfmeter mocht aantekenen.

Itass DTK’70 pakt 5 punten tegen Sceadam

Itass DTK’70 pakt 5 punten tegen Sceadam
SCHIEDAM – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft afgelopen zaterdag prima zaken gedaan in de strijd om de playoffs te behalen. De ploeg won in een prima wedstrijd met 1-5 de uitwedstrijd tegen Scyedam. Voor de Klazienaveners spelen Michel de Boer, Wai Lung Chung en Peter Verweij.

SC Angelslo uit de beker door ZZVV

SC Angelslo uit de beker door ZZVV
EMMEN - Voor de wedstrijd in de eerste knock outfase van de KNVB-beker ontving SC Angelslo afgelopen zaterdag ZZVV uit Zuidwolde Direct vanaf het begin was duidelijk dat deze ploeg een maatje te groot was voor de Emmenaren.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar