Populairste categorieën

Sterk interbnationaal deelnemersveld bij 4 mijl

Sterk interbnationaal deelnemersveld bij 4 mijl
GRONINGEN - Op zondag 12 oktober 2014 strijdt de absolute wereldtop voor een podiumplek op het 6437 meter lange parcours tussen Haren en Groningen. Aan het evenement doen in totaal 21.000 wedstrijdlopers, recreanten, scholieren en bedrijven mee.

Eerste Lustrum van Taalwerkplaats in Nieuw-Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Zondag 19 oktober besteden we op bescheiden wijze aandacht aan het feit dat vijf jaar geleden de Stichting Taalwerkplaats Drenthe werd opgericht. Ondanks het sluiten van de subsidie kranen bruist het nog immer van activiteiten zonder het niveau te verloochenen.

Christelijk mannenkoor zoekt nieuwe leden

AALDEN - Op woensdagavond 15 oktober 2014 houdt het Christelijk Mannenkoor Drenthe (CMD) een Open Repetitie van 19.30 – 22.00 uur in de Gereformeerde Kerk te AALDEN, Kerkstraat 16. Het CMD wil haar ledenaantal vergroten met mannen die het leuk vinden om te zingen als 1ste tenor, 2e tenor, bariton of bas.

Oktobermaand Kindermaand en Gekleurd Grijs bij de Collectie Brands

NIEUW DORDRECHT - Maak een samengesteld kunstwerk van oude materialen. Een "Gekleurd Grijs" activiteit met oude gebruiksvoorwerpen en materialen, dus gooi deze nog niet weg. Bij de Collectie Brands kunt u op 11 en 25 oktober meebouwen aan een kunstwerk van deze materialen.

Jonge bands in Rue de la Gare

Jonge bands in Rue de la Gare
EMMEN – De muzikale toekomst ligt bij de jeugd. In Rue de la Gare in Emmen wordt dat heel letterlijk genomen met optredens van Toycar Taxi en View for a Day. De eerstgenoemde band bestaat met Geosy Kleefman, Wouter Hidding en Lenard Davers uit nazaten van gerenommeerde Emmer muzikanten.

SVV’04 verliest ook bij HODO.

SVV’04 verliest ook bij HODO.
HOLLANDSCHEVELD - Onder leiding van scheidsrechter Tanja uit Oosterwolde werd onder zomerse omstandigheden afgetrapt in Hollandscheveld. Binnen vier minuten lag de 1 – 0 achter Dennis Bos na een voorzet van rechts van Jesse de Haas werd door Robin Vos binnengetikt.

Runforestrun groot succeszondag 28 SEPTEMBER 2014

GIETEN - Op zondag 28 september vond de eerste editie uit een serie van RUNFORESTRUN trailruns in het noordoosten van het land plaats. De route liep door de bossen van Gieten en Borger/Odoorn, een prachtig natuurgebied dat in beheer is bij Staatsbosbeheer.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar