Populairste categorieën

Paul Weerman verlengt bij WKE

Paul Weerman verlengt bij WKE
EMMEN - Het bestuur van WKE is met Paul Weerman overeengekomen om zijn contract met een jaar te verlengen. Weerman maakt boven verwachting met WKE een prima seizoen door. Naast het behalen van de 1e periodetitel staat WKE op de eerste plaats met 6 punten voorsprong op VVSB en de Treffers.

Jan Vos blijft trainer bij DVC’59; Henderikus Mulder vertrekt.

NIEUW DORDRECHT - De samenwerking tussen beide trainers stopt na 1 jaar. Het bestuur van DVC’59 heeft, nadat Henderikus Mulder had medegedeeld dat hij na dit seizoen stopt als trainer bij de club, met Jan Vos overeenstemming bereikt om volgend seizoen ook trainer te zijn bij DVC’59.

Naamloos bericht

EMMEN - Vrijdag 27 november krijgt de Warenmarkt bezoek van maar liefst 4 Zwarte Pieten! Uiteraard hebben ze pepernoten en lekkere schuimpjes mee om uit te delen. Het is altijd een gezellige boel als de Pieten de Markt ouderwets op de kop zetten. ...

Programma handbal NHV

Programma handbal NHV
ROLDE - Het volledige handbalprogramma van landelijk en District Noord van het NHV ziet er als volgt uit: ...

Kerstactie koffie voor de voedselbanken van Lionsclubs weer van start

Kerstactie koffie voor de voedselbanken van Lionsclubs weer van start
EMMEN - Ook dit jaar gaan de Lionsclubs in Nederland weer Douwe Egberts koffiepunten inzamelen voor het goede doel. Deze punten worden bij Douwe Egberts verzilverd tegen pakken koffie voor de vele voedselbanken in Nederland. De kerstactie van vorig jaar leverde op deze manier maar liefst 120.000 pakken koffie op. Voor de voedselbank in Emmen waren er maar liefst 1886 pakken koffie om te verdelen.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar