Populairste categorieën

Jubilerend Gym en jazzvereniging UNIDO nog in Olympische stemming

Maandag 29 augustus beginnen de scholen en ook de gym- en jazzlessen weer. Voor de leden zijn er prettige verrassingen: - Nieuwe leden hoeven pas in oktober te betalen. - Elke maand wordt een willekeurig lid via loting verrast met een cadeaubon van 10 euro. - Een willekeurig lid is een half jaar contributievrij - In verband met het 30-jarig bestaan van UNIDO krijgt elk lid een kadootje als ...

SVV 04 te sterk voor Erica'86

SVV 04 te sterk voor Erica'86
SCHOOENBEEK - Na de overwinning op Zandpol, mocht Erica '86 aantreden tegen derdeklasser SVV '04. Van tevoren was bekend dat dit een zware kluif zou worden en daar kwam bij dat '86 het moest stellen zonder een aantal spelers door verplichtingen elders.

Programma Festival op Fietse

Programma Festival op Fietse
EMMEN - Dan volgt hier het programma van het Festival op Fietse op zaterdag 27 augustus. In en om Emmen zijn diverse activiteiten te doen wat met de fiets kan worden bezocht.

Scheidrechters gaan trainen onder Dick Lukkien.

EMMEN – Het is inmiddels een traditie aan het worden dat de hoofdtrainer van EMMEN - FC Emmen een training verzorgd aan het begin van seizoen aan voetbalscheidsrechters. Dinsdag 6 september zal de gasttraining in het stadion van FC Emmen voor KNVB-scheidsrechters en vereniging scheidsrechters plaats vinden. ...

Inloopavond start reconstructie kruising Roswinkel N391

ASSEN - De provincie Drenthe houdt op dinsdag 6 september 2016 een inloopbijeenkomst over de bouwwerkzaamheden voor de reconstructie van de kruising van de N391 met de Roswinkelerstraat. Belangstellenden kunnen tussen 16.30 uur en 19.30 uur binnenlopen in Dorpshuis Roswinkel aan de Stad 15 in Roswinkel.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar