Populairste categorieën

“Ons Kroampie gaat open op 1 oktober”

“Ons Kroampie gaat open op 1 oktober”
EMMEN - In het voormalige pand van HAKA aan de Oude Zuidbargerstraat 12 in Noord-barge is hard gewerkt om de megawinkel in nieuwe en gebruikte goederen in te richten. 1 oktober is het dan zover de opening van onze mega gezellige winkel voor het huren van je eigen verkoopkraam en wij verkopen nieuwe of gebruikte goederen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Winst voor de kleinste Emmer honkballers.

Winst voor de kleinste Emmer honkballers.
EMMEN - De voorlaatste wedstrijd van het seizoen ontvingen Emmer pupillen het 2e pupillenteam van de Blokes uit Veendam. In de 2e inning werd een schitterende 'diving catch' gemaakt door 2e honkman Pim Bekkering waarna de Emmenaren in de aanval gingen. Een solohomerun van Dariën Vinke bracht het eerste punt Bedrocks gevolgd door een prachtige 2-honkslag van Maikel Bonkestoter die binnen ...

25 jaar MC Black Eagle.

ZWARTEMEER - Dit jaar is het 25 jaar geleden dat een aantal enthousiaste motorrijders uit Zwartemeer hebben besloten een motorclub op te richten. Eerst werd er met elkaar gepraat in het lokale cafe.

William Kruit voor tweede keer Nederlands kampioen 125cc speedway

EMMER COMPASCUUM - Afgelopen zaterdag stond William Kruit uit Emmer Compascuum in Veenoord aan de start tijdens de gouden helm races. William reed in de klasse 125cc. William wist 3 series te winnen en 1 maal tweede. Hiermee had hij genoeg punten om door te gaan naar de A-finale. In deze finale had hij een slechte start en moest hij in de achtervolging.

WKE mist scherpte en beleving

WKE mist scherpte en beleving
ROSWINKEL - Peter Blanker zong het al in de jaren 80: 't Is moeilijk bescheiden te blijven, wanneer je zo goed bent als ik. Zo gaat het waarschijnlijk ook met de voetballers van WKE.Je hebt drie wedstrijden gewonnen en een doelsaldo van 27 voor en 3 tegen. En iedereen prijst je de hemel in en blijf dan maar eens bescheiden.

Schoonebeek behaalt verdiende uitzege tegen KSC

Schoonebeek behaalt verdiende uitzege tegen KSC
SCHOONOORD - Diep in september ging Schoonebeek op bezoek bij het kwakkelende KSC, maar desondanks gelaste scheidsrechter van Melsen ter afkoeling 2 drinkpauzes in. Per traditie was uit tegen KSC altijd een verhit duel, maar zondag jl. leek de thuisploeg al de herfst in de benen te hebben. Dat het slechts bij 0-2 bleef was te danken aan het slechte afwerken van Schoonebeek.

Terecht verlies SVBC bij Sellingen

Terecht verlies SVBC bij Sellingen
SELLINGEN - SVBC leed zondagmiddag een terechte maar iets te hoog uitgevallen nederlaag in en tegen Sellingen. 4-1. SVBC besefte deze middag niet dat ,wil men uit de gevarenzone blijven, men wedstrijden zoals tegen Sellingen tot een goed einde moet brengen. Niet dat Sellingen nu zoveel beter is dan SVBC maar de instelling van de mannen uit Sellingen gaf deze middag de doorslag.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar