Populairste categorieën

FC Emmen komt goed voor de dag tegen AZ

FC Emmen komt goed voor de dag tegen AZ
FC Emmen kan ondanks de nipte 3-2 nederlaag toch terugblikken op een alleszins aanvaardbare wedstrijd tegen AZ. De Alkmaarse formatie bestond voor een groot deel uit spelers die regelmatig in de eredivisie opduiken plus nieuwelingen Fred Friday en Mats Seuntjes. Trainer Dick Lukkien toonde zich vooral over de eerste helft tevreden.

FC Emmen versterkt defensie met Josimar Lima

FC Emmen versterkt defensie met Josimar Lima
emmen - FC Emmen kwam hedenochtend tot overeenstemming Josimar Lima over de komst naar Emmen. De boomlange centrale verdediger komt transfervrij over van FC Dordrecht waar hij mee in de Eredivisie voetbalde. Met de komst van de 26 jarige Kaapverdisch International, eindigt de zoektocht naar een rechter centrale verdediger.

Obs Meester Vegter school heeft vignet ‘Gezonde School’

EMMEN - Openbare basisschool Meester Vegter in Emmen heeft vlak voor de zomervakantie het felbegeerde vignet Gezonde School ontvangen. Obs Meester Vegter is de tweede basisschool in de gemeente Emmen die dit vignet heeft behaald. Obs De Runde in Emmer-Compascuum behaalde het vignet in 2013.

SCHAATSER KJELD NUIS RIJDT DE GOUDEN PIJL IN EMMEN

De eerste 20 renners profkoers van de Pijl bekend EMMEN - Schaatser en Drents sportman van het jaar Kjeld Nuis fietst mee in De Rabobank Gouden Pijl in Emmen. Voor de schaatser is het een thuiswedstrijd. Sinds 2015 woont Nuis in Emmen samen met voormalig rondemiss en ex-Miss Nederland Jill de Robles.

Rekenkamercommissie Emmen aan de slag!

Rekenkamercommissie Emmen aan de slag!
EMMEN - De Rekenkamercommissie (RKE) van de gemeente Emmen heeft haar onderzoeksprogramma rond. De onderzoeken starten deze zomer en zullen in de loop van 2017 klaar zijn. De RKE gaat onderzoek doen naar de volgende ...

Het is weer tijd voor MM Culinair in Emmen

EMMEN - Het eerste weekend van september wordt het Marktplein in het centrum van Emmen omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe; 3 en 4 september is het weer tijd voor MM Culinair! In het hart van Emmen verzamelen zich wederom de beste en mooiste restaurants uit de omgeving. Terug van even weggeweest zijn Restaurant de Gaffel uit Valthe en het immer populaire Restaurant ...

Herfst Fair Klindijk op 24 en 25 september

KLIJNDIJK - Een gezellige Herfst Fair in Klijndijk met een mooie mix van landelijk & brocante. De Herfst Fair biedt onder andere brocante, antiek, bloemdecoraties, sieraden, sjaals, woondecoraties, tuingereedschappen, muziek, een heerlijk terras met koffie/thee en lekkers natuurlijk. Alles omringd in herfstige sferen.

De grootste en gezelligste markt van Drenthe

EMMEN - Een vakantietip?? Kom in de zomer vakantie gezellig een dagje naar de Grootste Warenmarkt van Noord Nederland !. Vrijdag 29 juli zal de markt om 08:00 starten en doorgaan tot 14:00 uur. Tijd genoeg dus om daarna nog het Centrum , Vrijdag 29 juli zal de markt om 08:00 starten en doorgaan tot 14:00 uur. Tijd genoeg dus om daarna nog het Centrum , Wildlands of wellicht de Oude Dierentuin te ...

FC Emmen huurt Issa Kallon van FC Utrecht

FC Emmen huurt Issa Kallon van FC Utrecht
EMMEN - FC Emmen heeft vandaag overeenstemming bereikt met FC Utrecht over de huur van Issa Kallon. De 20 jarige vleugelaanvaller stapte nadat de clubs eruit waren meteen in de auto naar Emmen om kennis te maken met het nieuwe rood-wit. De in Zeist geboren Kallon, die in de Domstad over een verbintenis beschikt tot medio 2018, wordt voor één seizoen gehuurd.

Oproep: Figuranten gezocht voor fotoshoot Emmen centrum

EMMEN - In de afgelopen jaren is hard gewerkt aan het centrum van Emmen. Het resultaat is prachtig met onder andere het nieuwe Raadhuisplein, Wildlands Adventure Zoo, Atlas Theater en het vernieuwde Marktplein. Dit resultaat laten we graag zien. Daarvoor laat de gemeente Emmen mooie foto’s maken van verschillende plekken in het centrum van Emmen. We zijn op zoek naar de volgende ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar