Populairste categorieën

FC Emmen thuis tegen goed gestart VVV-Venlo

EMMEN - De strijd om de derde periodetitel in de Jupiler League is buitengewoon spannend. Er staan maar liefst zes ploegen aan de kop met zeven punten uit drie duels. Daartoe behoren ook FC Emmen en de tegenstander van vrijdagavond VVV-Venlo.

Marcel Seip speelt voor geschroste Tim Siekman

EMMEN - In het elftal van FC Emmen dat het vrijdagavond in de JENS Vesting tegen VVV-Venlo opneemt, is een wijziging aangebracht in vergelijking met het duel tegen Helmond Sport. Tim Siekman is naar aanleiding van zijn twee gele kaarten voor een wedstrijd geschorst en wordt vervangen door Marcel Seip....

Vrijwilligers nodig voor sneeuwvrij maken stadion

EMMEN - Het doorgaan van de wedstrijd FC Emmen-VVV-Venlo is ondanks de sneeuwval niet in gevaar. Het speelveld wordt sneeuwvrij gemaakt door Greenfields: de fabrikant van de grasmat. Wat FC Emmen zelf moet doen is natuurlijk alles wat buiten het speelveld ligt sneeuwvrij maken: zoals de tribunes en de opgangen naar de tribunes.

De markt , dat klinkt als muziek in de oren !

De markt , dat klinkt als muziek in de oren !
EMMEN - Deze week heeft de markt een leuke actie met een single die speciaal is opgenomen voor de markt . In de studio van producer Martin Sterken is een vrolijk nummer op de glimmende schijf gezet. We geven 10 singles weg ! .

Sportverkiezing gemeente Emmen 2015 live op RTV Emmen

Sportverkiezing gemeente Emmen 2015 live op RTV Emmen
EMMEN - De sportverkiezing van de gemeente Emmen seizoen 2014 zal worden gehouden op zaterdag 31 januari 2015. In het Hampshire Hotel Emmen zullen de beste sporters van 2014 in de gemeente Emmen worden gehuldigd. Zeven categorien met elk vijf genomineerden zullen op het podium verschijnen.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar