Populairste categorieën

Naamloos bericht

EMMEN - Vrijdag 27 november krijgt de Warenmarkt bezoek van maar liefst 4 Zwarte Pieten! Uiteraard hebben ze pepernoten en lekkere schuimpjes mee om uit te delen. Het is altijd een gezellige boel als de Pieten de Markt ouderwets op de kop zetten. ...

Programma handbal NHV

Programma handbal NHV
ROLDE - Het volledige handbalprogramma van landelijk en District Noord van het NHV ziet er als volgt uit: ...

Kerstactie koffie voor de voedselbanken van Lionsclubs weer van start

Kerstactie koffie voor de voedselbanken van Lionsclubs weer van start
EMMEN - Ook dit jaar gaan de Lionsclubs in Nederland weer Douwe Egberts koffiepunten inzamelen voor het goede doel. Deze punten worden bij Douwe Egberts verzilverd tegen pakken koffie voor de vele voedselbanken in Nederland. De kerstactie van vorig jaar leverde op deze manier maar liefst 120.000 pakken koffie op. Voor de voedselbank in Emmen waren er maar liefst 1886 pakken koffie om te verdelen.

Georgiev wereldkampioen

Georgiev wereldkampioen
EMMEN - In een zinderende finale had Jan Groenedijk de wereldtitel voor het grijpen. Nadat Georgiev afgestopt was door Wouter Sipma en Roel Boomstra niet kon winnen van Ganbaatar had Groenendijk een winnend eindspel op het bord gekregen.

Groenendijk en Boomstra naderen Georgiev

Groenendijk en Boomstra naderen Georgiev
EMMEN - De strijd om de wereldtitel is weer geheel open. In een spectaculaire voorlaatste ronde wonnen zowel Boomstra als Groenendijk. Georgiev werd afgestopt door Erdenebileg. In de laatste ronde kan Wouter Sipma een hoofdrol spelen in de partij die hij dan tegen wereldkampioen Alexander Georgiev speelt. Boomstra en of Groenendijk moeten dan wel winnen.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar