Populairste categorieën

Rockcoverband Scars in Rue de la Gare

Rockcoverband Scars in Rue de la Gare
EMMEN – De band Scars speelt rock uit de tijd dat je je elpees nog draaide op je zolderkamertje tot aan recente rockmuziek die in de hitlijsten staan of daar een plek verdienen. Dat gebeurt op zaterdag 5 november in café Rue de la Gare in Emmen. ...

Monument Hoogveen Bargerveen onthuld

KLAZIENAVEEN - De provincie Drenthe en de gemeente Emmen hebben op 27 oktober 2016 het hoogveen in het Bargerveen in Zuidoost-Drenthe onthuld als zevende Aardkundig Monument in Drenthe. Het laatste restje levend hoogveen in Drenthe ligt in het Meerstalblok. Tegelijkertijd is ook het startsein gegeven voor de uitvoering van de werkzaamheden voor het project Bargerveen- Schoonebeek.

Zelfrijdend voertuig in Emmen

EMMEN / Op zaterdag 5 november zal bij de Media Markt tussen de Derksstraat en het Noorderplein in Emmen een demonstratie gegeven worden met een zelfrijdend voertuig. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen mensen door middel van een kort ritje ervaren hoe het is om in een zelfrijdend voertuig te rijden.

Scheidrechters ontvangen directeur van FC Groningen.

Scheidrechters ontvangen directeur van FC Groningen.
EMMEN - Donderdag 3 november aanstaande komt de directeur van FC Groningen de heer Hans Nijland naar het clubhuis “De Meerfluit” in Emmen. Hans Nijland werd geboren in Amstelveen maar verhuisde na een half jaar naar Hoogezand en bracht hier het grootste gedeelte van zijn jeugd door. Nijland komt uit een gezin van vier kinderen waarvan hij de oudste is. Nijland is vader van vijf kinderen, ...

Derde editie Skoolchoizz weer goed bezocht

Derde editie Skoolchoizz weer goed bezocht
EMMEN – De derde editie van Skoolchoizz trok woensdag zo’n 1200 bezoekers en was daarmee weer goed bezocht. Skoolchoizz is de jaarlijkse informatiebeurs van de scholen voor Voortgezet Onderwijs in Emmen: het Carmelcollege Emmen, Esdal College, Hondsrug College en Terra Emmen. De informatiebeurs is bedoeld voor leerlingen die zich oriënteren op de overstap naar het Voortgezet Onderwijs.

Altijd al willen spelen in een film?

Altijd al willen spelen in een film?
EMMEN - Een groep enthousiaste Studenten audiovisueel van Landstede uit Zwolle maken binnenkort een short movie (korte film) in Emmen. Hiervoor zijn zij op zoek naar enthousiaste acteurs. De opnames beginnen eind november.

Harpeth Rising: muziek als een stromende rivier

Harpeth Rising: muziek als een stromende rivier
AMEN - Jordana Greenberg (viool, zang), Rebecca Reed-Lunn (banjo, zang) en Maria Di Meglio (cello, zang) genoten een klassieke opleiding, maar al jammend vonden ze elkaar in het trio Harpeth Rising.

Halloween op de MARKT! in Emmen

Halloween op de MARKT! in Emmen
EMMEN - Ook de Warenmarkt speelt natuurlijk in op de Halloween trend! Vrijdag 28 oktober zal het Terra Emmen een kraam inrichten met pompoenen die uitgesneden kunnen worden door kinderen ( gratis). Tevens een kraam waar kinderen geschminkt kunnen worden in Halloween stijl. Leerlingen van het Terra Groen VMBO uit Emmen gaan de kinderen vermaken met hun mascotte Bennie ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar