Populairste categorieën

SVV’04 de minst slechte in degradatieduel.

SVV’04 de minst slechte in degradatieduel.
SCHOONEBEEK - Onder leiding van de heer Gerbrandy maakten beide ploegen de lage stand op de ranglijst duidelijk. In de eerste helft gebeurde er niet zoveel, aan beide zijden werd er niet goed gespeeld en er kwamen weinig echte doelkansen. Beide keepers moesten elk ongeveer twee of drie keer ingrijpen.

Zwartemeer opnieuw naar winst

Zwartemeer opnieuw naar winst
PATERSWOLDE - Ook de tweede wedstrijd na de winterstop is door Zwartemeer gewonnen. Uit bij Actief werd het 0-3. Het spel was van beide teams niet geweldig mede door de harde wind die over het veld raasde.

Ongeslagen status Emmen ten einde

Ongeslagen status Emmen ten einde
JOURE - Emmen heeft geen goede zaken gedaan in Joure. Door een 2-0 verlies haken de Emmenaren niet definitief aan in de top van de 1ste klasse F. Het verlies had de ploeg van Nico Haak aan zichzelf te danken:

Moeizame overwinning EHS’85

Moeizame overwinning EHS’85
GASSELTE - De schanskers boekten een moeizame overwinning op GKC. Met een ruststand van 0-2 werd het uiteindelijk 1-2. Bij EHS’85 ontbraken Mark Linneman (geschorst) en Bjorn Nijholt (weekendje weg)....

WKE loopt achter de feiten aan

GROESBEEK - WKE keek zondagmiddag tegen De Treffers, zoals wel vaker is gebeurd dit seizoen, al na een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan. Eerst was daar in de 10e minuut Soufiane Dadda die na een verdedigingsfout onberispelijk binnen schoot. 1-0.

Erica 86 ruim langs Seta

Erica 86 ruim langs Seta
ERICA - Zaterdag stond er een heus ‘zes punten duel’ op het programma in de 5e klasse F. Met een totaal van 6 punten had Seta de 10e plaats in bezit, waar de thuisploeg met een score van 4 punten nog een plaatsje onder stond.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar