Populairste categorieën

37 ste Internationale Ducati Club Races

ASSEN - Internationale Ducati Club Races met Ducati TT/F1 races en symposium. Tijdens de komende 37ste Internationale Ducati Club Races 2016 op het TT Circuit Assen is er meer te zien en te beleven dan alleen Ducati’s en de legendarische Brittens.

Tegenstander in play offs vrijdagavond bekend

Tegenstander in play offs vrijdagavond bekend
EMMEN - Met FC Emmen-Fortuna Sittard wordt vrijdagavond de reguliere competitie afgesloten. Voor de Limburgers betekent het einde seizoen maar voor FC Emmen begint een nieuw hoofdstuk met de deelname aan de play offs.

De selecties voor interland Drenthe-Groningen

De selecties voor interland Drenthe-Groningen
EMMEN - De laatste speeldag van de reguliere competitie belooft aanstaande vrijdag in de JENS Vesting weer een groot feest te worden. Zo begint de dag met een interland tussen Drenthe en Groningen met tal van sterren uit het verleden en ook nog heden.

Naamloos bericht

ERICA - Hallo bewoners van Erica en verre omstreken!! Vanwege de huidige extreme weersomstandigheden heeft het Bestuur van het Geert Vos bad helaas moeten besluiten om de openingsdatum van het bad met een week te verplaatsen.

Tophandbal net over de grens

Tophandbal net over de grens
NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen houdt vast aan zijn stramien. Wisselvalligheid in het spel. Na de ruime nederlaag bij Friesenheim, waarvan de spelers vonden dat ze een slechte wedstrijd gespeeld hadden, speelde de HSG thuis tegen concurrent en streekgenoot Hamm weer een dijk van een wedstrijd.

Scott Smulders scoort top tien plaats in de Dutch Masters in Mill

MILL - Scott Smulders van het EMD Racing Kawasaki team is in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een manche in de top tien geeindigd. Smulders reed in de eerste manche een sterke inhaalrace maar zag een top vijftien plaats in rook op gaan door een mechanisch probleem in de laatste ronde.

Nieuw-Dordrecht rekent op veel volk bij Koepeldag

NIEUW-DORDRECHT – De organisatie van de jaarmarkt met de naam Koepeldag op Hemelvaartsdag (donderdag 5 mei) in Nieuw-Dordecht rekent ook dit jaar weer op duizenden bezoekers. De basis van de Koepeldag is een braderie en vlomarkt rond de muziekkoepel aan de Oranjedorpstraat.

Eloy van Rijkevorsel scoort top tien in Mill

MILL - Eloy van Rijkevorsel van EMD Racing heeft in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een sterke eerste manche gereden waarin hij op een negende plaats over de finish wist te komen. Helaas kwam hij in de tweede manche gelijk in de eerste ronde ten val waardoor er niet meer in zat dan een dertigste plaats.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar