Populairste categorieën

FID geeft winterscholing in het groen

FID geeft winterscholing in het groen
EMMEN - FID uitzendbureau gaat in samenwerking met het Terra Next en het UWV groenverzorgers opleiden voor een MBO2 diploma. Dit is een unieke mogelijkheid voor mensen die wel ervaring hebben, maar nog niet over een diploma beschikken. Het theoretische gedeelte van de opleiding zal grotendeels in de winter gegeven worden.

Dames E&O donderdag en zaterdag thuis

Dames E&O donderdag en zaterdag thuis
EMMEN - De dames van E&O spelen anavond de inhaalwedstrijd thuis tegen Quintus. Bij winst stijgen de dames naar de zesde plaats in de eredivisie. Aanvang is 20.00 uur.

Nachtelijke afsluitingen N34

HOLSLOOT - In de periode van dinsdag 11 november tot en met donderdag 13 november 2014 voert de provincie Drenthe in de avonduren en ’s nachts werkzaamheden uit aan de N34 tussen de aansluiting Coevorden-Zuid en het knooppunt Holsloot.

Gerda dreit deur in Noorderbreedte

KLAZIENAVEEN - Op vrijdag 7 november aanstaande zal in cultureel centrum de "Noordbreedte" in Klazienaveen een toneelavond worden gehouden door de buurtvereniging "Noorderbreedte". Het stuk dat opgevoerd zal worden heet "Gerda dreit deur".

Vaart maken in Nieuw-Amsterdam

Vaart maken in Nieuw-Amsterdam
NIEUW-AMSTERDAM - Wakker Emmen wil duidelijkheid van het college van B&W over de plannen in het centrum van Nieuw-Amsterdam. Er staan veel leegstaande en verpauperde ...

Collectie Brands Nieuw-Dordrecht

Collectie Brands Nieuw-Dordrecht
NIEUW DORDRECHT - Misschien bent u wel in het rijke bezit van een waardevol object of schilderij. Wat ligt er allemaal verborgen op uw zolder? Haal het nu tevoorschijn en laat op zaterdag 1 november (vanaf 13.00 uur) de taxateur zien en de waarde bepalen.

Twee/drie pelsrobben in Emmen aangekomen

Twee/drie pelsrobben in Emmen aangekomen
EMMEN - In Dierenpark Emmen zijn vanmiddag twee pelsrobben vanuit een dierentuin in Zuid-Afrika aangekomen. Het gaat om de 7-jarige rob Cindy en haar bijna twee jaar oude dochter Molly. Moeder Cindy is hoog drachtig en de verwachting is dat ze rond eind november zal bevallen. ...

UNIDO trots op leiding

UNIDO trots op leiding
EMMER COMPASCUUM 0 UNIDO is trots op haar twee leidsters Inge Einhaus-Santing en Ellen Weinans die dit weekeinde hebben meegedaan aan de Caveman Challenge in Exloo. Het was niet enkel alleen maar lopen maar ook kruipen, klimmen en allerlei obstakels overwinnen. .

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar