Populairste categorieën

Markt Emmen vrijdag in teken van MM-culinair.

EMMEN - Dit weekend staat het culinaire evenement MM culinair op het programma. Op het marktplein staan zaterdag en zondag de beste koks uit de omgeving van Emmen te koken. Een heerlijk voorproefje hiervan kun je natuurlijk vrijdag vinden op de Warenmarkt. ...

Wakker Emmen stelt vragen over verwijdering straatverlichting Nieuw-Schoonebeek

Wakker Emmen stelt vragen over verwijdering straatverlichting Nieuw-Schoonebeek
EMMEN - De provincie is voornemens om de straatverlichting langs de gehele Europaweg te verwijderen. De Europaweg is een belangrijke provinciale weg van Nieuw-Schoonebeek tot en met Coevorden. De fractie van Wakker Emmen vindt dit een onverstandig besluit van de provincie. Raadslid Leon Herbers van Wakker Emmen vreest dat het verwijderen van de straatverlichting leidt tot onveilige situaties.

Feestelijke opening gerenoveerd clubhuis Drenthina

Feestelijke opening gerenoveerd clubhuis Drenthina
EMMEN - Op 12 september aanstaande neemt de voetbalvereniging Drenthina haar geheel gemoderniseerde en totaal verbouwde Clubhuis officieel in gebruik. En daar zijn we best trots op. Bijna de gehele verbouwing is tot stand gekomen door de inzet en zelfwerkzaamheid van een grote groep vrijwilligers. Het resultaat mag er zijn. Een clubhuis die voldoet aan de eisen van de moderne tijd.

Woensdag inloopuurtje voor supporters

Woensdag inloopuurtje voor supporters
EMMEN - Vanaf de maand september organiseert FC Emmen een inloopuurtje voor de supporters. Het ligt in de bedoeling om dit elke eerste woensdag van de maand van 16.30 uur tot 17.30 uur te houden. De supporters kunnen persoonlijk in dit uurtje hun ideeën, vragen en kritische noten, omtrent FC Emmen kwijt.

Postzegelvereniging Philatelica Emmen

EMMEN - Op dinsdag 22 september begint het seizoen weer voor de postzegelverzamelaars. Philatelicahoudt haar maandelijkse bijeenkomst in één van de zalen van Meerstede Nijkampenweg 75 te Emmen, aanvang 19.30 uur....

Jong FC Emmen klopt Jong FC Groningen

Jong FC Emmen klopt Jong FC Groningen
EMMEN - Jong FC Emmen heeft het oefenduel tegen Jong FC Groningen met 3-2 gewonnen. Op het bloedhete kunstgrasveld op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen was de rust met een 1-0 voorsprong voor de Groningers ingegaan.

Provincie steunt unieke proef met energieopslag in Odoorn

ASSEN - Het college van gedeputeerde staten stelt provinciale staten voor om een Drentse Green Deal met landbouwbedrijf De Jong in Odoorn af te sluiten. Het college wil 210.150 euro beschikbaar stellen voor een onderzoek naar het rendabel maken van een opslagsysteem voor zonne-energie. Zo kan het bedrijf de capaciteit van haar zonnepanelen optimaal benutten.

Emmen op 12 september in het teken van het theater

Emmen op 12 september in het teken van het theater
EMMEN - Neem een kijkje op de bouw, hoor voor het eerst de nieuwe naam en maak kennis met de projecten in het centrum van Emmen. De gemeente Emmen organiseert op zaterdag 12 september van 13.00 tot 17.00 uur de Centrumvernieuwing Dag. Op verschillende plekken in het centrum van Emmen zijn activiteiten om bezoekers meer te vertellen over de Centrumvernieuwing.

Metaal Recycling E&O - Hercules

Metaal Recycling E&O - Hercules
EMMEN - Aanstaande zaterdag 5 september spelen de heren van Metaal Recycling E&O tegen Hercules uit Rotterdam de wedstrijd begint om 20:00 uur en meer informatie is te vinden op de volgende poster.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar