Populairste categorieën

Vrienden van het TT Circuit Assen

ASSEN Tijdens de jaarlijkse dag voor Vrienden van het TT Circuit Assen, zaterdag 15 oktober, zal het thema “veiligheid” centraal staan. Daarnaast is oud-coureur Jan Huberts te gast en hij zal verhalen over zijn lange en imposante racecarrière....

Ajax en PSV bijna even sterk

EMMEN Over de laatste 25 competities gerekend zijn PSV en Ajax bijna even sterk. PSV is 11 keer kampioen geweest, Ajax 10 keer. Veder Feyenoord 2 keer en AZ en FC Twente elk 1 keer. PSV heeft in totaal 2063 gescoord, Ajax iets meer met 2068. Feyenoord komt op 1674.PSV kreeg 803 tegendoelpunten, Ajax 807 en Feyenoord 984. Het doelsaldo van Ajax was het beste met 1261, net eentje meer dan PSV met ...

William Kruit Nederlands kampioen 125cc speedway

William Kruit Nederlands kampioen 125cc speedway
EMMER COMPASCUUM - Afgelopen zaterdag stond William Kruit uit Emmer Compascuum in Veenoord aan de start tijdens de gouden helm races. William reed in de klasse 125cc. William wist 3 series te winnen en 1 maal tweede.

Max Tubben Deutsch Kart Meister

Max Tubben Deutsch Kart Meister
KERPEN - Max Tubben uit Nieuw Weerdinge wist zondagmiddag in het Duitse Kerpen de laatste wedstrijd meetellend voor het Deutsch Kart Meisterschaft geschakelde klasse op zijn naam te schrijven. Het pas 14-jarige karttalent hield zich in de laatste wedstrijd van dit seizoen keurig staande tussen alle grote mannen.

Emmer pingpongers spelen attractief spelletje

EMMEN - De eerste thuiswedstrijd van het gecombineerde team Emmen/Midstars dat wordt gesponsord door Klimaatgroep Holland, zorgde voor een aardige en boeiende wedstrijd in de sporthal aan de Heckningecamp. Het viertal nam het op tegen het drietal van de TTC De Toekomst uit Lochem.

VEV te sterk voor Pesse

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 5e klasse E behaalde VEV een ruime 5-1 overwinning op Pesse. Pesse begon slap aan de wedstrijd, maar zag dat de thuisploeg twee levensgrote kansen onbenut liet.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar