Populairste categorieën

Mexicaanse maskers maken indruk

Mexicaanse maskers maken indruk
ODOORN - Een paar duizend mensen kwamen vrijdagavond af op het SIVO-dansfestival in Odoorn en dat zorgde, na de natte start afgelopen woensdag, voor een sfeervol, gezellig en zeker druk bevolkt festivalterrein. De toeschouwers maakten bepaald geen overbodige reis, want de optredens dansgroepen zorgden voor veel spektakel en vertier.

Meppelink uitgeschakeld op EK beachvolleybal

KLAGENFURT(D) - Madelein Meppelink uit Emmen en Marleen van Iersel hebben hun Europese titel beachvolleybal niet kunnen prolongeren. Het Nederlandse duo werd in de achtste finales van de Europese eindronde in Klagenfurt uitgeschakeld. Ze verloren in twee sets van Natalia Dubovcova en Dominika Nestarcova: 19-21 18-21. Het Slowaakse duo was in de eerste eliminatieronde ook al verantwoordelijk voor ...

Jongeman dumpt wapen bij zien politie

Jongeman dumpt wapen bij zien politie
EMMEN - Een 19-jarige jongeman ondernam donderdagavond in Emmen een tevergeefse poging een proces-verbaal voor wapenbezit te ontlopen. De politie was gebeld dat een groepje jongeren bij het basketbalveldje in Emmermeer een stroomstootwapen bij zich zou hebben. Toen agenten bij het veldje verschenen, zagen ze hoe een jongeman iets in een vijver gooide.

Sipma speelt bijzondere match in Nijmegen

NIJMEGEN – Tijdens het internationale zomerdamtoernooi Nijmegen Open, vindt een bijzondere match als nevenactiviteit plaats. De Drentse Wouter Sipma neemt het tegen niemand minder dan regerend wereldkampioen Alexander Georgiev op. In totaal zullen ze 7 matches spelen. Deze matches zijn via www.nijmegenopen.nl live te volgen.

Vandaag laatste grote test voor FC Emmen

Vandaag laatste grote test voor FC Emmen
EMMEN - Voor FC Emmen staat vanmiddag de laatste grote test voor aanvang van de competitie op het programma. In Doetinchem wordt gespeeld tegen het naar de eredivisie gepromoveerde De Graafschap. Niet op de Vijverberg overigens maar op Sportpark de Bezelhorst van de amateurvereniging Doetinchem. Het duel begint om 18.30 uur.

Motoren gestolen bij verkeersschool

Motoren gestolen bij verkeersschool
Emmen - In de nacht van woensdag op donderdag vond er een inbraak plaats bij Verkeersschool Dibo aan de Karel Doormanstraat in Emmen. Op bewakingsbeelden is te zien dat vier onbekende personen het terrein oplopen en kort daarna op twee motoren en een scooter het terrein afrijden richting de Phileas Foggstraat.

Haringhappen voor buitenlandse dansers

Haringhappen voor buitenlandse dansers
ODOORN - Ze lieten zich de haringen uitstekend smaken, de buitenlandse gasten die deze dagen in Odoorn zijn voor het SIVO-festival. Donderdagochtend werden de twaalf buitenlandse dansgroepen ontvangen door de gemeente Borger-Odoorn en traditioneel was er tijdens de bijeenkomst het “haringhappen”.

Gouden JOPA Helm Veenoord

Gouden JOPA Helm Veenoord
VEENOORD - Zaterdag 26 september strijden de beste Nederlandse speedwaycoureurs om de gouden Jopa helm in Veenoord. Ook coureurs uit zeven verschillende landen strijden mee; Polen, Zweden, Engeland, Duitsland, Tsjechië, Ukraine en Denemarken. Het internationale programma begint traditioneel met de rijdersvoorstelling om 18.45 uur.

Selectie volgens traditie op bezoek in de Horst

Selectie volgens traditie op bezoek in de Horst
EMMEN - Het verzorgingstehuis De Horst kreeg volgens traditie aan de vooravond van het nieuwe seizoen weer bezoek van de selectie van FC Emmen. Zoals gebruikelijk werden weer de nieuwe en oude spelers aan de bewoners, waarvan een deel vaste bezoeker van de thuiswedstrijden is, voorgesteld. Dat laatste nam trainer Marcel Keizer voor zijn rekening....

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar