Populairste categorieën

SVV 04 te sterk voor Erica'86

SVV 04 te sterk voor Erica'86
SCHOOENBEEK - Na de overwinning op Zandpol, mocht Erica '86 aantreden tegen derdeklasser SVV '04. Van tevoren was bekend dat dit een zware kluif zou worden en daar kwam bij dat '86 het moest stellen zonder een aantal spelers door verplichtingen elders.

Programma Festival op Fietse

Programma Festival op Fietse
EMMEN - Dan volgt hier het programma van het Festival op Fietse op zaterdag 27 augustus. In en om Emmen zijn diverse activiteiten te doen wat met de fiets kan worden bezocht.

Scheidrechters gaan trainen onder Dick Lukkien.

EMMEN – Het is inmiddels een traditie aan het worden dat de hoofdtrainer van EMMEN - FC Emmen een training verzorgd aan het begin van seizoen aan voetbalscheidsrechters. Dinsdag 6 september zal de gasttraining in het stadion van FC Emmen voor KNVB-scheidsrechters en vereniging scheidsrechters plaats vinden. ...

Inloopavond start reconstructie kruising Roswinkel N391

ASSEN - De provincie Drenthe houdt op dinsdag 6 september 2016 een inloopbijeenkomst over de bouwwerkzaamheden voor de reconstructie van de kruising van de N391 met de Roswinkelerstraat. Belangstellenden kunnen tussen 16.30 uur en 19.30 uur binnenlopen in Dorpshuis Roswinkel aan de Stad 15 in Roswinkel.

Cas Peters wijst FC Emmen de weg

Cas Peters wijst FC Emmen de weg
EMMEN - Op 22 augustus 2014 scoorde Cas Peters zijn eerste doelpunt voor FC Emmen. Het was de eerste van een reeks die uiteindelijk 23 goals zou bedragen. Op de dag af twee jaar later scoorde hij opnieuw zijn eerste doelpunt in zijn tweede termijn bij FC Emmen. De goal wees FC Emmen de weg naar een uiteindelijke dik verdiende 2-0 overwinning op Almere City FC dat vorig seizoen nog zo'n plaag voor ...

Dick Lukkien heeft nog geen opstelling kunnen maken

EMMEN - FC Emmen trainer Dick Lukkien heeft nog geen opstelling vrij kunnen geven voor de maandag wedstrijd tegen Almere City FC. Er zijn twee twijfelgevallen in de selectie met Issa Kallon en Jurjan Mannes. Eerstgenoemde meldde zich ziek terwijl Jurjan Mannes in de wedstrijd tegen Jong PSV wat last van een hamstring had.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar