Populairste categorieën

FC Emmen steekt Zwartemeer Helpende hand toe

EMMEN - Spelers en staf van FC Emmen steken het door brand zwaar gedupeerde Zwartemeer, zo ging de gehele ballenvoorrraad verloren, de helpende hand toe. Op een nog nader te bepalen datum zal een wedstrijd tussen FC Emmen en de voetbal vereniging Zwartemeer worden gespeeld waarvan de recette geheel aan de club uit Klazienaveen ten goede komt....

Brand bij VV Zwartemeer

KLAZIENAVEEN - Zondag op maandagnacht moesten de brandweerkorpsen van Klazienaveen en Emmen in actie komen bij een brand op sportpark De Planeet bij Voetbalvereniging Zwartemeer. ...

Nieuwe talentencentra Carmelcollege

Nieuwe talentencentra Carmelcollege
EMMEN - Het Carmelcollege Emmen is een school voor het voortgezet onderwijs met verschillende opleidingen, zoals vmbo, mavo, havo en atheneum. Maar de school is ook een Topsport Talentschool en heeft in samenwerking met sportbonden en –verenigingen diverse talentencentra opgericht.Nieuw dit schooljaar is het Tennistalentencentrum en het Regionaal Trainingscentrum BMX.

Bentlage Showparty Emmer-Compascuum

EMMER-COMPASCUUM - Het is al bekend vanaf 1999 velen gezien als invulling van muziek bij bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten de Bentlage Showparty's op zaterdag avond eens per maand. ...

Hurry Up blijft winnen, maar met moeite

Hurry Up blijft winnen, maar met moeite
ZWARTEMEER - De heren van Hurry Up blijven winnen in de eredivisie, maar in de thuiswedstrijd tegen Quintus ging dat met veel moeite. Kort voor tijd keken de mannen van Joop Fiege nog tegen een 27-28 achterstand aan, maar het werd uiteindelijk toch nog 31-29.

Bargeres uit beker bij Oranje Zwart na strafschoppen

Bargeres uit beker bij Oranje Zwart na strafschoppen
WANNERPERVEEN - Met een 1–3 ruststand leek er geen vuiltje aan de lucht in Wanneperveen. De 5e klasser leek niet opgewassen tegen de 3e klasser uit Emmen. Maar zoals zo vaak stroopte de thuisclub in de tweede helft nog even de mouwen op en in een tijdsbestek van 8! minuten was de wedstrijd gekanteld naar 4–3 voor de thuisclub.

Sjoelers Jaquelien en Jonas Klunder in reclamespots op TV.

KLAZIENAVEEN – De 15-jarige Jacquelien Klunder uit Nieuw Dordrecht en lid van sjoelvereniging de Brikkenmikkers in Klazienaveen speelt een rol in tv reclame. Het gaat om een reclamespot van A.S.R. waarin aandacht wordt gevraagd voor minder bekende sporten zoals sjoelen.

Honderden atletenbij Wintertriathlon Assen

Honderden atletenbij Wintertriathlon Assen
ASSEN - Wanneer op zaterdag 25 oktober de Wintertriathlon Assen van start gaat, is dat de eenendertigste maal dat het evenement in de Drentse hoofdstad wordt gehouden. Nog altijd is deze sportieve happening erg populair onder de sporters.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar