Populairste categorieën

Trekharmonicadag bij Museumboerderij Nabershof

Trekharmonicadag bij  Museumboerderij   Nabershof
EMMEN – Op zondag 7 september 2014 organiseert Volk van Grada al weer voor de 24e keer de jaarlijkse trekharmonicadag in een sfeervolle omgeving bij onze museumboerderij Nabershof aan het Noordeind 21 te Emmen.

Streetparade in Emmer Compascuum met top orkesten

EMMER COMPASCUUM - Stichting SKV organiseert op zaterdag 6 september 2014 de Streetparade/Taptoe van Emmer-Compascuum. De dag begint om 11.30 uur, dan speelt Heavy Hoempa: een "dweilorkest" die muziek speelt van ACDC tot Rammstein dus rock.

BBQ-oarty in de Kuil in Bargeres

EMMEN - Op zaterdag 6 september a.s. organiseert evangeliegemeente de Deur een BBQ-party in de kuil aan de Geuzingerbrink te Bargeres, ter hoogte van basisschool “Het Pallet”. Behalve dat er lekkere hapjes te krijgen zijn, zal de talentvolle jongerenband " New Generation " uit Groningen ook optreden.

Open dag bij Stichting papagaaienhulp

ERICA - Op zondag 7 september aanstaande houdt Stichting Papegaaienhulp te Erica een open dag. Bezoekers kunnen dan (een deel van) de grootste papegaaienopvang van Europa bezoeken en vragen stellen aan deskundigen.

Rommel- en Brocantemarkt en Saab treffen Klijndijk

KLIJNDIJK – Aanstaande zaterdag 6 september vindt in Klijndijk weer de jaarlijkse rommelmarkt plaats. Er wordt een grote verscheidenheid aan gebruikte goederen te koop aangeboden, waaronder huishoudelijke artikelen, boeken, elektrische apparaten, gereedschap, tuinspullen, kleding, speelgoed, etc.

Shantyfestival Eemslander Shanty’s

KLAZIENAVEEN – Op zaterdag 6 September aanstaande organiseert de Eemslander Shanty's in samenwerking met Handelsvereniging Klazienaveen weer het jaarlijkse HAVEKA Shantyfestival. Het begint om 13.00 uur en om omstreeks 16.30 uur zullen de koren met samenzang het festival afsluiten in het centrum van Klazienaveen.

Marc Bruinewoud overall winnaar Gooi maar in Mijn pet 2014

Marc Bruinewoud overall winnaar Gooi maar in Mijn pet 2014
EMMEN - De 14e editie kende weer een zeer goed niveau . Ook de ondernemers van Vlinderstad waren blij. Al winkelend konden bezoekers genieten van de verschillende muziekstijlen. In een ongedwongen sfeer waren veel muzikanten in staat om een flink bedrag in de "pet" te spelen.

Familie Weber actief in Streamline Rock & Roll band

Familie Weber actief in Streamline Rock & Roll band
ERICA – Op zondag 7 september speelt Streamline Rock & Roll tijdens het feestweekend in de Peel in Erica. De band speelt o.a. nummers van Chuck Berrie, Elvis, Stones, Beatles, ZZ Top, Status Quo enz. De band is drie jaar geleden opgericht en bestaat uit Eddie Keddeman(drum), Jeroen Pynaker(gitaar), Raymond Weber(gitaar, zang), Gerda Weber(toetsen) en Koert Weber(bas en zang).

Lenie de Wind feestelijk uitgezwaaid

Lenie de Wind feestelijk uitgezwaaid
EMMEN – Afgelopen donderdag werd Lenie de Wind op feestelijke wijze door collega’s van de belastingdienst uitgezwaaid. Ze was secretaresse/managementondersteuning en bestuurslid van de Personeelsvereniging EVA en was een grote spil binnen het kantoor.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar