Populairste categorieën

Eenvoudige overwinning EHS'85.

EMMERSCHANS - EHS’85 boekte een simpele overwinning op Buinen door met 7-1 te winnen. Bovendien steeg het een plekje op de ranglijst naar plek 2. Nummer 1 IJhorst kan volgende week kampioen worden tegen Balkbrug (concurrent van de schanskers voor de 2e periode).

Weiteveense Boys wint overtuigend van Eext

Weiteveense Boys wint overtuigend van Eext
EEXT - Vanaf het eerste fluitsignaal was al duidelijk dat Weiteveense Boys veel sterker was dan Eext. De thuisploeg lijkt zich al neer te hebben gelegd bij directe degradatie, terwijl Weiteveen deze strohalm ten koste van alles wilde aangrijpen om directe degradatie te voorkomen.

Inwoners Valthe Koninklijk onderscheiden

EXLOO - Aaltje Hermelink-Koops en Jans Fuller uit Valthe zijn vrijdag Koninklijk onderscheiden. Beiden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit gebeurde bij Diner-Café Bussemaker in Exloo. Wethouder Albert Trip van de gemeente Borger-Odoorn heeft ze de bijbehorende versierselen opgespeld.

Stadskanaal hijst de kampioensvlag in stijl bij Schoonebeek

NIEUW SCHHONEBEEK – In de zondag 4e klasse D trad Schoonebeek aan tegen promovendus Stadskanaal. Het werd een aantrekkelijke wedstrijd waarin Schoonebeek zelfs de leiding nam. Al na 3 minuten hield de thuisploeg echter de adem even in, toen aanvoerder Robert Oosting alvast een voorschot leek te nemen op de titel, maar hij werd afgestopt door doelman Martin Berens.

Moedig strijdend DSC'65 verliest van beter Schoonebeek

SCHOONEBEEK - Schoonebeek liet zich niet verrassen door het laag geklasseerde DSC'65 en stelde donderdagavond binnen 20 minuten orde op zaken. In de 5e minuut benutte Jesper Swieters een strafschop nadat hij was neergelegd door doelman Dennis Schiphorst-Haalweide, 1-0. In de 17e minuut werkte Ralph Levelink een corner bij de 2e paal binnen, 2-0.

Mustangs onder 14-2 kampioen

EMMEN- Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dat geldt zeker voor de basketbalvereniging De Mustangs uit Emmen. Zaterdagmiddag wist het team van De Mustangs onder 12 in sporthal Angelslo met 68-34 van Groningen te winnen.

SC Angelslo komt tekort tegen FC Wolvega

EMMEN - Angelslo speelde afgelopen zaterdag thuis tegen FC Wolvega; de Emmenaren wilden de zure nasmaak van het uitduel (5-0) wegspoelen, maar dat lukte deze middag op geen enkele manier. Vanaf het begin was de ploeg uit Wolvega sterker; zij kon onbevangen spelen, daar er voor de Friezen niets meer op het spel staat, terwijl Angelslo nog knokt om nacompetitie te ontlopen.

Finale COVS Noord spelregelwedstrijden in Emmen.

EMMEN - Afgelopen vrijdag werd in clubhuis De Meerfluit van de COVS HZO Drenthe een spelregelquiz gehouden. In goede samenwerking met Richard Venekamp, bestuurslid van COVS Noord had bestuurslid Ab Jagersma, van COVS HZO Drenthe de avond tot in de puntjes voorbereid. De finale bestond uit schriftelijke vragen, leesvragen, mondelinge vragen en quizvragen.

DVC’59 “overklast” Zwartemeerse Boys

DVC’59 “overklast” Zwartemeerse Boys
ZWARTEMEER - In de zondag 3e klasse D schoot DVC’59 zondag met scherp in de derby tegen Zwartemeerse boys. Zwartemeerse Boys dat in hevige degradatiezorgen verkeert kon niet op volledige “oorlogssterkte” aantreden tegen het team uit Nieuw Dordrecht. Zelfs trainer Andre Steenhuis vond het noodzaak om zelf mee te spelen.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar