Populairste categorieën

Elmar Reinders wint Ster van Zwolle

ZWOLLE – In Nederland is het wielerseizoen geopend met de Ster van Zwolle, een internationale klassieker over een afstand van 177 km. Elmar Reinders uit Emmen, die vooraf was bestempeld als één van de topfavorieten, maakte de hooggespannen verwachtingen helemaal waar met een nipte, maar imponerende solo-overwinning.

Win twee gratis kaarten voor FC Emmen - FC Oss

EMMEN - Univé Verzekeringen Drenthe-Overijssel heeft voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van FC Emmen, op 6 maart a.s. tegen FC Oss, een aantrekkelijke prijsvraag georganiseerd. Wie de vraag juist beantwoordt, krijgt onmiddellijk de gratis kaarten overhandigd.Naast gratis toegangskaarten ontvangt men tijdens de wedstrijd ook nog eens een consumptie! Bovendien maken de winnaars kans op een Meet ...

FC Emmen schrijft zich niet in voor voetbalpiramide

EMMEN - FC Emmen heeft besloten zich niet in te schrijven voor de voetbalpiramide, het nieuwe competitiemodel van de KNVB waarbij de beloftenelftallen meedoen in de reguliere competities. Het had voor de hand gelegen dat bij inschrijving in de voetbalpiramide de beloften van FC Emmen zich zouden plaatsen voor de Hoofdklasse zaterdag/zondag. Daarmee volgt FC Emmen de meeste clubs uit het betaalde ...

RTV Emmen Sport zit er weer met de neus bovenop

RTV Emmen Sport zit er weer met de neus bovenop
EMMEN - Ook zondagmiddag 1 maart zitten de verslaggevers van RTV Emmen Sport er weer bovenop om u op de hoogte te houden van de sport in het komende weekend. De uitzending duurt van 14.00 tot 17.00 en de centrale presentatie is in handen van Rolf Timmer en Luuk Blikman.

FC Emmen trainer Joop Gall: Het begin was hilarisch

VOLENDAM - FC Emmen trainer Joop Gall had in de beginfase met verbazing toegekeken. ,,Het begin was hilarisch, het had ook wel 4-4 kunnen staan. FC Volendam was in het begin sterker en de rukmtes bleven groot.

Negentigste minuut wordt FC Emmen fataal

VOLENDAM - De ontknoping van de strijd om de derde periodetitel was verrassend met FC Oss als uiteindelijke winnaar. FC Emmen wist van te voren dat het een kleine kans had maar dat werd gaandeweg het duel tegen FC Volendam een grote kans.

Ringstaartmaki geboren

Ringstaartmaki geboren
EMMEN - In de kolonie ringstaartmaki’s van Dierenpark Emmen is vandaag de eerste ringstaartmaki van dit jaar geboren. Moeder Catootje genoot vanmiddag al met haar baby buiten in het zonnetje.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar