Populairste categorieën

MM Culinair: een feestje voor foodies en fijnproevers!

MM Culinair: een feestje voor foodies en fijnproevers!
Culinaire hoogstandjes uit Zuidoost Drenthe EMMEN - MM Culinair is uitgegroeid tot één van de populairste, en zeker hét smaakvolste evenement van Emmen en omgeving. Dit jaar vindt op 06 en 07 september de vierde editie plaats. De organisatie is in handen van MarchienNaber, Anouk de Raaf (Klik Company) en Leonie Pluyter (Beau Business). ...

Verdachte diefstal aanhanger aangehouden

Verdachte diefstal aanhanger aangehouden
KLAZIENAVEEN - De politie heeft vrijdag een 30-jarige man uit Klazienaveen aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal dan wel heling van twee aanhangwagens. Begin augustus werd de politie gealarmeerd, omdat iemand zijn aanhanger in Klazienaveen zag staan, die kort daarvoor was gestolen. De aanhanger was in het bezit van een man die vertelde dat hij de aanhanger had geleend.

‘Tasjes actie’ tijdens verkoop afgeschreven materialen

EMMEN - In de Bibliotheek Emmen (Noorderplein 101 in Emmen) wordt al enige tijd een grote verkoop gehouden van afgeschreven materialen. Deze duurt nog tot zaterdag 30 augustus.Tijdens de laatste week van de verkoop is er een speciale ‘tasjes-actie’; van maandag 25 augustus t/m zaterdag 30 augustus worden de afgeschreven materialen per tas verkocht.

FC Emmen pakt fors uit tegen Jong PSV: 5-0

FC Emmen pakt fors uit tegen Jong PSV: 5-0
EMMEN - FC Emmen zat na de moeizame seizoensopening te springen om een echte spits die het uiteindelijk kreeg in Roland Bergkamp maar in de 5-0 zege op Jong PSV was de hoofdrol wat scoren betreft weggelegd voor Cas Peters. Hij nam in de tweede helft in een tijdsbestek van ruim een kwartier drie doelpunten voor zijn rekening wat een puntgave hattrick betekende.

Programma voor feest in Valthe weer rond

VALTHE - Het programma van de 22e editie van het feest in Valthe is bijna rond. Stichting Feva en Stichting Dorpsvermaak hebben een programma samengesteld dat zoals elk jaar voor ieder wat wils biedt. Vrijdag 5 september is gereserveerd voor Valthe zoekt Drents muziektalent. De talentenjacht begint om 20.00 uur en de toegang voor deze avond is gratis.

Leden E.A.C. de Sperwers bij Special Olympics World Summer Games 2015 Los Angeles

Leden E.A.C. de Sperwers bij Special Olympics World Summer Games 2015 Los Angeles
EMMEN - Special Olympics Nederland heeft 24 verenigingen ingeloot voor de World Summer Games 2015 in Los Angeles. Van 25 juli t/m 2 augustus strijden 7.000 sporters met een verstandelijke beperking uit 170 landen tegen elkaar. Team NL doet met 68 sporters mee op dit wereldpodium, waar vele levens zullen veranderen en de sporters boven zichzelf uit zullen stijgen wat betreft sportprestaties maar ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar