Populairste categorieën

Koninklijke opening grootste schaapskooi van rland

Koning Willem-Alexander bezoekt hoogveengebied Bargerveen WEITEVEEN - Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent op donderdag 27 september de nieuwe schaapskooi in het Bargerveen. De schaapskooi, die onderdak biedt aan ruim 1000 schapen en 110 runderen, is de kers op de taart van de natuurontwikkeling in het Bargerveen. De schapen zijn belangrijk voor het beheer van het beschermde ...

Open Dag Brandweer Emmen en veiligheidszorg Drenthe

EMMEN - Op zaterdag 22 september 2018 is er weer een open dag van Brandweer Emmen en Veiligheidszorg Drenthe. Van 10.00 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom aan de Nijbracht 43a te Emmen. Tijdens deze open dag kun je diverse brandweervoertuigen en materialen bezichtigen en zijn er allerlei demonstraties op het gebied van hulpverlening en brandbestrijding.

Geslaagde en opbeurende thema-avond lokaal FNV Midden-Drenthe.

BEILEN - Het gebeurt niet vaak dat een bekende journalist als Sander Heijne naar Midden-Drenthe komt. Op uitnodiging van Lokaal FNV Midden-Drenthe gaf hij op woensdag 19 september jl. in zaal Muller in Beilen, aan de hand van zijn boek Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u, een lezing over de mislukte marktwerking in Nederland. Losjes schudde Heijne voorbeelden van misstanden uit de mouw vanuit ...

Oogstmarkt in heemtuin de Looackerhof

EMMEN - Kom op zondag 30 spetember naar de Oogstmarkt in heemtuin de Looackerhof in Emmen. Hier vindt u leuke accessoires voor huis en tuin en heerlijke lekkernijen. De ruim 20 stands bieden u: Bloemstukken, proeverijen, viltproducten, pompoenen, verkoop biologische appels, honing, enz Kom met het hele gezin, naar deze OOGSTMARKT.

De ONK Speedway in Veenoord

De ONK Speedway in Veenoord
VEENOORD - De Nederlandse top heeft zich aangemeld om de ONK-wedstrijd op 28 en 29 september te verrijden in Veenoord. Het is voor de organisatie een grote vraag wie de wedstrijd zal winnen mede omdat het om de tweede en laatste wedstrijd gaat in het kampioenschap. De eerste wedstrijd is verreden in het Belgische Heusden-Zolder met daar als Nederlandse winnaar Henry van der Steen.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar