Populairste categorieën

FC Emmen ondanks verlies toch zeker van play-offs

MAASTRICHT - De gezichten stonden treurig bij FC Emmen toen in de laatste minuut Bryan Smeets met een kogel in de bovenhoek MVV naar een 2-1 zege schoot. Het was vervolgens even rekenen toen de andere uitslagen binnen druppelden maar uiteindelijk was het resultaat dat de Maastrichtenaren helemaal niets aan hun zege hadden en FC Emmen zich officieel voor de play offs heeft geplaatst. Plaats drie in ...

FC Emmen kan vrijdag officieel de play offs halen

FC Emmen kan vrijdag officieel de play offs halen
EMMEN - FC Emmen trainer Joop Gall wil dolgraag met zijn ploeg derde worden in de Jupiler League. Een loffelijk en haalbaar streven maar vooralsnog moet eerst nog plaatsing voor de play offs worden gerealiseerd. Dat kan vrijdagavond reeds het geval zijn bij winst op MVV Maastricht. Dan eindigen de Emmenaren in ieder geval bij de eerste zeven wat voldoende is voor plaatsing.

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen 2015

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen 2015
EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid 2015 (de z.g. lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning), reikte burgemeester Bijl vanmorgen aan onderstaande personen een Koninklijke onderscheiding uit. De bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk in Emmen.

Festelijke opening nieuwe marktplein Emmen

EMMEN - Het is zaterdag 25 april groot feest in het centrum van Emmen, als de officiële opening van het vernieuwde Marktplein plaatsvindt. Vanaf 19.30 uur is jong en oud van harte welkom op het openingsfeest. De toegang is gratis. De eerste vijfhonders bezoekers ontvangen een presentje.

23e schoolatletiekfestijn komt eraan

23e schoolatletiekfestijn komt eraan
EMMEN - Ook dit jaar wordt door de Emmense Atletiek vereniging E.A.C De Sperwers het jaarlijkse schoolatletiekfestijn gehouden. Van 12 tot en met 22 mei is de vereniging gastheer voor de schooljeugd van het basisonderwijs uit Emmen en omstreken.

Said Bakkati doet stap omhoog en tekent bij Ajax

Said Bakkati doet stap omhoog en tekent bij Ajax
EMMEN - FC Emmen en Said Bakkati, die twee en een halve week geleden nog een verlenging voor één seizoen overeen kwamen, gaan na dit seizoen toch uit elkaar. Said Bakkati gaat m.i.v. komende zomer aan de slag in Amsterdam, als fulltime assistent trainer van Jaap Stam en Andries Ulderink bij het beloftenelftal van Ajax, welke uitkomt in de Jupiler League.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar