Populairste categorieën

WKE mist scherpte en beleving

WKE mist scherpte en beleving
ROSWINKEL - Peter Blanker zong het al in de jaren 80: 't Is moeilijk bescheiden te blijven, wanneer je zo goed bent als ik. Zo gaat het waarschijnlijk ook met de voetballers van WKE.Je hebt drie wedstrijden gewonnen en een doelsaldo van 27 voor en 3 tegen. En iedereen prijst je de hemel in en blijf dan maar eens bescheiden.

Schoonebeek behaalt verdiende uitzege tegen KSC

Schoonebeek behaalt verdiende uitzege tegen KSC
SCHOONOORD - Diep in september ging Schoonebeek op bezoek bij het kwakkelende KSC, maar desondanks gelaste scheidsrechter van Melsen ter afkoeling 2 drinkpauzes in. Per traditie was uit tegen KSC altijd een verhit duel, maar zondag jl. leek de thuisploeg al de herfst in de benen te hebben. Dat het slechts bij 0-2 bleef was te danken aan het slechte afwerken van Schoonebeek.

Terecht verlies SVBC bij Sellingen

Terecht verlies SVBC bij Sellingen
SELLINGEN - SVBC leed zondagmiddag een terechte maar iets te hoog uitgevallen nederlaag in en tegen Sellingen. 4-1. SVBC besefte deze middag niet dat ,wil men uit de gevarenzone blijven, men wedstrijden zoals tegen Sellingen tot een goed einde moet brengen. Niet dat Sellingen nu zoveel beter is dan SVBC maar de instelling van de mannen uit Sellingen gaf deze middag de doorslag.

Bargeres in slotfase bijna naast CEC

Bargeres in slotfase bijna naast CEC
EMMER COMPASCUUM - In de eerste helft was CEC heer en meester. Bargeres kwam al in de eerste minuut op achterstand door Fabian Scherpen. Leon Harms bracht de thuisploeg op ...

Max Tubben Deutsch Kart Meister

KERPEN (D) - Max Tubben uit Nieuw Weerdinge wist zondagmiddag in het Duitse Kerpen de laatste wedstrijd meetellend voor het Deutsch Kart Meisterschaft geschakelde klasse op zijn naam te schrijven.

Drie wedstrijden, nul punten voor Erica 86

Drie wedstrijden, nul punten voor Erica 86
KERKENVELD - Drie wedstrijden, nul punten. Dat was tot dusver de teleurstellende score van Erica '86. Ondanks dat er telkens leuk werd gevoetbald, was dit nog niet in punten terug te zien. Aan de ploeg van Andries Bremer de taak om dit te veranderen in de uitwedstrijd tegen het gedegradeerde VVAK.

Emmer pingpongers spelen attractief spelletje

EMMEN - De eerste thuiswedstrijd van het gecombineerde team Emmen/Midstars (gesponsord door Klimaatgroep Holland) zorgde voor een aardige en boeiende wedstrijd in de sporthal aan de Heckningecamp. Het viertal nam het op tegen het drietal van de TTC De Toekomst uit Lochem.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar