Populairste categorieën

Culturele Uitdag 12/9: Demonstratie bluesgitaar bouwen in het C+B Museum

GROLLOO - Op zaterdag 12 september as. wordt de Culturele Uitdag georganiseerd, de start van het nieuwe culturele seizoen. In de gemeente Aa en Hunze wordt deze dag gecombineerd met de Open Monumentendag 2015. Bij een groot aantal open monumenten en musea presenteren verenigingen en individuen uit het culturele veld zich aan het grote publiek, door middel van optredens, exposities en presentaties.

Open Monumentendag op 12 en 13 september

Open Monumentendag op 12 en 13 september
BARGER OOSTERVELD - In het weekend van 12/13 september a.s. is de jaarlijkse open monumentendag. Ook de Sint Gerarduskerk in Barger Oosterveld is dan op beide dagen open voor bezoekers. Op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.30 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom.

Markt Emmen vrijdag in teken van MM-culinair.

EMMEN - Dit weekend staat het culinaire evenement MM culinair op het programma. Op het marktplein staan zaterdag en zondag de beste koks uit de omgeving van Emmen te koken. Een heerlijk voorproefje hiervan kun je natuurlijk vrijdag vinden op de Warenmarkt. ...

Wakker Emmen stelt vragen over verwijdering straatverlichting Nieuw-Schoonebeek

Wakker Emmen stelt vragen over verwijdering straatverlichting Nieuw-Schoonebeek
EMMEN - De provincie is voornemens om de straatverlichting langs de gehele Europaweg te verwijderen. De Europaweg is een belangrijke provinciale weg van Nieuw-Schoonebeek tot en met Coevorden. De fractie van Wakker Emmen vindt dit een onverstandig besluit van de provincie. Raadslid Leon Herbers van Wakker Emmen vreest dat het verwijderen van de straatverlichting leidt tot onveilige situaties.

Feestelijke opening gerenoveerd clubhuis Drenthina

Feestelijke opening gerenoveerd clubhuis Drenthina
EMMEN - Op 12 september aanstaande neemt de voetbalvereniging Drenthina haar geheel gemoderniseerde en totaal verbouwde Clubhuis officieel in gebruik. En daar zijn we best trots op. Bijna de gehele verbouwing is tot stand gekomen door de inzet en zelfwerkzaamheid van een grote groep vrijwilligers. Het resultaat mag er zijn. Een clubhuis die voldoet aan de eisen van de moderne tijd.

Woensdag inloopuurtje voor supporters

Woensdag inloopuurtje voor supporters
EMMEN - Vanaf de maand september organiseert FC Emmen een inloopuurtje voor de supporters. Het ligt in de bedoeling om dit elke eerste woensdag van de maand van 16.30 uur tot 17.30 uur te houden. De supporters kunnen persoonlijk in dit uurtje hun ideeën, vragen en kritische noten, omtrent FC Emmen kwijt.

Postzegelvereniging Philatelica Emmen

EMMEN - Op dinsdag 22 september begint het seizoen weer voor de postzegelverzamelaars. Philatelicahoudt haar maandelijkse bijeenkomst in één van de zalen van Meerstede Nijkampenweg 75 te Emmen, aanvang 19.30 uur....

Jong FC Emmen klopt Jong FC Groningen

Jong FC Emmen klopt Jong FC Groningen
EMMEN - Jong FC Emmen heeft het oefenduel tegen Jong FC Groningen met 3-2 gewonnen. Op het bloedhete kunstgrasveld op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen was de rust met een 1-0 voorsprong voor de Groningers ingegaan.

Provincie steunt unieke proef met energieopslag in Odoorn

ASSEN - Het college van gedeputeerde staten stelt provinciale staten voor om een Drentse Green Deal met landbouwbedrijf De Jong in Odoorn af te sluiten. Het college wil 210.150 euro beschikbaar stellen voor een onderzoek naar het rendabel maken van een opslagsysteem voor zonne-energie. Zo kan het bedrijf de capaciteit van haar zonnepanelen optimaal benutten.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar