Populairste categorieën

VanSlag twee dagen in teken Amerikaanse rootsmuziek

BORGER – De laatste twee dagen van oktober staat Cultuurpodium VanSlag in Borger in het teken van Amerikaanse rootsmuziek. Op donderdag 30 oktober is het podium voor The Howlin’Brothers, een driemansformatie uit Tennessee.

Rechtsaf vak Hondsrugweg-Weerdingerstraat open voor verkeer

Rechtsaf vak Hondsrugweg-Weerdingerstraat open voor verkeer
EMMEN - Aannemers BAM en Hoornstra hebben de afgelopen weken nieuwe riolering gelegd in de Hondsrugweg ter hoogte van de Media Markt. Hierdoor was het rechtsaf vak op de Hondsrugweg naar de Weerdingerstraat afgesloten. Vanmiddag gaat deze afslag weer open voor het verkeer.

Dames E&O onderuit tegen Quintus

Dames E&O onderuit tegen Quintus
EMMEN - De dames van Kwebbel E&O hebben het thuisduel tegen Quintus met 16-25 verloren. De formatie van coach Saskia Lambers begon nog sterk, leidde met 7-4 maar liet het daarna vooral aanvallend liggen. De Emmer-dames lieten daardoor een kans liggen om tot op één punt te komen van de huidige nummer 3 van de eredivisie.

FID geeft winterscholing in het groen

FID geeft winterscholing in het groen
EMMEN - FID uitzendbureau gaat in samenwerking met het Terra Next en het UWV groenverzorgers opleiden voor een MBO2 diploma. Dit is een unieke mogelijkheid voor mensen die wel ervaring hebben, maar nog niet over een diploma beschikken. Het theoretische gedeelte van de opleiding zal grotendeels in de winter gegeven worden.

Dames E&O donderdag en zaterdag thuis

Dames E&O donderdag en zaterdag thuis
EMMEN - De dames van E&O spelen anavond de inhaalwedstrijd thuis tegen Quintus. Bij winst stijgen de dames naar de zesde plaats in de eredivisie. Aanvang is 20.00 uur.

Nachtelijke afsluitingen N34

HOLSLOOT - In de periode van dinsdag 11 november tot en met donderdag 13 november 2014 voert de provincie Drenthe in de avonduren en ’s nachts werkzaamheden uit aan de N34 tussen de aansluiting Coevorden-Zuid en het knooppunt Holsloot.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar