Populairste categorieën

In juli ruim 700 bootjes Veenvaart

EMMER COMPASCUUM - De teller stond op 31 juli op 716 bootjes, iets minder dan de 738 van vorig jaar. Topper is nog steeds het beginjaar 2013 met 1197 bootjes in juli. Toch komt 2015 dicht in de buurt van het resultaat van 2014. Medio juni lag het resultaat van dit jaar 15 % onder dat van 2014, momenteel nog maar 6 % bootjes minder.

Sunoil Biodiesel siert de shirts van de jeugd van FC Emmen

Sunoil Biodiesel siert de shirts van de jeugd van FC Emmen
EMMEN - Het was reeds bekend dat uittredend Hoofdsponsor Sunoil Biodiesel de komende twee jaar zowel Business-partner als Partner van de Jeugdopleiding van FC Emmen zal zijn. Naast Business-partner en Partner van de Jeugdopleiding heeft Sunoil Biodiesel besloten om ook nog eens shirtsponsor van de gehele Jeugdopleiding van FC Emmen te worden.

Prachtige afsluiting SIVO-festival

ODOORN - Het 31e Wereld Dans en Muziekfestival SIVO in Odoorn is met een prachtig weekend afgesloten. Op de zaterdag van het festival is het de laatste jaren nog nooit zo druk geweest als dit jaar. Maar die mooie zaterdag kon niet geheel goed maken wat er in de eerste dagen van het festival minder kwam aan bezoekers.

Mollema en Poels rijden Gouden Pijl

EMMEN - Bauke Mollema en Wout Poels rijden op 11 augustus de Gouden Pijl in Emmen. Zij zijn daarmee de eerste profrenners die bekend worden gemaakt. Bauke Mollema zette een mooie prestatie neer tijdens de Ronde van Frankrijk. De Groninger bereikte als nummer zeven van het algemeen klassement de finish in Parijs.

Open Dag FC Emmen

Open Dag FC Emmen
EMMEN - Op zondag 2 augustus vindt in de JENS Vesting de open dag weer plaats van FC Emmen met verschillende activiteiten. Op deze poster treft u meer informatie.

Echtpaar uit Klazienaveen opgepakt voor bedreiging

Echtpaar uit Klazienaveen opgepakt voor bedreiging
EMMEN - Een 50-jarige vrouw en haar 56-jarige man uit Klazienaveen zijn vrijdagavond in Emmen aangehouden op verdenking van bedreiging. Het tweetal zou samen met hun zoon bij een woning aan de Torenvalk de bewoonster hebben bedreigd en de voordeur hebben vernield. Ook dreigde de vrouw uit Klazienaveen dat ze een vuurwapen bij zich had.

FC Emmen levert prima prestatie tegen De Graafschap

FC Emmen levert prima prestatie tegen De Graafschap
DOETINCHEM - Precies een week voor de start van de competitie heeft FC Emmen een prima prestatie geleverd door de kersverse eredivisionist De Graafschap op een 1-1 gelijkspel te houden. Daarbij werden in deze te Doetinchem gespeelde wedstrijd beide goals ook nog door de Emmenaren gescoord. Johan Kulhan was zo onfortuinlijk in eigen doel te scoren maar Arjen Hagenauw zorgde vervolgens voor de zeker ...

Derde editie Orgon voetbaltoernooi bij SVBO

Derde editie Orgon voetbaltoernooi bij SVBO
BARGER OOSTERVELD - SVBO organiseert op vrijdag 7 en zondag 9 augustus voor de derde keer het Orgon Voetbaltoernooi. Acht ploegen gaan strijden om de eerste plek. Zal Titan net als vorig jaar weer winnen?

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar