Populairste categorieën

Voorverkoop E&O – Hurry Up

EMMEN - Op zaterdag 29 november vindt in Sporthal Angelslo in Emmen de handbalderby van Zuidoost Drenthe plaats tussen E&O - JMS Hurry Up Voorafgaand aan het duel dat om 20.00 uur gaat aanvangen, speelt Oud E&O tegen Oud Hurry Up (aanvang 17.30 uur). ...

Emmen wint uitwedstrijd bij Bergum

Emmen wint uitwedstrijd bij Bergum
BERGUM - Het is Emmen 1 gelukt om drie officiële uitwedstrijden op rij te winnen. Na de overwinningen op SC Erica (1-3) en Black Boys (beker, 0-6) werd deze keer Bergum aan de zegekar gebonden. De Emmenaren wonnen met 2-3 dankzij één doelpunt van Maikel Arling en twee van Saber Hendriks. ...

EHS’85 boekt overwinning op Gasselternijveen

EHS’85 boekt overwinning op Gasselternijveen
EMMERSCHANS – EHS’85 boekte een geflatteerde overwinning op Gasselternijveen. Harold Vos had met 3 assists een groot aandeel in de overwinning van de schanskers. Trainer Cor Huls besloot om 4-3-3 te gaan spelen met Martijn Korthuis in de spits en Milos Oluic als linksbuiten. Topscoorder Elwin de Jong stond aan de rechterkant geposteerd.

DZOH en Balk delen de punten

DZOH en Balk delen de punten
EMMEN – Op sportpark Zwanenveld is DZOH er niet in geslaagd om nummer twee Balk te verslaan. In een voor het publiek leuk schouwspel gaven beide ploegen elkaar maar weinig toe. De wedstrijd in de 1e klasse E eindigde in 1-1. Een stand die al na zeven minuten spelen bereikt was.

Weiteveen doet zichzelf tekort tegen Witteveen

Weiteveen doet zichzelf tekort tegen Witteveen
WITTEVEEN - Er stond wat op het spel zondagmiddag in Witteveen, een zogenaamd 10 punten duel. Weiteveen wilde wat meer afstand nemen en Witteveen wilde juist over Weiteveen heen gaan in de stand op de ranglijst. Helaas verloor Weiteveen ook haar vierde duel op een rij en lijkt het dat de gifbeker compleet leeg gedronken moet worden.

Itass DTK’70 wint in Amsterdam

Itass DTK’70 wint in Amsterdam
KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft zaterdagavond in Amsterdam met 1-5 gewonnen van TTV Tempo-Team. De ploeg uit Klazienaveen trad aan zonder kopman Michel de Boer. Bas Hergenlink, Wai Lung Chung en Peter Verwey speelden wel tegen de Amsterdammers. Met name Wai Lung Chung speelde een foutloze wedstrijd, daarentegen moest speler/coach Peter Verwey eenmaal in het ...

Merel Jagt en Finn Wieringe winnen Ot en Sien judotoernooi

RODEN - Merel Jagt heeft in Roden tijdens het zogenaamde Ot en Sien toernooi de klasse tot 41 kg. gewonnen bij de meisjes. De 11 jarige judoka uit Klazienaveen won alle wedstrijden met een vol punt en ver binnen de wedstrijdtijd. Finn Wieringa deed het niet minder. Hij wist ook al zijn wedstrijden te winnen en kwam als 1e op het podium. Zijn grote aanvalslust leverde hem ook nog een applaus op van ...

Side-Out niet op dreef; verlies in eigen huis

SLAGHAREN - Side-Out H1 heeft geen goed vervolg weten te geven aan de zeges van de afgelopen twee weken. In eigen huis werd er aangetreden tegen E.V.V. De ploeg uit Elburg staat vierde op de ranglijst en dat verschil werd hard in cijfers uitgedrukt. De volleyballers uit Slagharen/Lutten waren alleen in de openingsset op dreef, maar gaven de overige drie sets simpel uit handen.

Kostbare overwinning houdt Sweel op koers

ZWEELOO - Op de dag dat trainer Bert Wiebing bekend maakte zijn contract met een jaar te hebben verlengd, boekte Sweel 1 een kostbare overwinning bij Nieuw Balinge, het werd 3-1. In de wetenschap dat de komende wedstrijd tegen NKVV alleen een topper zou zijn als er vandaag gewonnen werd, begon Sweel sterk en fel aan de wedstrijd.

Geen doelpunten in Barger-Compascuum

Geen doelpunten in Barger-Compascuum
BARGER COMPASCUUM - Zondagmiddag eindigde de wedstrijd tussen SVBC en DSC 65 zoals hij was begonnen: 0-0. Geen van beide ploegen verdiende eigenlijk de overwinning in deze slechte wedstrijd. SVBC schiep zich wel de meeste kansen maar zoals zo vaak dit seizoen ontbreekt het aan schotkracht. De eerste twintig minuten gaf een feller DSC 65 te zien.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar