Populairste categorieën

NWVV promoveert naar de 4e klasse

NWVV promoveert naar de 4e klasse
NIEUW WEERDINGE – Zaterdag 5e klasser NWVV heeft dankzij een 2-1 overwinning op GVAV Rapiditas promotie naar de 4e klasse D afgedwongen. Nadat de mannen van trainer Geert Aalderink een week geleden de uitwedstrijd al met 2-1 wist te winnen werd ook de returnwedstrijd met 2-1 in winst omgezet.

Visueel beperkten wonen wedstrijd van FC Emmen bij

Visueel beperkten wonen wedstrijd van FC Emmen bij
EMMEN - Een groep visueel gehandicapten waren op uitnodiging van de directie FC Emmen vrijdagavond aanwezig in het stadion van FC Emmen. Zij konden eens live de voetbalwedstrijd FC Emmen-Roda JC bijwonen. Daarvoor moesten extra voorzieningen getroffen worden, om visueel beperkte voetbal fans van geluid te kunnen voorzien.

FC Emmen acht zich niet kansloos in return

FC Emmen acht zich niet kansloos in return
EMMEN - Ondanks de thuisnederlaag tegen Roda JC is er geen sprake van een down stemming bij FC Emmen. De uitslag is immers niet zodanig dat de reis naar Zuid Limburg bij voorbaat een kansloze missie zou zijn. Integendeel want gezien de goede reputatie van FC Emmen in uitwedstrijden zit er zeker muziek in.

FC Emmen verliest eerste slag in de play offs

FC Emmen verliest eerste slag in de play offs
EMMEN - Voor een record aantal toeschouwers in de 21e eeuw van 8550 toeschouwers, het oude record stond op 8312 zes jaar geleden tegen Go Ahead Eagles gehaald, heeft FC Emmen de eerste slag in de play offs verloren. Een door Roda JC benutte vrije trap na een kwartier spelen bleek achteraf de enige en beslissende treffer te zijn.

Stichting Topsport Zuidoost Drenthe reikt cheques uit

EMMEN - Voorafgaand aan de nacompetitiewedstrijd van FC Emmen tegen RODA JC reikte de Stichting Topsport Zuidoost Drenthe (STZOD) cheques uit aan de topsportverenigingen in Zuidoost Drenthe. Voor de tweede keer werd een bedrag van € 17.000,- verdeeld onder FC Emmen, Hurry-up, E&O, DOS en De Treffers.

Dorpsfeest Klijndijk met Radio Continu

Dorpsfeest Klijndijk met Radio Continu
KLIJNDIJK - Op zaterdag 30 mei organiseert Radio Continu De Drive-in show met Stefan Leur, samen met de band 'The 5th Wheel' en zanger Gerrit Denekamp. Dit zal plaatsvinden bij het Dorpshuis in Klijndijk aan de Wanstraat 7. Meer informatie op de volgende poster.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar