Onnodige nederlaag voor E&O

AMSTERDAM - De heren van E&O leden een gevoelige, maar vooral onnodige nederlaag bij Aristos in Amsterdam. De formatie van trainer/coach Edwin Kippers verloor met 30-28 van de laagvlieger in de eredivisie. Door dat resultaat lieten de Emmenaren een mooie kans liggen om op te klimmen naar de derde plaats in de stand.

"We hebben van onszelf verloren", oordeelde Kippers. "We startten goed en het leek een hele gemakkelijke avond te worden. Totdat we steeds slapper werden in de dekking en aanvallend veel te traag gingen spelen." E&O verspeelde een voorsprong van zes punten (6-12) en bij 28-28 ging het helemaal mis. Marco Kehrenberg kreeg een twee minuten straf, met nog anderhalve minuut op de klok. Aristos, dat op basis van vechtlust verdiend won, profiteerde dankbaar.

"Waar dit aan lag? ...Tja, zeg het maar. Ik denk aan een aantal factoren. Het is een doordeweekse wedstrijd en veel spelers zitten midden in hun tentamenperiode en zitten met hun hoofd toch bij andere dingen. Balen, want we hadden een goede stap kunnen zetten richting de finalepoule. Nu zijn we weer even teruggeworpen. Zonde."

Topscorers E&O: Jan Josef 7, Marco Kehrenberg 4, Peter Lambert 4, Martijn Fuhler 4

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda