AMATEURVOETBAL

SVV 04 kan Dwingeloo niet bedwingen

SCHOONEBEEK - - In de zondag 3e klasse C moest het op de negende plaats staande SVV 04 zondagmiddag genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegenhekkensluiter Dwingeloo. De ploeg van trainer Roeland Kwint moet op sportpark De Kampen toezien hoe tegenstander Dwingeloo vanaf het begin het initiatief nam en halverwege de eerste helft ook op voorsprong wist te komen.

VV Bargeres heeft een nieuwe trainer voor seizoen ’24/’25

EMMEN - VV Bargeres gaat het seizoen 2024/2025 met een nieuwe trainer/coach van start. Martin Koppenol is het volgende seizoen de eindverantwoordelijke voor de eerste selectie. Momenteel zit Martin in een tussenjaar. Het begon de laatste tijd echter weer te borrelen, zo vertelde hij. Martin is blij dat hij vanaf volgend seizoen weer voor een gretige groep kan staan. Ook zal Martin zich tezamen met het technische (jeugd)kader bezighouden met de doorstroom van de jeugd naar de senioren.

DZOH blijft in spoor van de koplopers

VOETBAL - DZOH is helemaal terug in de strijd om de titel in de 1e klasse J. De formatie van trainer Karlo Meppelink won op het kunstgras in Westerbork met 0-2 van VKW, nadat koploper Oranje-Nassau eerder op de dag punten had laten liggen tegen SVBO (0-0). Daardoor is het gat tussen de clubs uit Groningen en Emmen na 13 wedstrijden nog maar twee punten. De ruim 500 toeschouwers zagen op het kunstgras van sportpark Perkenslag met name na rust een matige wedstrijd.

SVBO pakt punt tegen koploper

BARGER OOSTERVELD – In de 1e klasse J wist SVBO zaterdagmiddag voor eigen publiek tegen koploper Oranje-Nassau een punt uit het vuur te slepen. 0-0. Eind september verloor SVBO de wedstrijd in Groningen met 4-1. Nu kwam de ploeg van trainer Peter Timmer een stuk beter voor de dag met dit resultaat. Verdiend stelde Timmer na afloop. ''We hadden hier vooraf niet echt op gerekend, maar ik denk wel dat we terecht hebben gelijkgespeeld. We hadden onze tactiek natuurlijk wel een beetje aangepast en daardoor hielden wij de controle over de wedstrijd”.