AMATEURVOETBAL

FC Klazienaveen in hectische wedstrijd onderuit

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse H liep FC Klazienaveen op sportpark de Planeet tegen Vitesse 63 tegen een 2-1 nederlaag op. De mannen van trainer Michel Kerkdijk wilden graag de goede lijn van vorige week toen het met 4-2 van DKB won. De Klazienaveners begonnen wel goed aan de wedstrijd want binnen tien minuten stond met 1-0 voor via een treffer van Jesse Zwart. Dat werd ook de ruststand.

SC Angelslo verdiend langs Meeden

MEEDEN - Zaterdagmiddag stond de wedstrijd Meeden - Sc Angelslo op het programma. Op een klein en moeilijk bespeelbaar veld was Angelslo voetballend de betere ploeg en won met 3-1. Nadat een grote kans net naast werd gestift door Tim Dokter scoorde Angelslo kort daarna wel de 0-1. Na een goed lopende aanval kwam de bal bij Gezim Luli en die schoof de bal keurig langs de keeper.

Weiteveense Boys verliest van Buinen

WEITEVEEN – In de zondag 4e klasse D wist Weiteveense Boys op eigen veld et 3-1 van Buinen. De Weiteveners begon de wedstrijd nog wel hoopgevend via een doelpunt in de 10e minuut van Koen Steffens. 1-0. Een half uur was het de bovenliggende partij en hadden de boys de 2-0 moeten maken. Helaas voor de Weiteveners kreeg Marcel Vedder van Buinen het daarna op zijn heupen met drie treffers op rij waarvan twee uit een hoekschop. Ruststand 1-2.

Winst en verlies in de 5e klasse D

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 5e klasse D wist hekkensluiter DVC 59 zondagmiddag haar tweede overwinning van het seizoen te behalen. Het hogergeplaatste VIOS(O) uit Oosterhesselen werd met een 2-1 nederlaag weer naar huis gestuurd. Aaron Pol opende de score voor de withemden en de 2-0 kwam op naam van Wesley Heijnen. De wedstrijd leek daarmee gelopen, maar Bart Lanting bracht de spanning door de 2-1 te scoren nog even terug. Verder liet DVC 59 het deze keer niet lopen.