Matige start SV Meppen in de 3e Bundesliga

MUNSTER - Na de 2-2 gelijke stand in de openingswedstrijd tegen de Wurszburger Kickers verloor de ploeg uit Meppen nu met 3-0 van Preuschen Musnster. SV Meppen dat speelde in de 4-3-2-1 opstelling kwam in de 51e minuut op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Adriano Grimaldi.

Een kwartier later werd de wedstrijd al een beetje in het slot gezet door de 2-0 van Martin Kobylanski. SV Meppen probeerde daarna nog wel iets aan die achterstand te doen, maar was niet bij machte om te scoren. Vier minuten voor het einde van de wedstrijd bepaalde Jeron Al-Hazaimeh de eindstand op 3-0. De wedstrijd in Munster werd door ruim 9000 toeschouwers gevolgd.

Aanstaande woensdag speelt SV Meppen de thuiswedstrijd tegen FC Magdenburg en deze wedstrijd in de Hansch Arena gaat om 19.00 uur van start.