CARNAVALSACTIVITEITEN

Optocht De Veentrappers ook in teken van Trump

ZWARTEMEER – Zaterdagmiddag was het ook weer zeer druk in Zwartemeer waar de plaatselijke carnavalstrots De Veentrappers hun traditionele carnavalsoptocht hielden. Ook hier hebben weer traditioneel een groot aantal praalwagens en loopgroepen.
Reageer!

Harry Steenge wint hoofdprijs grote verloting C.V. De Zeskante Steen

BARGER OOSTERVELD - Harry Steenge is de grote winnaar geworden van de grote verloting die C.V. De Zeskante Steen jaarlijks organiseert. Uit maar liefst 1.000 verkochte loten trok Prins Jacob I zijn lot als laatste, wat inhoudt dat Harry in het vervolg weer op fiets naar het werk kan. Tieks Tweewielers uit Nieuw-Weerdinge stelde grotendeels deze prijs beschikbaar. De overige prijzen, een koelkast, een diner van restaurant Goodfella's, een boodschappenpakket van Spar Schijff en een vleespakket van Slagerij Stanneveld zijn inmiddels bij de winnaars bezorgd.
Reageer!

Prins Jacob de 1e regeert het komende jaar over Flintenstad

FLINTENSTAD (Barger Oosterveld) - Het de 11e van de 11e en dat betekent weer de start van de carnavalsperiode 2016-2017. In Crazy Time, de voormalige Boogie Bar, werd Jacob Sturre uitgeroepen tot Prins Jacob de 1e van de carnavalsvereniging De Zeskante Steen.
Reageer!

Prinsopkomst en nominatie C.V. De Zeskante Steen

BARGER OOSTERVELD - Op vrijdag 11 november (de 11e van de 11e) maakt C.V. De Zeskante Steen haar nieuwe Prins bekend. In residentie Crazy Times/Boogie Bar zal vanaf 20.30 uur het festijn plaatsvinden. Leden, karrenbouwers en iedereen die zin heeft in een gezellig feestje, zijn van harte uitgenodigd. Eén ding staat zeker, met DJ Roy zal de aftrap van het carnavalsseizoen weer groots gevierd worden.
Reageer!

Flintenstad volledig vast door optocht

BARGER OOSTERVELD - De jaarlijkse optocht van de carnavalsvereniging De Zeskante Steen in Flintenstad trok deze middag weer een klein 50 duizend bezoekers vanuit alle windrichtingen. De ruim 100 praalwagens en 20 loopgroepen zorgden weer voor een bonte stoet vooraf gegaan door Stadsprins Jeroen de Eerste en Prinses Chantal en Raad van Elf.
Reageer!

Jeroen de Eerste ingeschreven als stadsprins van Emmen

BARGER OOSTERVELD - Prins Jeroen de 1e van carnavalsvereniging De Zeskante Steen Flintenstad zoals Barger Oosterveld in de carnavalsweken wordt genoemd, werd zaterdagmiddag in een bomvolle zaal van Crazy Time ingeschreven als Stadsprins van de gemeente Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda