MUZIEK

Mega Piraten Festival Klazienaveen Mega succes

KLAZIENAVEEN - Het eerste Mega Piraten Festival in Klazienaveen is afgelopen zaterdag een schot in de roos. Een bomvolle grote tent zorgde voor een weergaloze sfeer. Na een opwarmer in het voorprogramma van Radion.NL ging het dak er bijna af in het hoofdprogramma. Teveel artiesten om allemaal op te noemen. Verschillende generaties artiesten kwamen door “de deure” van presentator Willie Oosterhuis.
Reageer!

Reünieconcert Action and Friends

EMMEN - The Action werd opgericht in 1965 door Robert de Leeuw en speelde soulmuziek, gelardeerd met blues, van onder andere Sam & Dave, Wilson Pickett, Eddy Floyd, Fleetwood Mac en John Mayall.
Reageer!

4e Editie van Tollyfest bij Dorpshuis De Foxel

EMMER COMPASCUUM - Zaterdag 21 oktober wordt alweer voor de 4 keer het benefietrock festival Tollyfest georganiseerd in dorpshuis de Foxel te Emmer-Compascuum. Tollyfest , vernoemd naar de helaas veel te jong overleden rock icoon Martin Thole, is een benefietrock festival dat ieder jaar geld inzameld voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Bite Back. https://www.facebook.com/stichtingbiteback/
Reageer!

VanderLinde presenteert cd in VanSlag

BORGER - VandenBerg en VanHalen zijn zo’n beetje de meeste bekende ‘Van’s’ van de Nederlandse hardrock, maar VanderLinde is nog een band die ook al lange tijd aan de weg timmert. In de rest van Nederland wellicht iets minder bekend dan de twee eerstgenoemden, maar Arjan van der Linde is boven de rivieren en met name in Duitsland een befaamde topact.
Reageer!

Mega Piraten Festijn Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 14 oktober 2017 aanstaande komt het Mega Piratenfestival naar Klazienaveen. Tickets hiervoor zijn verkrijgbaar bij Primera en de voorverkoopadressen en online. Lees verder voor meer informatie>
Reageer!

Duo Oostenrijk en Voorhorst brengt “de Voordracht”

EMMEN - “De Voordracht” is een gevarieerd programma waarin muziek en poëzie elkaar afwisselen en versterken. Pauline Oostenrijk, hobo en Onno Voorhorst, gitaar treden op als duo in de Grote Kerk in Emmen op zondag 1 oktober, aanvang 15.00 uur. Naast muziek van de componisten Bach, Marcello, Villa Lobos en Maderna draagt Pauline beeldende, ontroerende en soms hilarische teksten voor over muziek en liefde van o.a. Slauerhoff, Rawie en van zichzelf.
Reageer!

Geslaagde lustrum editie Blues Aan De Runde!!

EMMER-COMPASCUUM - Het spits van het programma werd afgebeten door Jansen & de Vries uit Amsterdam. Jansen & de Vries is een elektrisch/semi-akoestisch roots duo, waarvan de stijl geworteld is in de muziek afkomstig uit het Memphis en Chicago van de jaren â
Reageer!

Castle Picking Party in VanSlag

BORGER - De zevende editie van de Castle Picking Party vindt dit jaar plaats op zondag 24 september in en om cultuurpodium VanSlag in Borger. Op het podium in de kerk staan onder andere de bands Utrecht Central Station, Stringtime en Vals Plat. Meer namen worden de komende week nog bekend gemaakt. Zij brengen voornamelijk akoestische bluegrassmuziek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda