MUZIEK

Sandra en Andre te gast bij buurtvereniging De Viersprong

EMMER COMPASCUUM - Op zaterdag 24 november aanstaande is er van 21.00 tot 01.00 uur live music bij buurtvereniging De Viersprong aan het Westerdiep in Emmer Compascuum. Van Nederlands, Duits tot Engels, van rock tot pop van country tot feest. Voor ieder wat wils. Heerlijk een avondje genieten vanuit je stoel of gewoon even lekker de voetjes van de vloer het kan allemaal in buurtgebouw de viersprong te Emmer Compascuum.
Reageer!

Officiële start Mr. Pink & Mr. Orange in Emmen

EMMEN - Op vrijdag 9 november opent Mr. Pink & Mr. Orange officieel haar kantoor in Emmen. Het nieuwe cross-over-bureau, dat een brug slaat tussen de onlinemarketing bureaus en de traditionele reclamebureaus, heeft alles op het gebied van marketing en communicatie onder één dak en is gevestigd aan de Boslaan. Bouke Arends, wethouder van Economische Zaken van de gemeente Emmen, zal de officiële opening verrichten.
Reageer!

Hit the North talenten samen op K&C-podium

ASSEN - De jonge singer-songwriters Mary Confurius, Nadua en Daisy staan vrijdag 9 november op het kleine podium van Stichting Kunst & Cultuur in Assen. Het optreden is onderdeel van de tentoonstelling â??Van SKIK tot Sorry Johnâ?? waarin K&C laat zien op welke wijze zij al 25 jaar ondersteuning geeft aan popmuzikanten in Drenthe.
Reageer!

Veelzijdige Peter Karp gestrikt door De Amer

AMEN - Peter Karp stond al lang op het verlanglijstje van de Amer, maar nu is dan toch gelukt om hem voor een concert te strikken. Op zondag 18 november (14.00 uur) is het zover. De Amerikaan is een veelzijdige artiest, die verschillende instrumenten en stijlen beheerst . Ook is hij een vaardige songwriter, die wel wordt vergeleken met John Hiatt. Het genre: blues, countryrock en countryblues.
Reageer!

Hemelse samenzang van My Darling Clementine

AMEN - Sommige stemmen lijken voor elkaar geboren en dat is absoluut van toepassing op de hemelse samenzang van Michael Weston King en Lou Dalgliesh. Ze komen uit Birmingham en treden op onder de naam My Darling Clementine. Op vrijdag 16 november (20.00 uur) geeft het echtpaar, vergezeld door twee begeleiders, een concert in De Amer.
Reageer!

25 JAAR CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO

Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit ‘Wonderfull Days’ van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. Zaterdagavond 9 februari 2019 is de AFAS Live dan ook hét 90’s paradijs tijdens “Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary”, met support optredens van T-Spoon, Alice DeeJay, Nakatomi, Darkraver, DJ Jean, Dune en vele andere jaren negentig (geïnspireerde) artiesten.
Reageer!

Mirjam van Hengel, Marcel de Jong en Pauline Broekema in Amen

AMEN - Vrijdag 9 november vertelt Mirjam van Hengel over het portret dat ze schreef over Remco Campert, dichter, schrijver, columnist. Twee jaar lang zat ze op vrijdagmiddag bij hem aan tafel in Amsterdam en groeide de vertrouwdheid. In ’Een knipperend ogenblik’ heeft ze zijn leven als een verhaal vormgegeven.
Reageer!

Extra Zondagmiddagconcert met Sebastiaan Cornelissen Trio

EMMEN – Drummer Sebastiaan Cornelissen opereert op de grens van jazz en rock. Zijn crossovers houden je van de eerste tot de laatste noot geboeid. Met zijn eigen trio, met daarin Frans Vollink op elektrische bas en Rein Godefrey op keys, brengt hij ‘Modern Electric Jazz’ waarin muziek en samenspel vooral betekent; echt muziek maken zonder gelimiteerd te zijn aan stijl of wat wel en niet mag. Op 11 november staat het trio in café Rue de la Gare in Emmen tijdens een Extra Zondagmiddagconcert.
Reageer!

Blues Avenue Revisited in Rue de la Gare

EMMEN - Blues Avenue Revisited speelde al eerder met veel succes in café Rue de la Gare. Op zaterdag 10 november vanaf 23.00 uur treedt de band opnieuw in Emmen op. De band speelt energieke blues en bluesrock vanuit het hart. Wie ooit heeft geroepen dat blues saai is, heeft het niet begrepen en nog nooit een show van Blues Avenue Revisited gezien.
Reageer!

Leif de Leeuw zet tanden in The Allman Brothers band

BORGER - In een uitgebreide tournee door Nederland zet jonge hond Leif de Leeuw met zijn band de tanden in het repertoire van de legendarische Allman Brothers band. Die tour brengt Leif de Leeuw langs veertien podia. De start was vorige maand. Op vrijdag 9 november is het de beurt aan VanSlag in Borger.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda