Opening FC Emmen Pop-up Store

EMMEN - Dinsdag om 13.00 uur openen we de nieuwe FC Emmen Pop-up Store aan de Chagallpassage 24 in Emmen-centrum (tegenover de roltrappen naar de Xenos). In de winkel profiteer je van onze hoogste kortingen ooit!
Reageer!

DZOH verrast Oranje Nassau

EMMEN â?? In de 1e klasse J kreeg DZOH zaterdagmiddag Oranje-Nassau op bezoek. De ploeg is nog volop in de race voor de titel in de 1e Klasse J. Daar had DZOH deze middag geen boodschap aan, want de ploeg van Karlo Meppelink won deze wedstrijd met 4-0. In de eerste helft kreeg DZOH de Groningers al snel op achterstand dankzij treffers van Tom Hiemstra in de 11e minuut en Joel Zweerink, de clubtopscoorder, was na een kwartier spelen doeltreffend. Daarna probeerden de gasten wel meer druk te zetten ,maar bij rust stond het nog steeds 2-0.
Reageer!

HOVC kan koploper Roden niet verrassen

ODOORN – In de zondag 2e klasse I wist HOVC het Roden, de koploper in deze klasse, nog best moeilijk te naken, maar Roden wist deze wedstrijd uiteindelijk wel met 2-1 te winnen en die deed daarmee goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Het onderlinge verschil met nummer twee Rolder Boys, dat met 5-3 van Musselkanaal won, is negen punten. De winst kwam pas in de laatste twintig minuten tot stand. Nick ter Arkel zorgde met twee treffers voor een 2-0 voorsprong, maar William Hoogerkamp gaf een goed spelend HOVC vlak voor tijd nog even op, maar zijn aansluitingstreffer kwam te laat. Eindstand 1-2.
Reageer!

Effectief WKE'16 wint van GRC Groningen

EMMEN - WKE'16 heeft zich goed hersteld van de 8-0 nederlaag van vorige week tegen HZVV. Vanmiddag werd GRC Groningen met 4-1 verslagen. Door de overwinning houden de Emmenaren zicht op handhaving in de 1e klasse J. WKE staat negende met 26 punten uit 21 wedstrijden. De ploeg moet nog een plekje op de ranglijst stijgen om de nacompetitie om lijfsbehoud te ontlopen. PKC'83 staat achtste en heeft ook 26 punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.
Reageer!

SVBO boekt belangrijke overwinning tegen Hoogezand

BARGER OOSTERVELD - SVBO kreeg bezoek van rode lantaarndrager Hoogezand en won met 3-0. De ploeg van Peter Timmer is nog steeds niet helemaal veilig, maar staat voorlopig nog wel boven de gevarenzone in de 1e Klasse J. Eind november eindigde de eerste ontmoeting in Hoogezand in een 1-1 gelijkspel en die kant leek het in de return ook op te gaan. Beide ploegen hielden elkaar met name voor rust redelijk in evenwicht, maar een kwartier voor tijd brak Jordy Egberts de ban voor de thuisploeg. Ronald Gerdes en Dylan Wessels maakten het scoreverloop kort daarna compleet.