AMATEURVOETBAL

Sp. Zweeloo komt niet tot scoren vlakbij Attractiepark Slagharen

SLAGHAREN ? Sportclub Zweeloo heeft de eerste oefenwedstrijd in het kalenderjaar 2010 verloren. Onder de rook van onder meer het reuzenrad en de heuse wigwamwereld van Attractiepark Slagharen werd op het steenkoude sportpark de Kei met 3-0 verloren van de sterke zaterdagvierdeklasser Sportclub Lutten, die nog altijd ongeslagen tweede staat in 4E Oost. In de aanloop naar dit seizoen versterkte SC Lutten zich onder meer met vier spelers van streekgenoot HHC Hardenberg en vijf eigen jeugdspelers.
Reageer!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe spelers

EMMEN - Kom op donderdag 21 januari aanstaande tussen 9.00 uur en 19.30 uur naar het Univ? stadion. U krijgt op vertoon van uw businesskaart, als sponsor van FC Emmen, dan maximaal 10 gratis kaarten voor de Oost- of Zuidtribune en twee kaarten voor de hoofdtribune (vak 2) met toegang tot de businessruimte voor de wedstrijd FC Emmen ? FC Dordrecht van vrijdag 22 januari aanstaande en/of kaarten voor de wedstrijd FC Emmen ? MVV van maandag 25 januari aanstaande.
Reageer!

Goede voorbereiding, nu nog de punten

EMMEN - Het optimisme is weer teruggekeerd op en rond het Univ? stadion. Met een handvol nieuwe en deels zeer ervaren spelers moet het mogelijk zijn de plaats in de Jupiler League veilig te stellen. Het moet echter nog wel eventjes op de grasmat in daden worden omgezet. De concurrentie heeft ook niet stil gezeten en de grote vraag is wie de winterstop het beste is door gekomen.
Reageer!

Succesvolle traningsstage Protos

De selectie van Raptim heeft het goed naar de zin gehad in Marbella. Dinsdag was de laatste dag van het trainingskamp dat de eerste selectie belegd heeft in Zuid-Spanje. Die dag stond er geen training op het programma. De eerste selectie en het begeleidingsteam hebben deze rustdag benut om de laatste glimpen op te vangen van de Spaanse havenstad. Maandagavond speelde Raptim in het Estadio Francisco Mu?oz P?rez een vriendschappelijke wedstrijd tegen Union Estepona dat uitkomt in de Spaanse Segunda Division.
Reageer!

WKE sportploeg van Drenthe 2009

HOOGEVEEN/EMMEN - Voetbalvereniging WKE is gekozen tot sportploeg van Drenthe 2009. De club uit Emmen won het afgelopen jaar alles wat er te winnen viel. De verkiezing vond woensdagavond plaats in De Tamboer in Hoogeveen. Drents sportman van het jaar werd K1 wereldkampioen Sem Schilt. Sporttalent werd rolstoeltennisser Tom Egberink uit Dalen, sportvrouw Adelinde Cornelissen uit Beilen.
Reageer!

Inhaalwedstrijden Eredivisie

EMMEN - Alle wedstrijden die voor zondag 20 december zijn afgelast hebben een nieuwe datum gekregen . Het gaat om de volgende duels uit de 18e speelronde. Dus de eredivisie wordt een week eerder hervat dan gepland.
Reageer!

Erwin Buurmeijer definitief naar FC Emmen

EMMEN - FC Emmen en BV Veendam zijn het vanmiddag eens geworden over de transfer van Erwin Buurmeijer. De linkspoot wordt voor de rest van het seizoen gehuurd.
Reageer!

FC Emmen ruim langs zaterdagtopper Excelsior '31

VRIEZENVEEN - FC Emmen bleef ook in de derde oefenpartij tegen hoofdkilassers ongeslagen. Op het terrein van DETO in Vriezenveen werd Excelsior '31, de onbetwiste koploper in de hoofdklasse C, met 7-2 geklopt. Na de matige voorstelling tegen WKE kwam FC Emmen tegen Excelsior ?31 heel wat beter voor de dag. Binnen twintig minuten was de formatie uit Rijssen op een 3-0 achterstand gezet. Roy Stroeve opende de rij van doelpuntenmakers door nu wel een strafschop te benutten. Xander Houtkoop die op links een prima wedstrijd speelde verhoogde tot 2-0 en Roy Stroeve nam de 3-0 voor zijn rekening.
Reageer!

FC Emmen ? MVV naar maandag 25 januari

EMMEN - De wedstrijd FC Emmen ? MVV, die gisteren werd afgelast wegens de slechte toestand van het veld, wordt maandag 25 januari aanstaande ingehaald, aanvang 20.00 uur. Maar eerst speelt FC Emmen vrijdag 22 januari aanstaande nog thuis tegen FC Dordrecht, aanvang 20.00 uur.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda