Laatste thuiswedstrijd: welke scenario's zijn er voor FC Almere?

ALMERE - De laatste strohalm, zoals dat zo mooi heet. Almere City FC kan vrijdagavond een play-offs ticket verzilveren als de ploeg tweede wordt in de vierde periode. Vanaf 13 euro ben je erbij als aan het einde van de avond een feestje wordt gevierd!

Bekijk in uw browser

Tickets




Om de tweede plek in de periode te bewerkstelligen moet de ploeg van Alex Pastoor drie punten halen tegen Jong AZ. De enige ploeg die Almere City FC dan nog uit de play-offs kan houden is FC Eindhoven. Voor een positief Almeers scenario moeten de Eindhovenaren dan uit bij FC Volendam punten laten liggen.

Ook bij een gelijkspel tegen Jong AZ kan Almere City FC nog doorstoten naar de play-offs. Almere City FC gaat door als FC Eindhoven verliest in Volendam en Roda JC in eigen huis punten laat liggen tegen Telstar. Bovendien mag NAC Breda dan wel FC Den Bosch geen monsterscore neerzetten. Als NAC met 6 doelpunten verschil wint of FC Den Bosch met 9, dan is het alsnog geen feest in Almere.

In de positieve scenario’s speelt Almere City FC maandagavond om 20 uur thuis. De tegenstander heet dan FC Eindhoven of ADO Den Haag. Als Almere City FC het play-offs ticket scoort, dan stoot het bovendien De Graafschap of NAC uit het naseizoen. In het hele land kijken dus supporters met klamme handjes naar de verrichtingen in Volendam en Almere.

Jong AZ

Jong AZ thuis moet kunnen!

Nog één keer knallen, dat is wat Almere City FC vrijdagavond moet doen. In eigen hand heeft de ploeg het halen van een play-off ticket niet meer, maar onbereikbaar is het naseizoen verre van.

Fanonderzoek

Doe mee aan het Fanonderzoek!

Almere City FC hoort graag wat je van de avondjes en middagjes in het Yanmar Stadion vindt. Vul de vragen uit het Fanonderzoek in en help de club op alle vlakken te verbeteren!

Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven dat je interesse hebt in e-mails van Almere City. Klik op e-mailvoorkeuren om je voorkeuren te wijzigen en/of af te melden voor deze nieuwsbrief.

Wil je er zeker van zijn dat je geen e-mails van Almere City mist? Voeg dan ons e-mailadres (info@nieuwsbrief.almerecity.nl) toe aan je adresboek en aan de lijst met veilige afzenders.

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Follow us on Twitter

Follow us on Instagram

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
info@almerecity.nl | www.almerecity.nl

Webversie | Voorkeuren & Uitschrijven | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda