Handbal

Kremer / Hurry-Up zaterdag tegen Quintus

ZWARTEMEER - Komende zaterdag staat er voor Kremer / Hurry-Up een lastige uitwedstrijd op het programma. De Zwartemeerders reizen af naar Kwintsheul, een dorp onder de rook van Den Haag. Tegenstander in dit duel is Quintus, een ploeg die afgelopen weekend de seizoensopener overtuigend won van streekgenoot Hellas. De formatie van Fiege speelde zaterdag gelijk tegen OCI Lions, waarbij Suelmann het team in extremis weerhield van een nederlaag. De international haalde in de slotseconde van 15 meter vernietigend uit en liet de Limburgse doelman kansloos. De twee nieuwe aanwinsten - Kristinn Bj?rg?lfsson en Niek Bezoen - kunnen terugkijken op een uitstekend debuut in Zwartemeerse dienst. In de voorbereiding speelden Kremer / Hurry-Up en Quintus ook al tegen elkaar, de wedstrijd eindigde toen onbeslist. De wedstrijd begint aanstaande zaterdag om 20.15 uur in Kwintsheul.
Reageer!

Dames en heren E&O winnen thuis

Dames en heren E&O winnen thuis In een bloedhete sporthal angelslo hebben de dames- en heren van E&O zaterdagavond een prima prestatie neergezet. De dames wonnen met 31 - 15 van Fortissimo. Even later pakten ook de heren de eerste twee winstpunten van het seizoen. AHV Swift werd met 35 - 24 verslagen.
Reageer!

Pals groep E&O wint ruim

EMMEN - Ook de heren van Pals groep E&O hebben de eerste punten van het seizoen binnen. Tegenstander AHV Swift uit Arnhem was in Emmen niet bij machte om een vuist te maken (35-24). Met een zware serie wedstrijden voor de boeg (Lions uit, Bevo thuis en Quintus uit) kwam het duel met Swift precies op tijd. In de eerste helft liet E&O prima handbal zien. In de tweede helft zakte de concentratie weg en verzuimde de ploeg om ruimer afstand te nemen. Zaterdag wacht in Geleen met OCI Nitrogen Lions een tegenstander van een geheel ander niveau als Swift. De wedstrijd in het Sportcentrum Glanerbrook begint om 20.00 uur.
Reageer!

Kremer / Hurry-Up zaterdag thuis tegen HARO

ZWARTEMEER - Komende zaterdag speelt Kremer / Hurry-Up de tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen HARO Rotterdam. Een tegenstander die de eerste twee wedstrijden verloor van Eurotech Bevo en promovendus Hellas. Kremer / Hurry-Up eindigde de eerste twee competitiewedstrijden met een gelijkspel. Vooral de remise van afgelopen zaterdag tegen Quintus was een teleurstelling voor de Zwartemeerders. De bekerwinnaar stond vrijwel de hele wedstrijd op voorsprong maar gaf deze in de laatste minuten toch weg. Hetgeen resulteerde in een 23-23 uitslag.
Reageer!

Pals groep E&O maatje te groot voor Swift

EMMEN - Na het verlies in de eerste competitieronde tegen landskampioen Volendam konden de heren van E&O zich thuis tegen Swift Arnhem geen puntverlies veroorloven. Met 5?1 was de start van de thuisploeg goed. Swift had weinig in de melk te brokkelen. De ploeg van trainer Paul Schuurkes speelde te snel en te slordig om E&O in gevaar te brengen. Ook de deze zomer van E&O overgekomen doelman Maikel Takken kon bij zijn terugkeer in Emmen geen potten breken voor Swift.
Reageer!

Kwebbel E&O overklast Fortissimo

EMMEN - Niets maar dan ook helemaal niets had Fortissimo zaterdagavond in te brengen in Emmen tegen de thuisploeg Kwebbel E&O. E&O, dat vorige week uit tegen quintus met 27 ? 14 nog ruim onderuit ging, was heer en meester in de sporthal angelslo. De dames van trainer Henk Jan Ottens wonnen uiteindelijk met 31 ? 15 na een 13 ? 6 stand bij rust. Topscorer aan de kant van E&O was Nicol Kooiker met 8 treffers.
Reageer!

Pals groep E&O niet opgewassen tegen Volendam

EMMEn - Huizenhoge titelkandidaat Kras Volendam was zaterdagavond te gast in de sporthal angelslo in Emmen. Op het programma stond de seizoensopening tegen thuisploeg Pals groep E&O. Beide ploegen begonnen niet okselfris aan de wedstrijd. Bij de thuisploeg E&O was iedereen wel inzetbaar maar vooral Erik Huizing en Toby Trouw konden niet voluit gaan. Bij de wijdbroeken moeten het nog steeds doen zonder Niels Reijgersberg en ook Boy van Limbeek haakte onlangs af met een, naar het zich laat aanzien, zware knieblessure.
Reageer!

Dames Kwebbel E&O pas in slotfase ten onder

KWINTSHEUL - De dames van Kwebbel E&O speelden zaterdag de eerste competitiewedstrijd in Kwintsheul tegen het sterke Quintus. De eindstand 27 ? 14 doet vermoeden dat E&O kansloos was in de vd. Voorthal. Niets was echter minder waar. Dat het zwaar ging worden was van tevoren duidelijk. Trainer/coach Henk Jan Ottens moest het doen zonder Anke Weggemans, Annika Noordink en Esmee Kiers. Daarnaast komen Rachel Piekhaar, Lita Moesker, Suzanne Maatje, Bonnie Geraets en Karin Veltrop terug van langdurige blessures. Wat mag en kun je verwachten van een nog niet ingespeelde ploeg met een gemiddelde leeftijd van 18,5 jaar? Dat ze zich wel 100% geven en dat hebben ze ook gedaan.
Reageer!

Pals groep E&O start thuis tegen landskampioen

EMMEN - De heren van Pals groep E&O beginnen te competitie, op zaterdag 3 september, met een thuiswedstrijd tegen landskampioen Kras Volendam. De wedstrijd stond in eerste instantie in het programma als een uitduel. Echter vanwege de kermis, een grote happening in Volendam, is de wedstrijd omgezet naar een thuiswedstrijd voor E&O. Het duel in de Sporthal Angelslo in Emmen begint om 20.00 uur.
Reageer!

Kremer/ Hurry-Up is er klaar voor

ZWARTEMEER - Handbalvereniging Kremer/Hurry-Up uit Zwartemeer presenteerde dinsdagavond de heren -en damesselectie voor het handbalseizoen op het "Sportlandgoed Swartemeer" in Zwartemeer. Het herenteam komt in het seizoen 2011-2012 uit in de eredivisie en de Cup Winners? Cup. De dames acteren het nieuwe seizoen in de hoofdklasse. Tijdens de teampresentatie keek voorzitter Hendrikus Velzing nog even terug op het zo succesvolle afgelopen seizoen. "Met de bekerwinst en de playoffs hebben de heren een voortreffelijk seizoen gedraaid. Ons doel voor dit seizoen is een plaats bij de eerste zes (play-offs)."
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda