Handbal

Erik Huizing blijft bij Pals groep E&O

EMMEN - Erik Huizing speelt ook het komende seizoen bij Pals groep E&O. Met het aanblijven van het boegbeeld van E&O is er een eerste stap gezet met betrekking tot het vastleggen van spelers van de huidige selectie. Erik Huizing keerde in 2009, na een buitenlands avontuur bij Holstebro (DEN) en Hannover (DUI), terug bij de club waar hij is groot gebracht.
Reageer!

Volendam maatje te groot voor Pals groep E&O

VOLENDAM - De heren van Pals groep E&O zijn de tweede helft van de nacompetitie begonnen met een 31 ? 21 nederlaag in en tegen Volendam. Grote uitblinker en sta in de weg voor E&O was Martijn Cappel. Vorige week bezorgde de Volendam keeper zijn ploeg al de winst uit tegen de Lions. Zaterdagavond in de Sporthal Opperdag deed hij het tegen E&O nog eens dunnetjes over.
Reageer!

Kremer/Hurry-Up tegen Quintus

ZWARTEMEER - De herenhandballers van Kremer/Hurry-Up uit Zwartemeer spelen zaterdag een uitwedstrijd tegen Quintus. De formatie uit Kwintsheul staat samen met Aalsmeer en Limburg Lions op een gedeelde 2e plaats in de play-offs. Het team van Joop Fiege bivakkeert al een aantal weken op de laatste plaats in de kampioenspoule. Dit komt mede doordat de selectie aan de smalle kant is en sommige spelers kampen met pijntjes en blessures. Achter de schermen is Kremer/Hurry-Up druk bezig om de selectie voor komend seizoen te versterken. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden.
Reageer!

Europees avontuur eindigt voor HandbalAcademie in halve finale

ANTALYA, TURKIJE ? Het team van de HandbalAcademie speelde vandaag de tweede wedstrijd tegen het Turkse Muratpasa Belediyesi SK om een ticket in de finale van de Challenge Cup. Na het nipte verlies vorige week in Arnhem (32-33) was alles nog mogelijk voor de handbaltalenten van Monique Tijsterman. Dat de Turkse ploeg een zware dobber zou worden in Turkije was bekend. Eerdere rondes werden in eigen huis steeds ruim gewonnen. Ook vandaag ging Muratpasa Belediyesi SK goed van start en nam direct de voorsprong.
Reageer!

Kremer/Hurry-Up en Lars Hoogeveen uit elkaar

ZWARTEMEER - Lars Hoogeveen wordt komend seizoen de nieuwe herentrainer van D.O.S. uit Emmer-Compascuum. Hij bewandelt hiermee de omgekeerde weg van Mike van Rooden, die overstap naar Kremer / Hurry-Up maakte. Hoogeveen heeft in verschillende jeugdteams gespeeld en maakte vanaf 2003 deel uit van de herenselectie. Daarnaast was hij jeugdtrainer en later assistent-trainer van de damesselectie. Begin dit seizoen nam hij de taak van hoofdtrainer op zich, hij deed dit zeer verdienstelijk en leidde de dames naar een 5e plaats in de hoofdklasse A. Kremer / Hurry-Up wenst hem veel succes bij zijn nieuwe club en hoopt hem in de toekomst nog eens terug te zien.
Reageer!

Patrick Miedema naar Palsgroep E&O

EMMEN - Patrick Miedema is de eerste aanwinst van Pals groep E&O voor het komende handbalseizoen. De 20 jarige rechtshandige speler, die op meerdere posities uit de voeten kan, komt over van Kras Volendam. Miedema maakte sinds 2009 deel uit van de eerste selectie van de huidige landskampioen. Daarvoor kwam hij uit voor Venus Nieuwegein.
Reageer!

Mike van Rooden nieuwe damestrainer

EMMEN - Mike van Rooden maakt de overstap van de heren van D.O.S. naar de dames van Kremer / Hurry-Up. De in Nieuw-Zeeland geboren Drent keert met zijn overstap terug op het oude nest. Van Rooden begon zijn handbal carri?re al in Zwartemeer waarna hij vervolgens de overstap maakte naar de dames van E&O. Met deze ploeg haalde hij een huzarenstukje uit door te promoveren naar de eredivisie. Vervolgens ging Van Rooden de dames van S.V.B.O. trainen en in 2008 werd hij trainer van de heren van D.O.S. Met Van Rooden denkt Kremer / Hurry-Up een uitstekende trainer te hebben die de ambitie om te promoveren naar de 1e divisie kracht bij kan zetten. Van Rooden vervangt de vetrekkende trainer/coach Hoogeveen.
Reageer!

Kremer / Hurry-Up zaterdag tegen Quintus

ZWARTEMEER ?Zaterdag speelt Kremer / Hurry-Up een uitwedstrijd tegen Quintus. De formatie uit Kwintsheul staat samen met Aalsmeer en Limburg Lions op een gedeelde 2e plaats in de play-offs. De thuiswedstrijd tegen Quintus werd onnodig verloren, maar biedt toch perspectief voor de return. Kremer / Hurry-Up verzuimde in die wedstrijd Quintus op achterstand te zetten door het missen van teveel open doelkansen. Het team van Fiege bivakkeert al een aantal weken op de laatste plaats in de kampioenspoule.
Reageer!

Pals Groep E&O maakt zich op voor tweede helft nacompetitie

EMMEN - Onze heren beginnen komende zaterdag aan de tweede helft van de play-offs. In Volendam moeten ze het opnemen tegen de koploper uit de eredivisie Volendam. Volendam wat de laatste tijd met veel blessures kampt heeft in de nacompetitie pas een wedstrijd verloren en blijft zo de favoriet voor de titel in de eredivisie. Pals Groep E&O verloor afgelopen week in een slechte wedstrijd van directe concurrent Quintus. Ook onze heren kampen met veel blessures op het einde van deze competitie. Begint alles misschien zijn tol te eisen? Toch maken onze heren nog kans op alle prijzen dit seizoen. Kom Pals Groep E&O daarom zaterdag in Sporthal Opperdam te Volendam om 19.40 uur aanmoedigen. Ze kunnen alle steun gebruiken in de resterende wedstrijden van de play-offs.
Reageer!

HandbalAcademie komt net te kort

EMMEN - In een grillige wedstrijd met twee gezichten, heeft de HandbalAcademie haar eerste halve finale van de Challenge Cup net niet in winst weten om te zetten. Het talententeam van Monique Tijsterman verloor nipt met (15-16) 32-33 van Muratpasa Belediyesi SK, haar fysiek sterke opponent uit Turkije. Door achtereenvolgens het Belgische HC Rhino, Colegio de Gaia uit Portugal en het Tsjechische Sokol Pisek te verslaan, heeft de talentvolle selectie van de HandbalAcademie inmiddels de halve finale van de Europese Challenge Cup bereikt. Daarin moest zij vandaag aantreden tegen de Turkse dames van Muratpasa Belediyesi SK, die vorige maand het sterke Spartak Kiev uit Oekra?ne wisten te verslaan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda