Handbal

Henk Groener heeft selectie EHF EURO 2010 bijna rond

ROTTERDAM - Met minder dan een maand te gaan tot de start van de EHF Euro 2010 Europese Kampioenschappen voor dames in Noorwegen en Denemarken, heeft bondscoach Henk Groener een selectie van 21 speelsters opgeroepen voor een laatste oefenstage in Spanje. De uiteindelijke selectie voor het EK zal aan het einde van deze ?generale repetitie? bekend worden gemaakt.
Reageer!

Kremer/Hurry-Up uit op revanche

ZWARTEMEER ? De handbalheren van Kremer / Hurry-Up spelen aanstaande zaterdag 20 november een belangrijke thuiswedstrijd tegen Loreal uit Venlo. De wedstrijd begint om 20:30 in sporthal de Eendracht te Zwartemeer. Halverwege de competitie staan de Zwartemeerse handbalheren op een verdienstelijke 4e plaats in de competitie.
Reageer!

Handbaluitslagen weekend 13/14 november

ROLDE - De handbaluitslagen van de landelijke divisies en district noord van het Nederlands Handbal Verbond van dit weekend zien er als volgt uit
Reageer!

Dames Huyser E&O stellen zwaar teleur

EMMEN - De dames van Huyser E&O hebben zich donderdag van hun slechtste kant laten zien door in eigen huis met 25 ? 29 te verliezen van de Handbalacademie..Vanaf het eerste fluitsignaal van het arbitrale duo Jonker/ vd Zande oogde het spel van E&O mat en onzuiver. In de eerste helft ging het duel nog redelijk gelijk op waarbij de Handbalacademie wel met een voorsprong (11 ? 12) de rust in ging.
Reageer!

Handbalkraker in Zwartemeer in NOS-Sport

ZWARTEMEER ? De handbalheren van Kremer / Hurry-Up spelen a.s. zaterdag 13 november een belangrijke thuiswedstrijd tegen Limburgs Lions. De wedstrijd begint om 20:30. Hurry-Up is onder leiding van coach Joop Fiege tot nu toe de revelatie van het seizoen. Onlangs werden gerenommeerde als Aalsmeer en streekgenoot E&O uit Emmen verslagen. De ploeg staat dan ook op een verdienstelijke 3e plaats in de competitie.
Reageer!

Huyser E&O ? Handbalacademie

EMMEN - De dames van Huyser E&O spelen donderdagavond de belangrijke thuiswedstrijd tegen het team van de Handbalacademie. E&O moet winnen om zicht te blijven houden op een plaats in de subtop en om afstand te houden van de degradatiezone. Het duel in de Ben Kwijt Arena staat onder leiding van de heren Pavlovic & Dzemidzi? en begint om 20.00 uur.
Reageer!

Pals groep E&O wint moeizaam van HA R&O

EMMEN - Met hangen en wurgen hebben de heren van Pals groep E&O zaterdagavond in eigen huis met 28 ? 26 gewonnen van HA R&O uit Rotterdam. Het was de eerste wedstrijd van E&O na de gevoelige nederlaag uit tegen Hurry Up van twee weken geleden. Met de uitwedstrijd tegen Volendam van volgende week in het vooruit zicht lag de druk in de Ben Kwijt Aren in Emmen duidelijk bij de thuisploeg. Om niet af te haken moest er gewonnen worden. Dat leek de ploeg van trainer/coach Arthur Langedijk in het begin nog redelijk gemakkelijk af te gaan, 5 ? 2.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda