Handbal

Dames niet opgewassen tegen VOC

EMMEN - De start van de dames (6 ? 1) was goed tegen VOC Amsterdam. Maar na 2 x 30 minuten trok de landskampioen toch aan het langste eind (21 ? 26). Na twee duels zijn de dames nog puntloos maar vooral in het eerste kwartier van de wedstrijd was te zien dat de groep progressie boekt.

Landskampioen VOC te sterk voor Dames Huyser E&O

EMMEN - De dames van Huyser E&O hebben in de thuiswedstrijd tegen landskampioen VOC niet voor een stunt weten te zorgen. Na een 11?15 ruststand eindigde het duel in een 21?26 overwinning voor de ploeg uit Amsterdam. De start van E&O was veel belovend want de ploeg nam brutaal een 6?1 voorsprong. VOC had moeite om in haar spel te komen en E&O strafte de technische fouten van de tegenstander prima af.

Handbaluitslagen Eredivisie dames en heren

Dames Eredivisie HandbalAcademie - Hellas 20 ? 34 (ronde 1) E en O - Fortissimo 21 ? 26 S.E.W. - Quintus 26 ? 26 Kwiek - Nieuwegein 24 ? 30 Hellas - Dalfsen 27 ? 37 Bevo - Handbalacademie 15 september Heren Eredivisie Bevo - E en O 32 ? 33 Hurry Up - Quintus 21 ? 24 Swift A - Aalsmeer 29 ? 26 HA R&O - Loreal 34 ? 18 Volendam - Limburg Lions 29 ? 20

Loon naar werken voor Pals groep E&O

PANNINGEN - De heren van Pals groep E&O hebben zaterdagavond in het Limburgse Panningen voor een stunt gezorgd door Eurotech Bevo in eigen huis met 32?33 te verslaan. De overwinning was absoluut verdiend voor de mannen van trainer Arthur Langedijk. Zonder de geblesseerden Niek Bezoen en Lars S?rensen begonnen de emmenaren sterk aan het duel in het Sportcentrum De Heuf want binnen tien minuten stond er een 5?10 voorsprong op het scorebord.

Kremer/Hurry-Up wil revanche

ZWARTEMEER - De heren van Kremer/Hurry-Up spelen a.s. zaterdag 11 september de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In de tweede speelronde van het seizoen treft de Zwartemeerse handbalploeg Quintus uit Kwintsheul om 20:00 in sporthal de Eendracht in Zwartemeer. Beide ploegen hebben een valse start van het seizoen gemaakt. Quintus verloor haar eerste wedstrijd thuis tegen Bevo terwijl Kremer/Hurry-Up in Venlo met 28-26 onderuit ging tegen Loreal.

Pals groep E&O verslaat Swift na rust

EMMEN - De eerste overwinning is binnen voor de heren van Pals groep E&O. In de openingswedstrijd van het seizoen, thuis in de Ben Kwijt Arena in Emmen, werd AHV Swift na een 11 ? 10 ruststand met 27 ? 16 verslagen. Wat de thuisploeg in de eerste helft liet zien tegen de promovendus uit de eerste divisie was van een zeer matig niveau. Een aantal spelers aan Emmense kant had duidelijk last van wedstrijd spanning. E&O kwam op een vier punten voorsprong (9 -5) maar wist dat niet vast te houden of uit te bouwen. Nog voor de rust kwam Swift terug in de wedstrijd, 11 ? 10.