Handbal

Dames Mannak/Hurry-Up winnen

ZWARTEMEER - De dames van Mannak/Hurry-Up uit Zwartemeer speelden zondag de topper tegen Hacol 90 uit Oldenzaal. Hurry-Up won met 29-16. Bij rust stond het al 15-7. Na de rust speelde Hurry-Up zeer gemotiveerd en liep via een aantal goed uitgespeelde aanvallen uit naar 21-8 en uiteindelijk naar 29-16. Scores Hurry-Up: Mariska Fuhler 10x , Marieke Bruinsma 7x , Saskia Lambers 4x , Betsie Hoogenberg 3x , Rianne Suellman 2x , Karin Suellman 2x , Suzanne Seubers 1x
Reageer!

Dames Hurry Up simpel langs Hacol

ZWARTEMEER ? De dames van Hurry Up blijven maar winnen. In eigen huis werd Hacol door Hurry Up met een ruime 29-16 nederlaag weer naar huis gestuurd. Halverwege de wedstrijd stond het 15-7. Als met ziet hoe Hurry Up dit seizoen haar wedstrijden speelt is de confrontatie met E&O 2 waarschijnlijk beslissend voor de strijd in de Regioklasse. Topscoorder bij de oranjedames werd Mariska Fuhler met 10 treffers.
Reageer!

DOS-dames komen met schrik vrij.

EMMER COMPASCUUM - Dames 1 is het niet gelukt om thuis van Borhave te winnen. De wedstrijd eindigde na een spannende tweede helft in 26-26 en dat was een terechte uitslag. Borhave speelde de eerste helft georganiseerder dan DOS en de voorsprong van 11-15 voor de ploeg uit Born ging volledig in orde. DOS kwam na de pauze goed terug in de wedstrijd en knokte zich langzaam weer naast Borhave, maar meer dan een gelijkspel zat er niet in en zou ook niet verdiend zijn geweest. Goals DOS: Annelies Smeets 7, Patricia Bos 6, Gerike Mulder 6, Alet van Veen 3, Sharon Husers, Fragette Jagt, Jenny Leutscher en Nicolai Bakker allen 1 treffer.
Reageer!

Pals groep E&O maatje te groot voor Hurry Up

EMMEN - Pals groep E&O heeft ook in de achtste competitiewedstrijd van het seizoen geen punten laten liggen. Thuis wedstrijd, na een 17 ? 13 ruststand, streekgenoot Hurry Up met duidelijke cijfers verslagen, 37?26. Het was een mooie handbalavond in de Emmer Ben Kwijt Arena. Meer dan 2000 bezoekers waren op het duel afgekomen die voor het eerst sinds 3 jaar weer op de agenda stond. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de gasten uit Zwartemeer die van 0 ? 2 uitliepen naar 2 ? 5.