Handbal

Leon van Schie cirkelspeler van het jaar

EMMEN - Vrijdagavond tussen de twee supercup wedstrijden door zijn de handballers en handbalsters alsmede ook de trainers van het jaar bekend gemaakt. Bij de heren gingen zeven van de acht te behalen prijzen naar spelers van Aalsmeer. Pals groep E&O speler Leon van Schie verstoorde het feestje van Aalsmeer door de prijs van beste cirkelspeler in de wacht te slepen. Van Schie maakt het afgelopen seizoen de overstap van Hellas (Den Haag) naar Pals groep E&O.
Reageer!

Heren Pals groep E&O blijven ongeslagen

ROTTERDAM - Kampioen wordt je door ook mindere wedstrijden in winst om te zetten. Het verzet van HAR&O in eigen huis was groot en het spel van Pals groep E&O niet goed. Toch werd er met 27 ? 30 gewonnen en dat is waar het om gaat. Het komend weekend is er zowel bij de dames als bij de heren geen competitie. Dit i.v.m. de supercup. Op 26 september kan Pals groep E&O de borst nat maken wanneer het sterk vd. Voort Quintus op bezoek komt in de Ben Kwijt Arena.
Reageer!

Heren 2 Pals groep E&O starten met winst

EMMEN - Ook het tweede herenteam van Pals groep E&O is begonnen aan de competitie in de Eerste divisie. In de Ben Kwijt Arena was het tweede team van Kras Volendam de tegenstander. Het team van coach Edwin Boxem trok in de slotfase de overwinning naar zich toe, 39 ? 31.
Reageer!

Opnieuw winst voor heren Pals Groep E&O

ROTTERDAM - Mooi en goed was het allemaal niet wat de heren van Pals groep E&O zaterdagavond in Rotterdam tegen HAR&O lieten zien. Maar uiteindelijk telt er maar ??n en dat zijn de twee punten. Die gingen naar 60 minuten handbal gewoon mee in de bus van Lanting Reizen naar Emmen, 27 ? 30.
Reageer!

Huyser E&O ook te sterk voor Gibo Groep Kwiek

EMMEN - De tegenstand van Gibo Groep Kwiek was duidelijk groter dan dat van B.F.C. het eerste competitieduel tegen B.F.C. Maar ook de dames uit Raalte waren niet in staat de ongeslagen status van Huyser E&O teniet te doen. In de Ben Kwijt Arena in Emmen won de thuisploeg na een 10 ? 10 ruststand uiteindelijk met 28 ? 23. Het was een rommelige wedstrijd met veel technische fouten aan beide kanten.
Reageer!

Handbaluitslagen Eredivisie en eerste divisie

DAMES EREDIVISIE Dalfsen - Academisch team 25 - 27 Hellas - Venus/Nieuwegein uitgesteld Huyser/E en O - GIBO Groep/Kwiek 28 - 23 GoconnecIT/Fortissimo - V.O.C. 17 - 25 AAC 1899 - Open Line/BFC 27 - 29 Zeeman Vastgoed/SEW - vd Voort/Quintus 31 - 23 HEREN EREDIVISIE Loreal - KRAS/Volendam 23 - 38 HA R&O - Pals Groep/E en O 27 - 30 vd Voort/Quintus - Hellas 35 - 26 FIQAS/Aalsmeer - Eurotech/Bevo H.C. uitgesteld Mannak/Hurry Up - Limburg Lions 27 - 31 HEREN 1e DIVISIE Pals Groep-E en O 2 - KRAS/Volendam 2 39 - 31 RED/RAG-Tachos - Schuytgraaf-Swift A 22 - 23 Eurotech-Bevo HC 2 - Internos 32 - 31 D.S.S. TB Europe - M.H.V. ?81 26 - 23 Hercules FIQAS - Aalsmeer 2 30 - 30 White Demons - P.S.V. 21 - 24 Venus/Nieuwegein - Limburg Lions 2 26 - 27
Reageer!

1e thuiswedstrijd Mannak Heren Hurry Up

ZWARTEMEER - Zaterdag a.s. staat voor de handbalheren van Mannak/Hurry Up de 1e thuiswedstrijd op het programma in de ere divisie. De heren maakten een ongelukkige start door gelijk met een uitwedstrijd te moeten beginnen tegen een ervaren topploeg als Volendam vorige week. Deze wedstrijd ging verloren met 53-33. Een verlies overigens welke was ingecalculeerd door de trainer/coach.
Reageer!

DSM Engineering Plastics/SVBO toernooi

BARGER OOSTERVELD - Handbalvereniging S.V.B.O. uit Barger-Oosterveld organiseert op zaterdag 12 september en zondag 13 september 2009 het D.S.M. Engineering Plastics/S.V.B.O Toernooi in de Sporthal Meerdijk te Emmen. Het is dit jaar het 12e jaar dat het toernooi door de handbalvereniging wordt georganiseerd. Hoofdsponsor van het toernooi is D.S.M. Engineering Plastics.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda