Judo

Judoka Klein en Akker op podium in Assen.

EMMEN - Lois Klein won haar klasse met groot overmacht tijdens het Bartje toernooi in Assen. Met een zeer snelle schouderworp won zij de finale van Glen Warners uit Haarlem. Dit toernooi was een prima gelegenheid om in het ritme te blijven voor de a.s. Europa Cup wedstrijden. Zaterdag 27 april wordt de volgende gehouden in Berlijn.
Reageer!

Zilver voor Lois Klein win zilver bij Thüring Pokal.

BAD BKANKENURG - Judoka Lois Klein zette een knappe prestatie neer bij het Internationale Thüring Pokal in Bad Blankenburg. De judoka van judovereniging Vos won de eerste wedstrijd knap van Silva Alline uit Brazilië met een half punt.
Reageer!

Judoka Tom Akker wint in Beilen,

BEILEN – Judoka Tom Akker won zondag het toernooi van Tachi Beilen in zijn gewichtsklasse. Voor Tom Akker van judovereniging Vos was het een mooie test voor zijn deelname aan het NK welke 6 april in Leek wordt gehouden. Er waren nog meer goede resultaten voor de deelnemers van Vos.
Reageer!

Lois Klein Nederlands kampioen Judo

DEN HAAG – Tijdens de nationale kampioenschappen judo tot 18 jaar in Den Haag prolongeerde Lois Klein van judovereniging Vos hier haar titel van vorig jaar. Nog sterker dan vorig jaar en met technisch aanvallend judo wist zij de titel opnieuw te winnen. Met drie gewonnen wedstrijden in de voorronde kwam zij in de finale tegen Nicole Sucandar uit Hoorn.
Reageer!

Judoka’s plaatsen zich voor deelname aan het NK.

KOLLUM - In Kollum werden de noordelijke kampioenschappen tot 18 jaar gehouden. De dames van judovereniging Vos kwamen met knappe resultaten op het podium. Lois Klein werd kampioen in de lichtste klasse. Eigenlijk was zij al automatisch gekwalificeerd voor het NK omdat zij vorig jaar Nederlands kampioen was geworden.
Reageer!

Floor Maats wint Noord Oost toernooi.

SLAGHAREN - Zaterdag werd in Slagharen het Noord Oost judo toernooi gehouden. In de klasse tot 48 kg. is Floor Maats uit Emmen 1e geworden. Zij won al haar wedstrijden met ippon. Ook de finale van Nohado Riadi uit Enschede werd met ippon beslist door houdgreep.
Reageer!

Knappe judo resultaten in Almere.

ALMERE - De dames junioren en jongens tot 15 jaar van judoclub Vos presteerden bovengemiddeld goed tijdens het Top Judotoernooi in Almere. Annabel Weber(foto onder) kwam uit in de klasse tot 57 kg. en daar was zij zeer goed bezig. Zij won vijf wedstrijden met ippon en scoorde daarmee een 1e plaats.
Reageer!

Judoka Lois Klein wint in Den Haag.

DEN HAAG - De dames judokaâ??s van Vos waren goed bezig op het internationaal residentietoernooi â??IRT- in DenHaag. Voor de leeftijdsklasse tot 18 jaar was dit tevens een meetmoment voor deelname aan Europese toptoernooien.
Reageer!

Judoka Lois Klein begint seizoen goed.

KALZIENAVEEN - Lois Klein heeft in haar klasse het Internationaal Veendam toernooi gewonnen. De judoka van Vos kwam niet in de problemen en won al haar wedstrijden. De finale werd met een fraai ippon gewonnen van Fleur Sinnema uit Beverwijk. Floor Maats werd 2e. Zij begon heel goed en won een aantal wedstrijden. De finale werd nipt verloren van Linda Agterberg uit Alkmaar. Annabel Weber werd eveneens 2e. Zij kwam met knap judo in de finale die zij verloor van Vera Raspe uit Veendam.
Reageer!

Judovereniging Vos pakt drie prijzen in Stiens.

STIENS – Tijdens een judotoernooi in Stiens deden leden van judovereniging Vos uit Klazienaveen weer van zich spreken. Floor Maats was ook weer goed bezig. Zij won de klasse tot 44 kg. en daarna werd zij ook nog tweede in de klasse tot 48 kg. Deze dubbele deelname kwam doordat er in de klasse tot 44 kg. een aantal deelnemers niet kwam opdagen door blessure leed.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda