Judo

Judoka Erik Schimmel geslaagd

ASSEN - Erik Schimmel uit Emmer Compascuum heeft zaterdag examen gedaan voor zwarte band. Dit examen werd gehouden te Assen en afgenomen door de examen commissie van de Judo Bond Nederland.
Reageer!

Judoka,s Van Liere en Klein op podium in Den Haag.

DEN HAAG - Dave van Liere uit Emmen kwam zaterdagavond tot een knappe prestatie. In Den Haag lukte het de beroepsmilitair, en judoka van Vos, om op het erepodium te komen. Dit in de seniorenklasse tot 90 kg. tijdens het sterk bezette Internationaal residentie toernooi. Hij liet zich alleen door de uiteindelijke kampioen Dirkson uit Mijdrecht verrassen.
Reageer!

Goed judo prestaties in Ommen en Borger

OMMEN - Er werden zaterdag goede resultaten bereikt door de judoka’s van Vos. Dit zowel bij de beginners als junioren tot achttien jaar. In Ommen waren de dames actief op de mat. Floor Maats stond weer knap te judoën en bereikte een 2e plaats. Yrsa Wessel werd 3e door de herkansing te winnen. Bij de dames in de lichte klasse herhaalde Annalin Exel haar prestatie van vorige week en weer 3e. In Borger werd tijdens het zogenaamde Hunebed toernooi ook fraaie resultaten neergezet met 5 keer een 1e plaats.
Reageer!

Goed judo prestaties in Ommen en Borger

.ODOORN - Er werden zaterdag goede resultaten bereikt door de judoka’s van Vos. Dit zowel bij de beginners als junioren tot achttien jaar. In Ommen waren de dames actief op de mat. Floor Maats stond weer knap te judoën en bereikte een 2e plaats. Yrsa Wessel werd 3e door de herkansing te winnen. Bij de dames in de lichte klasse herhaalde Annalin Exel haar prestatie van vorige week en weer 3e. In Borger werd tijdens het zogenaamde Hunebed toernooi ook fraaie resultaten neergezet met 5 keer een 1e plaats.
Reageer!

Ann Marin Spang wint Voordrachtwedstrijd ’t Aol’ Volk:

Jeugdige happening in het ATLAS theater EMMEN - Vrijdagavond 3 november 2017 was de grote finale van de voordrachtwedstrijd die de Drentse vereniging “’t Aol’ Volk" elk jaar voor de jeugd organiseert. Het was prachtig om te zien en te horen hoe de kinderen op het toneel in een bomvolle zaal van het Atlas Theater hun gedichtje in het Drents voordroegen.
Reageer!

Twaalfde Open Drents Judo Kampioenschap groot succes

EMMEN - Meer dan 700 deelnemers kwamen zaterdag in sporthal Angelslo op 10 judomatten om te strijden voor de open Drentse titel. Het was genieten zowel voor de toeschouwers als deelnemers. Dit kwam ook door het hoge niveau en de mooie resultaten van de judokaâ
Reageer!

Natasja Meijer voor de 3e keer veteranen werelkampioene judo

KLAZIENAVEEN - Natasja Meijer is het gelukt om in OLbia ( Sardinië ) voor de 3e keer wereldkampioene judo te worden bij de veteranen. Zij won haar wedstrijden van de Argentiinse Gorostiaga, Zwitserse Gerz en Molin uit Zweden. De laatste partij tegen Murielle Segain uit Frankrijk was een zware strijd. De 40-jarige judoka van Vos stond met 2 straffen achter, maar scoorde met een armklem een vol punt in de laatste minuut van de wedstrijd.
Reageer!

Lois Klein goed in Venray.

VENRAY - Het jaarlijks gehouden judo toernooi in Venray trekt elk jaar veel buitenlandse judotoppers. Zaterdag en Zondag kwamen er weer 1600 judoka’s van 200 verenigingen uit binnen en buitenland op de judomat. In de lichtste klasse was Lois Klein van vereniging Vos ook weer actief aanwezig.
Reageer!

Jeugd Vos behaalt mooie resultaten.

HASSELT - In Hasselt werd een mooi resultaat behaald door de junioren van vereniging Vos. Lois Klein werd eerste door in de finale van Ilse Dijkstra uit Heerenveen te winnen. Tom Akker werd eerste door knap te winnen van Nathan Tjing uit Almere. In de voorronden liet hij al zien dat hij ver ging komen door al zijn wedstrijden met ippon te winnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda