Judo

2e plaats voor Lois Klein op NK judo

LEEK - Lois Klein werd zaterdag 2e tijdens het NK judo tot 15 jaar welke in Leek werden gehouden. De kersverse Nederlands kampioen tot 18 jaar kwam tegen Julie Beurskens, van Theo Meijer Sport uit Leusden, tijdens de finale in de problemen door te gretig aan te vallen. Dit werd afgestraft met twee keer een waza ari, is half punt, tegen.

Lois Klein Nederlands Kampioen Judo.

TILBURG - Judoka Lois Klein uit Sleen leverde zaterdag een geweldige prestatie door Nederlands kampioen te worden. De nog maar 14 jarige judoka van sportschool Vos kwam tot dit schitterend resultaat door in Tilburg, tijdens het NK judo tot 18 jaar, alle wedstrijden overtuigend te winnen. Van Nicole Sukandar uit Grootebroek werd met een half punt gewonnen. Dit ook van Nyssa Supusepa uit Zaandam.

TILBURG - Judoka Lois Klein uit Sleen leverde zaterdag een geweldige prestatie door Nederlands kampioen te worden. De nog maar 14 jarige judoka van Vos kwam tot dit schitterend resultaat door in Tilburg, tijdens het NK judo tot 18 jaar, alle wedstrijden overtuigend te winnen. Van Nicole Sukandar uit Grootebroek werd met een half punt gewonnen en ook van Nyssa Supusepa uit Zaandam.

Judoka’s Vos plaatsen zich voor deelname NK.

KLAZIENAVEEN - Tijdens de noordelijke districts kampioenschappen judo tot 18 jaar kwalificeerden drie judoka’s van vereniging Vos zich voor deelname aan het NK. Alle respect ging uit naar Floor Maats die eigenlijk nog ziek aan het kampioenschap begon en op karakter zich plaatste door derde te worden in de klasse tot 44 kg. Ook Annabel Weber moest heel diep gaan om op het podium te komen.