Judo

Judo team Senioren en Jeugd op de mat.

LEUSDEN - Zowel de senioren als de jeugd van Vos waren afgelopen weekend actief op de wedstrijdmat. Het senioren team in Leusden en de jeugd in Norg tijdens de Budodag. Het team van Vos deed vorig seizoen nog mee om de ereplaatsen in de landelijke competitie.
Reageer!

Weer prima resultaten judo opstappers Vos in Nieuwe Pekela

NIEUWE PEKELA - De coaches en ouders hebben weer genoten van de mooie resultaten die onze opstappers hebben neergezet in Nieuwe Pekela. Senna Moes, Jarno de Vries en Marron de Vries stonden nogal wat onwennig te kijken op de judomat maar konden aan het einde van hun blok toch maar mooi een prijs in ontvangst nemen.
Reageer!

Judo open Drentse weer groot succes

EMMEN - Zaterdag werd in sporthal Angelslo voor de tiende keer de Open Drentse judo kampioenschappen gehouden. Dit werd een groot succes voor de organisatie van judovereniging Vos.
Reageer!

19 Medailles voor Judo Instituut Noord / Zempo in Hardenberg

HARDENBERG - 19 Medailles voor Judo Instituut Noord / Zempo in Hardenberg Zaterdag 3 oktober, op het jaarlijkse judo Judo Toernooi BSV Anbergen in Hardenberg werd goed gepresteerd door de judoka’s van Judo Instituut Noord / Zempo.
Reageer!

Open Drents Judo Kampioenschap.

EMMEN - Op zaterdag 10 oktober aanstaande. organiseert judovereniging Vos voor de 10e keer het Open Drents Judo Kampioenschap. De plaats van handeling is sporthal Angelslo in Emmen De aanvang van het toernooi is 9.00 uur en het eindigt om 17.30 uur. Het aantal deelnemers begraagt: 670.Er komen verenigingen uit:BelgiÃ
Reageer!

Open Uki-Waza judotoernooi in Zandpol

ZANDPOL – Aanstaande zaterdag 3 oktober zal er in dorpshuis het Trefpunt te Zandpol een groot judotoernooi worden gehouden. Aan dit toernooi dat al weer voor de zesde keer zal worden gehouden, zullen judoka's van zowel JBN als IBF tegen elkaar strijden om de hoogst haalbare trede op het podium. Ruim 100 judoka’s worden op dit evenement verwacht en Iedere judoka krijgt een beker of een herinneringsmedaille mee. De aanvang is 10.00 uur.
Reageer!

Natasja Meijer behoudt wereldtitel judo in Amsterdam.

AMSTERDAM - Natasja Meijer prolongeerde vrijdag in Amsterdam haar wereldtitel veteranen met groot succes. De titel die zij vorig jaar behaalde in Malaga moest worden verdedigt in de klasse tot 70 kilo.
Reageer!

G-groep judovereniging Kodokan wint Lies van Urk prijs

EMMEN -Vanmiddag is in het bruggebouw voor de vijftiende keer de Lies van Urk stimuleringsprijs Emancipatie uitgereikt. De drie finalisten waren deze keer de Stichting Studerende Moeders, Bewegingsgroep Unido Emmer-Compascuum en Kookpan, de judo voor gehandicapten in Schoonebeek. Alle finalisten presenteren hun initiatief, waarna de jury een winnaar koos en dat werd de laatste, de judovereniging in Schoonebeek. Marga van der Wal mocht een geldbedrag van € 1.250,- in ontvangst nemen en mag voor aan jaar deLies van Urk wisselbokaal in bezit houden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda