IJsnieuws uit Emmer Compascuum!!!!

EMMER COMPASCUUM - Vanavond zal er met een aantal vrijwilligers van de ijscomissie van buurtvereniging de viersprong er voor gezorgen dat de ijsbaan alsnog gevuld gaat worden. Deze ijsbaan zit achter basisschool OBS De Bente in emmercompascuum.


We zijn hier natuurlijk hartstikke blij mee en we willen deze vrijwilligers natuurlijk alvast hartelijk danken voor hun inzet. Toch is de groep maar heel klein en zijn ze blij met alle extra handen. Mocht u dus tijd en zin hebben, dan kunt u zich bij de groep aansluiten vanaf 18.00 uur vanavond. Iedere avond word er na de baan gekeken en zodra het veilig genoeg is word de baan vrijgegeven om te mogen schaatsen.

De verwachting is dat hier maandag of dinsdag wel op geschaatst kan worden. We willen de kinderen wel vragen om geduldig af te wachten totdat ze er ook daadwerkelijk op kunnen. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

IJsmeesters houden de aangroei van het ijs nauwlettend in de gaten. Assistentie hebben ze daar beslist niet bij nodig. Gooi dus geen stenen of takken op het ijs, om te kijken of het al houdt. Van een gladde en onbeschadigde baan kunnen straks alle schaatsliefhebbers met volle teugen genieten.

Nu maar hopen op een goede vorstperiode en dat er in de vakantie heerlijk kunnen schaatsen!!!

HOUD ONZE FB PAGINA GOED IN DE GATEN VOOR IJSNIEUWS!!! DELEN WORD GEWAARDEERD.ers zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de opbouw. Zo moet het water er in gepompt worden en het onderhoud en spuiten iedere avond van de ijsbaan.

DUS HOUD ONZE FACEBOOK PAGINA IN DE GATEN!!!

www.facebook.com/BvDeViersprong/

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR DE IJSBAAN!!!

Bent u bereid om de ijsmeesters te komen helpen??.
Neem dan contact op met Wanny van der Tuuk 0642357614 of Henri Strating 0621308673
Voor een kop koffie wordt gezorgd

Graag zo snel mogelijk reageren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda