Voetbal

Voetbalvereniging SVV’04 en hoofdtrainer Philippe Karhof na dit seizoen uit elkaar

SCHOONEBEEK - Voetbalvereniging SVV’04 uit Schoonebeek en hoofdtrainer Philippe Karhof uit Beilen hebben in onderling overleg met elkaar besloten om aan het einde van het huidige seizoen de samenwerking niet te verlengen. Karhof is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij SVV’04 en is met 6 punten uit 3 wedstrijden goed aan de huidige competitie begonnen. Vanwege de Corona-maatregelen ligt de competitie momenteel helaas stil. Beide partijen hopen dat de competitie op (korte) termijn weer hervat kan worden, zodat dit seizoen alsnog een succesvol vervolg kan worden gegeven.
Reageer!

FC Emmen bekert vanavond tegen Eindhoven

EMMEN - Vanavond speelt FC Emmen tegen FC Eindhoven in de eerste ronde van het bekertoernooi en de wedstrijd begint vanavond om 19.30 uur in stadion De Oude Meerdijk. Dick Lukkien heeft de beschikking over een redelijk fitte selectie. Anco Jansen en Marko Kolar zullen de bekerwedstrijd nog wel aan zich voorbij laten gaan, zij gaan de focus leggen op hun herstel en hopen er komend weekend weer bij te zijn. Ricardo van Rhijn keert wel terug in de wedstrijdselectie, zijn rugklachten zijn verminderd en hij is inzetbaar.
Reageer!

Twee wedstrijden voor Nikolai Laursen

EMMEN - Nikolai Laursen is naar aanleiding van zijn directe rode kaart tegen SC Heerenveen voor drie duels geschorst, waarvan �©�©n voorwaardelijk. Dat betekent dat de Deense aanvaller de komende twee duels geschorst is, komende woensdag het bekerduel tegen Eindhoven en zondag de competitiewedstrijd tegen Feyenoord.
Reageer!

DZOH winnaar in lokale derby tegen Drenthina

EMMEN - De derby van Emmen in de zaterdag 2e klasse J tussen DZOH en Drenthina op sportpark De Rietenlanden eindigde zaterdagmiddag na een 1-1 ruststand in een 2-1 overwinning voor DZOH. Drenthina had vanaf het begin het meeste balbezit, maar dat was wel de strategie die DZOH trainer Bert Doldersum voor zijn ploeg had uitgedacht. Bij balverlies van Drenthina snel in de omschakeling gevaarlijk worden.
Reageer!

SVBO (zat) zonder punten terug uit De Krim

DE KRIM - In de zaterdag 4e klasse D opende SVBO nog wel de score tegen DKB, maar moest na een 4-1 nederlaag wel de punten in De Krim achterlaten. De mannen van trainer Jan Moes begonnen wel goed aan de wedstrijd en was het eerste kwartier de bovenliggende partij. De beloning kwam in de 15e minuut via een doelpunt van Stan Wolbers en het leek een leuke middag voor de Barger Oostervelders te worden, maar het liep allemaal anders.
Reageer!

Zandpol moet zege aan Weiteveense Boys laten

ZANDPOL - In de zondag 5e klasse E moest Zandpol toezien hoe Eiteveense Boys met ene 4-0 overwinning en drie punten aan de haal ging. Het door het Cocornavirus getroffen Zandpol moest daardoor maar liefst vier basisspelers missen waaronder ook nog steeds Stefan Knuppe, de smaakmaker bij de mannen van trainer Cor Huls. Met een aantal invallers was Zandpol in de eerste twintig, dertig minuten zeker niet de mindere van de Weiteveners.Echter nadat door een onverwachte strafschop wegens hands binnen de zestien Zandpol op achterstand werd gezet was de weerstand even gebroken.
Reageer!

Sc Angelslo verliest thuis van SCN

EMMEN - De wedstrijd in de 4e klasse D tussen SC Angelslo en SCN begon aardig van beide kanten met goed voetbal en hoog tempo. SCN was de betere ploeg en kreeg een goede kans om op voorsprong te komen, maar Jordy Tent stond op de goede plek. Ook Angelslo kreeg twee kansen maar Abe de Jong schoot net naast en Ali Arslan schoot recht op de keeper. Even later neemt SCN toch een voorsprong.
Reageer!

Erica’86 speelbal voor VVAK

KERKENVELD - In de zaterdag 5e klasse F liep Eric'86 tegen VVAK in Kerkenveld tegen een flinke zevenklapper op. Na een 3-1 ruststand verloren de mannen van trainer Cor Huls uiteindelijk met 7-1. Erica'86 kwam al binnen 9 minuten op een 1-0 achterstand, maar wist dat in de 12e minuut via een mirakeleus doelpunt van doelman Marvin Trip weer gelijk te trekken. Marvin kreeg een terugspeelbal en wilde de bal in een keer naar voren plaatsen, maar tot ontzetting van de thuisclub gleed de bal op het natte gras door en gleed ook bij de VVAK doelman langs in het net. 1-1.
Reageer!

Schoonebeek en Titan in evenwicht

SCHOONEBEEK - In de zondag 4e klasse D maakten Schoonebeek en Titan er op sportpark De Gruinte met een 1-1 eindstand een leuk schouwspektakel van met een beter Titan in de 1e helft en een beter Schoonebeek in de 2e helft. De eerste kansjes waren voor Titan, terwijl Schoonebeek in de 16e minuut een kans kreeg. Een voorzet van Niek Huser werd door Leon Steffens ingekopt, maar doelman Raymon Poede redde ternauwernood.
Reageer!

Valther Boys kan in en tegen Veelerveen niet winnen

VEELERVEEN - In de zondag 5e klasse D verloor Valther Boys afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen Veelerveen met 2-0 door twee doelpunten van de pas 17-jarige Tim Kampshoff. In de eerste helft gingen beide ploegen gelijk op met enkele kansen voor de beide doelen. Namens Veelerveen wisten enkele spelers de goede richting niet te vinden of Valther Boys doelman Martijn Mestemaker stond steeds op de goede plek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda