Voetbal

Nuttig trainingskamp voor SVBO

MARBELLA - Al een aantal jaren trekt SVBO in de maand januari voor een paar dagen naar Marbella waar een vierdaags trainingskamp wordt opgeslagen. Een weekend van veel trainen, ontspannen maar ook plezier hebben. Natuurlijk wil trainer Marc Hegeman met zijn mannen de basis leggen voor een goede tweede helft van competitie.
Reageer!

FC Emmen trekt Nico Neidhart aan

EMMEN - Nog voordat FC Emmen op trainingskamp gaat naar Estepona, is het gelukt om Nico Neidhart aan te trekken. Hij heeft een contract getekend voor anderhalf jaar, met een optie om daar nog een jaar aan toe te voegen. De 24-jarige vleugelverdediger komt over van Sportfreunde Lotte, dat op het derde niveau in Duitsland speelt. Neidhart is een rechtsbenige linksback die op de rechterkant ook uitstekend uit de voeten kan.
Reageer!

Ayan Doldersum langer bij Bargeres

EMMEN - Ayan Doldersum en de vv Bargeres hebben in de afgelopen week de samenwerking tussen hoofdtrainer en club met een jaar verlengd. Doldersum die aan zijn eerste seizoen bezig is bij de Emmer 4e klasse kreeg het volle vertrouwen van het bestuur van vv Bargeres ondanks dat de ploeg nog niet echt een goed seizoen draait met een 12e plaats in de zondag 4e klasse E
Reageer!

Martin Drent van DZOH naar GOMOS

EMMEN - Het bestuur van DZOH heeft besloten om voor het komende seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Het contract van Martin Drent wordt na 3,5 seizoenen niet verlengd.
Reageer!

Jos Boonstra en Hannah Venema winnen Schuler-Snertloop in Nieuw-Schoonebeek

SCHOONEBEEK Ondanks de erbarmelijke slechte weersomstandigheden stonden er afgelopen zaterdag toch nog ruim 120 deelnemers aan de start bij de Schuler-Snertloop in Nieuw-Schoonebeek. De 10 kilometer bij deze 22e Schuler-Snertloop werd dit jaar gewonnen door Jos Boonstra uit Roden.
Reageer!

Doelpuntenmachine WKE op volle toeren

EMMEN â?? In de zondag 3e klasse C walste WKE op sportpark Grote Geert met een 9-0 zege over Ruinen heen. De wedstrijd begon wat onwennig, maar nadat Henk Bakker in de 11e minuut de score opende met een schot, nog even aangeraakt, in de kruising, gingen de remmen los bij WKE. 1-0.
Reageer!

Geen punten voor NWVV na doelpuntrijke wedstrijd

GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse F verloor NWVV de uitwedstrijd tegen VCG na 4-3 ruststand met 5-4. De mannen van trainer Geert Aalderink begonnen goed aan de wedstrijd want in de 12e minuut was het Mark Kok die de bal uit een hoekschop keurig binnen kopte. 0-1.
Reageer!

Duur puntverlies voor Titan tegen DVC 59

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E liet Titan op eigen veld dure punten liggen na een 0-0 eindstand tegen DVC’59. De thuisploeg nam vanaf het begin het initiatief en creëerden zich vele kansen zonder dat DVC’59 daar aanvankelijk iets tegenover kon zetten.
Reageer!

SC Angelslo verliest in slotfase van SJS

STADSKANAAL - Beide partijen hebben veel last van de harde wind en regen op een glad kunstgrasveld. SC Angelslo speelt iets beter in het begin van de wedstrijd en komt in de 14e minuut op 0-1 als Nino Pitta een afgeslagen bal simpel binnentikt.
Reageer!

Collectief beter Schoonebeek wint bij Witteveense Boys

WITTEVEEN - Afgelopen zondag moest Schoonebeek op bezoek bij laagvlieger Witteveense Boys en ging het beste met de omstandigheden om en won met 4-2. Ondanks de voorlaatste plaats op de ranglijst kwam de thuisploeg in de 15e minuut op voorsprong. Een corner werd weggekopt door Justin Katuin, maar de afvallende bal werd door Niels Huizing binnen getikt. 1-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda