Voetbal

FC Emmen breekt contract spits Omran Haydary open

EMMEN - FC Emmen kwam gisteravond in de avonduren tot een akkoord met Omran Haydary. De 19 jarige spits, die zich de laatste weken nadrukkelijk profileerde als trefzeker met 3 goals uit 3 wedstrijden, tekent een nieuw contract tot de zomer van 2019. Bovendien kwam FC Emmen een eenzijdige optie overeen voor het seizoen 2019/2020.
Reageer!

Vrouwen SC Heerenveen oefenen bij DZOH in Emmen

EMMEN -- Aanstaande vrijdag 20 oktober spelen de vrouwen van SC Heerenveen een oefenwedstrijd tegen de vrouwen van BV Cloppenburg. SC Heerenveen komt uit in de Eredivisie vrouwen en BV Cloppenburg speelt in de 2e Bundesliga Nord. De wedstrijd begint om 19.00 uur en de entree is gratis. Iedereen is van harte welkom om van dichtbij kennis te maken met het hoogste niveau vrouwenvoetbal in Nederland.
Reageer!

Klazienaveen wint van Omlandia

TEN BOER - In de zaterdag 2e klasse J won Klazienaveen zaterdag na een 0-2 met 3-1 van Omlandia. De mannen van trainer Casper Goedkoop begonnen voortvarend aan de wedstrijd, want in de 2e minuut scoorde Harrie Gerdes de 1-0 binnen. Daarna golfde het spel op en neer zonder dat er echte mogelijkheden werden uitgespeeld.
Reageer!

Sc Erica delft onderspit tegen Germanicus

COEVORDEN - In de zondag 2e klasse L verloor Sc Erica op sportpark De Pampert met 2-0 van Germanicus. Deze derby waar de vonken van af zouden moeten spatten was tot een kwartier voor tijd van een laag gehalte. Een wedstrijd waarin de aanvaller weinig of geen ruimte kregen van de verdedigers. Pas een kwartier voor tijd werd het ene wedstrijd.
Reageer!

vv Emmen moet punt in Meppel laten

MEPPEL - In de zondag 1e klasse F verloor vv Emmen na 2-2 ruststand met 4-3 van Alcides. De titelkandidaat won in de 1e klasse F met 4-3 van vv Emmen. Alcides dwong in de eerste helft op het eigen Sportpark Ezinge meerdere uitstekende kansen af, maar toch was het niet voldoende om afstand te nemen. Emmen kwam zelfs aan de leiding dankzij een vrije trap van Sem Nijkamp. 0-1.
Reageer!

Spelers FC Emmen lezen voor op jenaplanschool Kristalla

EMMEN - De 63ste Kinderboekenweek die 4 oktober is begonnen, is dit jaar een griezelige aangelegenheid. Het thema is namelijk 'gruwelijk eng'. Natuurlijk wordt er ook op de diverse scholen aandacht besteed aan de kinderboeken week met allerlei activiteiten. Ook komen bekende, en minder bekende mensen voorlezen in de klas.
Reageer!

SVBO in laatste minuut nog weer op gelijke hoogte

BARGER OOSTERVELD - De eerste officiële wedstrijd op het nieuwe kunstgras van SVBO leverde de ploeg van trainer Rolf Veneboer een punt op na een 2-2 gelijkspel tegen Nieuw Buinen dat wordt geleid door Herman Scherpen oud speler en trainer van SVBO. Een uitslag waar beide ploegen mee konden leven. SVBO kwam sterker uit de startblokken dan de gasten en stond binnen tien minuten op 1-0 door Maarten Wielens.
Reageer!

SC Angelslo overklast NKVV

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse E won Sc Angelslo vrij gemakkelijk met 6-1. Angelslo begon sterk aan de wedstrijd en zette NKVV meteen vast op eigen helft. In de 1e minuut was het al raak. Emiel de Vries zette Ali Arslan vrij voor de keeper en hij maakte geen fout. 1-0. NKVV kan niets anders dan verdedigen op dat moment en in de 5e minuut is het weer Ali Arslan die na een steekbal van Emiel de Vries scoorde. 2-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda