Dames Erica’86 slepen 3 punten binnen.

ERICA - De Dames mochten plaatsmaken op het thuisfront, tegen SJO NWVV/TITAN die op de ranglijst op de 2de plek staan. Bij het startsein mocht Ericaâ

En zo stonden de dames voor met 1-0. Iedereen was verbaasd! Gedurende de eerste helft bleven we voorstaan met op het scorebord de 1-0. Toch had de tegenstander een paar goede kansen. Maar onze keepster Iris wist hier wel raad mee. En liet geen enkele bal door! En zo gingen we de rust in met voorsprong. De meiden van SJO NWVV/TITAN zetten gelijk volop druk. En leek het even te gaan lijken op de eerste helft maar dan een doelpunt in ons nadeel. Dit was gelukkig niet het geval maar, schudde de meiden van Erica’86 direct wakker.

10 minuten na de rust werd er gescoord door Lisanne, wat een WERELD GOAL!!!! En zo stonden we voor met 2-0. Dit leek meer rust te geven, en dat merkte je ook aan het spel. En onze verdediging hield het mooi dicht. Rond de 70e minuut kreeg Simone de bal voor de voeten, maar schoot voor het doel langs. Charlotte wist deze bal nog binnen te houden waar niemand op voorbereid was. Behalve Sandra en die kreeg de bal van Charlotte en scoorde de 3e erin.

Wij dachten…. IN THE POCKET! Maar 10 minutenvoor het eindsignaal scoorde SJO NWVV/TITAN hun eerste doelpunt, via de arm van Iris onze keepster. Dit was een ongelukkige 3-1. Het 2e tegendoelpunt volgde hierbij veel later. Gelukkig was daar het verlossende eindsignaal en gingen we met winst van het veld af! De 3 punten blijven op Erica!