FC Emmen en Broekmann Personeelsdiensten slaan de handen ineen

EMMEN - Broekmann Personeelsdiensten geeft aan Sociale Activering graag een extra persoonlijke draai; Er wordt gekeken naar de mens en er wordt ingezet op werkplezier! Binnen de Sociale Activering bij Broekmann Personeelsdiensten wordt de stap naar de arbeidsmarkt op een prettige manier weer wat kleiner.

FC Emmen heeft voor de medewerkers vanuit Sociale Activering via Broekmann Personeelsdiensten de mogelijkheid geboden tot het opknappen van de business ruimte op de eerste verdieping.Medewerkers uit een Sociaal Activeringstraject hebben hier verschillende werkzaamheden verricht onder begeleiding van Theo Berends, een ervaren, coachende medewerker vanuit Broekmann Personeelsdiensten.

De eerste verdieping van de JENS vestiging straalde al één en al gezelligheid uit maar er waren nog wel enkele aanpassingen te maken en wat onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Het team was dan ook vaak in de ruimte te vinden.

Met dit succesvolle project is een voorzet gegeven: Vanaf begin April gaan we door! De medewerkers van Broekmann Personeelsdiensten de taak op zich nemen het spelershome nieuw elan te geven, een fantastische klus voor de trotse medewerkers! Zo zullen er komend seizoen meerdere projecten worden opgezet om mensen arbeidsritme, werkervaring en werknemersvaardigheden te laten opdoen. FC Emmen zet zo met het maatschappelijk verantwoord ondernemen de werknemers in de spits.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda