Elim-SC Angelslo in eerste tien minuten beslist

ELIM - Vol goede moed begon Sc Angelslo aan de uitwedstrijd tegen koploper Elim, maar verloor met 5-2. Een vrije bal in de tweede minuut door Mike Doldersum betekende 1-0. In de vijfde minuut was het weer Doldersum die door de Angelslo defensie slalomde en de 2-0 scoorde.

In de tiende minuut was het fiasco compleet ook de 3-0 werd vanuit een aanval over een paar schijven binnengetikt, ditmaal door Herman Klomp, en zo werd Angelslo in tien minuten op de pijnbank gelegd. De ploeg van Angelslotrainer John van de Wildenberg was duidelijk aangeslagen en kwam de rest van de eerste helft niet in haar spel. In feite mocht zij blij zijn dat het na 45 minuten slechts 3-0 stond.

In de rust werd er direct drie keer gewisseld in de hoop het tij te keren. Pas in de 53e minuut kon Angelslo een tegenzet doen: Kevin Gossen zag zijn vrije bal binnenvallen en tekende de 3-1 aan. Het leek erop dat Angelslo iets beter in haar spel kwam, maar toch werd het in de 59e minuut 4-1via Remon Stevens.

De invallers aan Angelslozijde lieten zich toen gelden. In de 66e minuut werd Mehmet Ertemel diep gestuurd en kon de bal onder de Elimmer doelman doorschuiven. 4-2. Elim kwam uiteindelijk nog op 5-2 door Herman Klomp. Een dikverdiende overwinning voor koploper Elim en voor Angelslo resten nog drie finales om klassebehoud te realiseren en dat begint zaterdag om 14.30 uur thuis tegen Wolvega.