FC Emmen trekt Johan Kulhan aan

EMMEN - Komende zomer komt Johan Kulhan over van SC Telstar naar FC Emmen. De geboren Amsterdammer die bijna alle wedstrijden heeft gespeeld het afgelopen seizoen, tekent een contract voor één seizoen plus een optie voor één seizoen.


“Onze technische staf heeft hem al enige tijd gevolgd, en denkt in de 23 jarige speler een versterking te hebben gevonden voor onze selectie. In feite kan hij op alle posities aan de rechterkant uit de voeten. Het feit dat hij multi-inzetbaar is, is een groot pluspunt aangezien wij niet alle posities dubbel kunnen bezetten.” Aldus Wim Beekman.

Johan Kulhan: “Indertijd heb ik bewust gekozen voor Telstar om mezelf in de kijker te spelen. Ik ben blij dat ik indruk heb gemaakt en dat een ambitieuze club als FC Emmen me heeft benaderd. Na enkele goede gesprekken was de keuze niet lastig, ondanks dat ik op afstand kom te wonen van familie en vrienden. FC Emmen zie ik als een volgende stap in mijn carrière, een stap voorwaarts dus. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en heb er zin aan!”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda