Joop Gall:'Ik had het gevoel het gaat gebeuren'

KERKRADE - Joop Gall nam afscheid van FC Emmen zoals hij ook ooit begon: namelijk met een gelijkspel, zoals hij elk seizoen begon trouwens. Drie jaar geleden tegen FC Dordrecht, nu in de play offs tegen Roda JC. De laatste zal hem ongetwijfeld nog lang bij blijven.


De finale van de play offs op een haar na gemist doet pijn, aan de andere kant had hij er aan het begin van het seizoen ongetwijfeld voor getekend. Maar in tegenstelling tot de hevig geëmotioneerde bestuursvoorzitter Ronald Lubbers kon hij nuchter analyserend op het kolkende duel tegen Roda JC terug blikken.


,,Afgelopen vrijdag was een van onze minste wedstrijden van het seizoen maar vandaag hebben ze de schroom van zich afgegooid. Wel nog een wat krampachtig begon en we leiden de 1-0 zelf in maar daarna werd het wij aanvallen en zij verdedigen. Die 1-1 van Boy Deul was een schitterende goal en vervolgens hoop je ze nu te kunnen pakken. Dan leid je op slag van rust weer een doelpunt in door die bal niet simpel weg te rammen. In de tweede helft had ik het gevoel van het gaat gebeuren. Het was bij Roda JC vaak vrouwen en kinderen eerst maar het mocht niet zo zijn. Roda JC in elk geval gefeliciteerd, ik heb alle begrip voor hun speelwijze. Het gaat immers puur om het resultaat. Maar het was wel erg close hier in Kerkrade.''

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda