Donderdag 2 juli Europees voetbal in De JENS Vesting!

EMMEN - Maak het mee! Go Ahead Eagles heeft zich geplaatst voor de 1e voorronde Europa League en gaat het opnemen tegen Ferencvaros. Ferencvaros, opgericht in 1899, is één van de grootste en populairste voetbalclubs van Hongarije.

De grootmacht, getraind door Thomas Doll (oud speler DDR en Hamburger SV) eindigde het afgelopen seizoen als tweede in de Hongaarse competitie. Aangezien “Kowet” de eigen Adelaarshorst aan het verbouwen is wordt deze Europa League-wedstrijd gespeeld in onze JENS Vesting.

Dat deze wedstrijd in Deventer enorm leeft moge duidelijk zijn ; er werden binnen één dag maar liefst 3.500 toegangskaarten verkocht! Hetgeen op 2 juli dan ook voor een echt Europees sfeertje zal gaan zorgen. En u kunt daarbij zijn!

Go Ahead heeft ons aangeboden dat wij 100 toegangskaarten te koop aan kunnen bieden aan onze sponsors.
Deze kaarten kosten € 50,- per stuk inclusief btw, waarbij u een business-seat op de Hoofdtribune heeft, alsmede toegang tot het Rabo Meeting Point op de 2e etage.

U kunt toegangskaarten bestellen door een e-mail te zenden aan commercie@fcemmen.nl, onder vermelding van Go Ahead, uw bedrijfsnaam en het aantal kaarten dat u wenst te bestellen. Wij laten u weten wanneer u de kaarten af kunt komen halen, waarbij contante betaling of pinnen een vereiste is. Let op: OP=OP.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda