Hoog tijd voor aanschaffing seizoenkaart

EMMEN - FC Emmen kan terug blikken op een mooi seizoen maar moet natuurlijk ook vooruit kijken. Het nieuwe voetbaljaar nadert immers met rasse schreden.

Tijd dus om een seizoenkaart aan te schaffen waarmee u in vergelijking met de losse verkoop veel voordeliger uit bent. Kijk voor meer info ook op http://fcemmen.nl/supporters/seizoenkaart.htm. De seizoenkaart geeft toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden die FC Emmen in de JENS Vesting speelt, u ontvangt tevens een presentatiegids en u heeft een gereserveerde zitplaats. Voor het aanschaffen van een seizoenkaart kunt u op alle werkdagen aan de balie van de JENS Vesting terecht.

FC Emmen kan terug blikken op een mooi seizoen maar moet natuurlijk ook vooruit kijken. Het nieuwe voetbaljaar nadert immers met rasse schreden. Tijd dus om een seizoenkaart aan te schaffen waarmee u in vergelijking met de losse verkoop veel voordeliger uit bent. Kijk voor meer info ook op http://fcemmen.nl/supporters/seizoenkaart.htm. De seizoenkaart geeft toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden die FC Emmen in de JENS Vesting speelt, u ontvangt tevens een presentatiegids en u heeft een gereserveerde zitplaats. Voor het aanschaffen van een seizoenkaart kunt u op alle werkdagen aan de balie van de JENS Vesting terecht.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda