Klazienaveen wint vrij simpel eerste bekerwedstrijd

KLAZIENAVEEN â

Twintig minuten later was het Danie Slip die het overwicht van de oranjehemden gestalte gaf door 2-0 te scoren. Dat leek ook de ruststand te worden maar Stan Kroeze wist op slag van rust de wedstrijd al vroeg in het slot te gooien door 3-0 te scoren. In de tweede helft probeerde Onstwedder Boys, dat getraind wordt door Fokke de Jonge uit Emmen, maar kreeg weinig mogelijkheden van Klazienaveen om tot succes te komen. Klazienaveen scoorde al binnen twee minuten de 4-0 via Nick van der Sleen.

Nadat Klazienaveen via het tweede doelpunt van Nick van der Sleen in de 56e minuut op een 5-0 voorsprong kwam kreeg het nog wel een tegenvaller te verwerken. Wesley Nieuwkomer Wesley Wakker die Danny Jaspers was komen vervangen liep bij een onschuldige botsing een ernstig knieblessure op. Klazienaveen die op dat moment al drie wissels had toegepast moest de laatste twintig minuten met tien man verder. Ook in ondertal bleef de ploeg van Marc Hegeman keurig overeind. Eindstand 5-0.