Feestelijke opening gerenoveerd clubhuis Drenthina

EMMEN - Op 12 september aanstaande neemt de voetbalvereniging Drenthina haar geheel gemoderniseerde en totaal verbouwde Clubhuis officieel in gebruik. En daar zijn we best trots op. Bijna de gehele verbouwing is tot stand gekomen door de inzet en zelfwerkzaamheid van een grote groep vrijwilligers. Het resultaat mag er zijn. Een clubhuis die voldoet aan de eisen van de moderne tijd.


Aansluitend aan de wedstrijd van het eerste elftal tegen SC Rouveen zal het Clubhuis officieel worden geopend. Wie de openingshandeling gaat verrichten houden we nog even geheim. Het geheel zal feestelijk worden omlijst met een daverend en spectaculair optreden van Bouke, die, onder andere, grote bekendheid verworven heeft met zijn vertolkingen van Elvis en Tom Jones. In de rust van de wedstrijd kunnen alle kinderen een gratis ijsje halen in of bij het clubhuis.

Het bestuur van Drenthina nodigt hierbij al haar leden, oud leden, sponsors, buurtbewoners en andere belangstellenden van harte uit om een kijkje te komen nemen in het gerenoveerde clubhuis en dit feestje mee te vieren. De wedstrijd begint om 14.30 uur, de officiële opening is om 17.00 uur en afgesloten wordt er met het optreden van Bouke.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda