“ SVV’04 weet ook slechte wedstrijden te winnen”

SCHOONEBEEK - Het beloofd een mooi seizoen te worden voor SVV’04, na het flitsende spel van vorige week tegen HODO waar men met een 5-1 overwinning van het veld ging, werd er tegen Protos selchts zeer matig gepresteerd en een moeizame 1-0 overwinning in de wacht gesleept.

Een eigen doelpunt van de aanvoerder van Protos Michel Soppe bracht SVV’04 op een 1-0 voorsprong en wat naar later bleek ook het enige doelpunt van de wedstrijd zou zijn. Protos begon goed aan de wedstrijd door SVV’04 met fysiek sterk voetbal onder druk te zetten. SVV’04 wist hier niet goed mee om te gaan, de duels werden veelal gewonnen door de spelers van Protos. Al in de 1e helft moest trainer Johan Oldekamp van SVV’04 3 spelers wisselen die geblesseerd het veld moesten verlaten.

Protos onder aanvoering van hun sterke spits Robin Soppe wist menig duel te winnen en was bij een verkeerd ingespeelde bal van de verdediging van SVV’04 in de beginfase van de wedstrijd dan ook dicht bij de openingstreffer. Vlak voor rust wordt echter een kopbal van Rick Piek van SVV’04 ongelukkig door de aanvoerder van Protos Michel Soppe over de doellijn getikt.

De 2e helft was van een gelijk niveau als de 1e helft en er zijn over een weer een aantal kansen waarbij Gerbrand Schoemakers door zijn inzet en schot op doel nog het dichtst bij de 2-0 voor SVV’04 was, de bal stuitert echter via de onderkant lat weer het veld in.
Na afloop van de wedstrijd waren de supporters het over een ding eens, als je ook slechte wedstrijden weet te winnen kan het een mooi seizoen worden voor SVV’04 dat na verlies van directe concurrenten inmiddels is opgeklommen naar een 3e plaats in de competitie.