WKE bekert verder ten koste van VKW

WESTERBORK - Op een zwaar bespeelbaar veld won WKE in Westerbork met 2-1 van VKW. Al in de 7e minuut kwam WKE op een 1-0 voorsprong. Een corner van Erik Eleveld leek door Omar Kavak te worden verlengd, maar de bal waaide zonder aangeraakt te zijn in het doel. In de 38e minuut nam Nick de Graaf op rechts een vrije schop en Henk Bakker verlengde de bal voor de 2-0 ruststand.

In de tweede helft probeerde WKE krachten te sparen voor de komende wedstrijden en liet het initiatief aan VKW. Uiteindelijk bleef WKE overeind, maar met een beetje meer lef had er misschien voor VKW wel wat meer in gezeten. Nu bleef het beperkt tot een eretreffer. En ook nog een treffer die ze zelf niet maakten. Bernando Veenvliet was de pechvogel door de bal in eigen doel te werken.