Sleen speelt voor Sinterklaas

SCHOONEBEEK - Het lijkt erop dat SVV’04 eindelijk op toeren komt in de vorige wedstrijd in en tegen Stadskanaal tekende het herstel zich al aan, Sleen werd met de staart tussen de benen richting huis gestuurd.

In de derde minuut gaf Sleen al het eerste cadeau aan SVV’04 keeper Kristian Ludwig werd door een mede speler door de benen gespeeld en bracht de 1-0 op het scorebord. Hierna rechte Sleen de rug en was een paar keer gevaarlijk voor (ad interim) keeper Corwin van Engelenhoven.

In de 10e minuut was het echte weer raak voor SVV’04 de snelle Harmen Stuiver verzond de bal richting spits Ruben Prinsen deze haalde met rechts uit en schoot de bal tegen de touwen 2-0. Even later was het door slordig bal verlies 2-1, Ruud Anninga lobte de bal over de SVV’04 doelman en in de 27e minuut stond het alweer gelijk door Wouter Eiting. Sleen was hierna beter dan SVV’04 maar kwam niet tot echte grote daden. De rust ging dan ook in met een 2-2 stand.

De bedoelingen van SVV’04 werden al gelijk duidelijk de gasten werden vanaf de eerste minuut onder druk gezet en naar de ”slachtbank” geleid. Ranil Briek van Sleen probeerde nog wel via wat duikelingen de boel voor Sleen op scherp te zetten maar dit mocht niet baten. In de 52e minuut zette Arjen Kocks zijn ploeg met een lage schuiver op een verdiende voorsprong(3-2).

Vijf minuten was het alweer raak door toedoen van de Slenerkeeper frommelde Herman Stuiver de bal over de doellijn (4-2) Sleen werd hierna geheel overlopen door SVV’04. Ruben Prinsen maakte zijn tweede van deze middag(5-2) en uit een hoekschop kopte invaller Rick Piek in de 76e minuut nummer 6 tegen de touwen.

Sleen stond er bij en keek er na en zag Ruben Prinsen in de 85e en in de 88e minuut zijn derde en vierde van vanmiddag maken, aanvoerder Bas Zondag testte nog even de lat. De uitslag had zeker in de dubbele cijfers kunnen lopen, maar de krachten vloeiden weg op het zwaar te bespelen veld door de gestage regenval.