Nipte nederlaag SC Angelslo in Wijnjewoude

WIJNJEWOUDE–Afgelopen zaterdag speelde SC Angelslo uit tegen ODV in Wijnjewoude op sportpark Tusken de Wallen op een zwaar te bespelen veld en verloor met 1-0.

Het spel ging vanaf het begin op en neer en de keepers werden een aantal keren op de proef gesteld; gevaarlijk werden beide ploegen echter niet. Angelslo kreeg na tien minuten iets meer veldoverwicht, maar verder dan de zestien meter kwamen de Emmenaren niet en het spelbeeld bleef rommelig.In de 37e minuut was het desondanks ODV dat op een 1-0 voorsprong kwam: vanuit een overigens slecht genomen vrije bal zag Michel van der Werf zijn inzet in het doel rollen, doordat AngelslokeeperKatoens zicht werd geblokkeerd, waarna de bal onder zijn benen door rolde.

Angelslo probeerde nog voor de rust de gelijkmaker te forceren, maar was niet nauwkeurig voor de goal.

Na de thee was het wedstrijdbeeld een kopie van dat in de eerste helft. Angelslo had het iets betere van het spel, maar was slordig. Na nog een aantal mogelijkheden aan beide zijden, waarin de keepers de hoofdrol opeisten, werd na 90 minuten afgefloten met een gelukkige overwinning voor de ploeg uit Friesland.Zaterdag 5 december speelt Angelslo thuis tegen buurman SVBO; deze derby begint om 14.30 uur op Sportpark Meerdijk Noord.