Zwartemeer wint in Hollandscheveld

HOLLANDSCHEVELD – In de zondag 3e klasse D won Zwartemeer na een 0-1 ruststand met 3-1 van HODO. De eerste kans in de wedstrijd kreeg Zwartemeer. Een goede voorzet van Thyrann Lambers werd door Leon Rijfkogel naast gekopt. In de tegenstoot werd Jesse de Haas onderuit gehaald door Amando Vink.

De toegekende vrije bal van Dennis van Veen trof geen doel. In de 33e minuut was het wel raak voor Zwartemeer. Een vrije bal op de rand van de 16 werd door Thyrann Lambers bij de tweede paal geplaatst waar Maurice Heine de bal wist binnen te koppen.

Het enige wapenfeit van HODO zijde was een schot van Kevin Vos dat naast ging. De 2e helft begon goed voor Zwartemeer want al na 3 minuten zag aanvoerder Gezim Luli zijn mislukte voorzet in de verre hoek achter keeper Marcel Pol belanden. 0-2.

Hierna kreeg HODO ook enkele kleine kansjes via Jesse de Haas, Sander Hartman en Ruben de Haas, maar deze konden Zwartemeer doelman Justin Verschoor niet verontrusten. HODO moest zelf bedacht zijn op de counter van Zwartemeer die in de 71e minuut wel scoorden. De buitenspelval van HODO mislukte en het was Jesse Habing die de 0-3 scoorde. In de 87e minuut redde Sander Hartman de eer voor HODO en bepaalde de eindstand op 1-3.