Titan kansloos in Groningen

GRONINGEN –Op een regenachtig en winderig sportpark West End in Groningen verloor Titan met 4-0 van Groninger Boys. In deze wedstrijd in de zondag 3e klasse D wasGroninger Boys de betere ploeg en stond na tien minuten al 1-0 via Earl Erwin Perré. De 2-0 viel in de 22e minuut toen PongClemenciade bal kon aannemen en het leer in de kruising krulde.

Na 43 minuten zette Clemencia de aanval op en via Oosterhof komt de bal terecht bij Perré en die kon de bal simpel van dichtbij de 3-0 binnen. De ploeg uit Nieuw Weerdinge kon er niets tegenover stellen op twee schoten na die recht op Groninger Boys doelman Erwin Oosterhof af gingen.Na rust werd het weer beter, maar het spel niet. De verdedigers van Groninger Boys waren veel te sterk voor de aanvallers van Titan.

Pas na 72 minuten viel er weer wat te beleven toen Robert Oosterhof de bal na een voorzet van Kamin Layeb tegen de touwen knalde. 4-0. Even later kreeg Titan een eerste echte kans,maar Klaas Postmus knalde de bal net naast.

Groninger Boys kreeg nog een mogelijkheid, maar Luciano Amelo kreeg de voet net niet goed tegen een voorzet van Oosterhof. De wedstrijd kabbelde vervolgens met een 4-0 stand naar het einde.