EHS’85 veegt Zandpol van de mat

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse D eindigde de wedstrijd Zandpol – EHS 85 inning Na een 0-3 ruststand won EHS’85 met 0-8. Roy Cremer wist het goede voorbeeld te geven door in de vijfde minuut een goede steek bal te waarderen en oog in oog met de keeper de 0-1 op het bord liet noteren. In de 17e minuut bediende Ronald Muter spits Elwin de Jong op maat en die kon eenvoudig de 0-2 noteren.

Uit en strakke voorzet van Linneman kopte de verdediger van Zandpol de bal achter zijn eigen keeper 0-3 het had gezien de kansen verhouding met de rust al wel dubbele cijfers kunnen zijn vind trainer Cor Huls maar EHS was enorm slordig in de afronding en ging daarom ook rusten met maar 0-3. Na de rust een feller Zandpol die keeper Schepers van EHS 85 direct liet weten dat hij er vandaag niet voor niets staat want hij pakte 2-3 ballen.

De hele 1e helft niets te doen gehad en dan nog zo scherp kunt keepen en coachen is fantastisch. Toch was het weer EHS die in de 60 minuut door een kanonskogel van Mark Linneman uit de 2e lijn de 0-4 liet noteren. EHS ging door met aanvallen en een goede actie van Martijn Korthuis werd door Elwin de Jong afgemaakt 0-5, Huls bracht in de 70e minuut de jonge Mestemaker voor de moe gestreden Cremer.

Mestermaker liet in de 75e minuut zien over kwaliteit te beschikken. De niet zelfzuchtige Martijn Korthuis bediende de jonge Mestemaker en die tekende 0-6 aan op het scorebord. In de 81e minuut deed zich wel iets opmerkelijks voor de volgens trainer Huls, beste man van het veld Selmar Middeljans kon zijn goede spel bekronen, op de doellijn kreeg hij de bal er echter niet over heen Sander Katoen die in zijn rug stond gaf wel het laatste zetje 0-7. Ronald Muter maakte er in de 85e minuut nog 0-8 van en EHS kreeg nog een paar kunnen maken maar het bleef bij een makkelijke verdiende 0-8.