Sleen speelt voor Sinterklaas

SCHOONEBEEK - Het lijkt erop dat SVV’04 eindelijk op toeren komt in de vorige wedstrijd in en tegen Stadskanaal tekende het herstel zich al aan. Sleen werd na een 2-2 ruststand met een 8-2 nederlaag met de staart tussen de benen richting huis gestuurd.

In de derde minuut gaf Sleen al het eerste cadeau aan SVV’04 keeper Kristian Ludwig werd door eigen speler gepasseerd.1-0. Hierna rechte Sleen de rug en was een paar keer gevaarlijk voor (ad interim) keeper Corwin van Engelenhoven. In de 10e minuut verzondde snelle Harmen Stuiverde bal richting spits Ruben Prinsen die de 2-0 kon scoren. Na slordig bal verlies achterin wist Ruud Anninga met een lobje de SVV’04 doelman te passeren.

2-2 en met die stand ging men ook de rust in. SVV’04 begon de tweede helft met het onder druk zetten van Sleen. Nadat Ranil Briek van Sleen nog wel via wat duikelingen de boel op scherp probeerde te zetten begon bij SVV’04 de doelpuntenmachine echt op gang te komen. In de 52e minuut zette Arjen Kocks scoorde met een lage schuiver de 3-2 en vijf minuten was het alweer raak via Herman Stuiver. 4-2.

Sleen werd hierna geheel overlopen door SVV’04. Ruben Prinsen maakte zijn tweede van deze middag(5-2) en uit een hoekschop kopte invaller Rick Piek in de 76e minuut nummer 6 tegen de touwen. Sleen stond er bij en keek er na en zag Ruben Prinsen in de 85e en in de 88e minuut zijn derde en vierde van vanmiddag maken. Aanvoerder Bas Zondag testte ook nog even de lat, maar het bleef bij een 8-2 eindstand.