SVBO pakt punt in en tegen Hoogeveen

HOOGEVEEN – SVBO heeft aan het uitduel op het kunstgrasveld bij Hoogeveen een punt over gehouden. Na een 0-0 ruststand nam Hoogeveen al vroeg de leiding in de tweede helft. SVBO vocht zich terug en dat resulteerde in de verdiende 1-1 gelijke stand.

Beide ploegenkenden een afwachtend begin. Mike Reuvers brak nog wel een keer door maar vond doelman Benjamins op zijn weg. Ruststand 0-0. Na rust begon Hoogeveen feller en werd geholpen door de scheidsrechter nadat Reinders van Hoogeveenuit gleed uit, maar weleen vrije trap. Zuur voor SVBO was dat Hoogeveen hierdoor op voorsprong kwam. De bal kwam terecht bij Marco Hartman die iets te veel ruimte kreeg en Lennon Ebeltjes kansloos liet.1-0.Toch kwam SVBO terug in de wedstrijd. Er werd druk gezet op Hoogeveen en werd gevaarlijk met hoekschoppen, maar de afwerking liet te wensen over.

Ook een afvallende bal werd door Davy Wessels over geschoten. Patrick Eberhard zag doelman Benjamins redding brengen na een kopbal.Hoogeveen schoot nog eens van afstand, maar ook hier lag Lennon Ebeltjes niet wakker van. Bij SVBO kwamen Sam Spaans en Twan Waidijk in het veld.

Sam Spaans was gelijk gevaarlijk met een goede actie, tikte breed op Reuvers en Reuvers schoot SVBO verdiend op gelijke hoogte. 1-1. Daarna kreeg SVBO kansen maar kon hier geen munt uit slaan. Mike Reuvers wist zijn man uit te spelen en legde terug op Bolk, maar die zag zijn schot van de lijn gehaald worden. Daardoor bleef het tot aan het eind spannend met 1-1.