Presentatie “Positie kiezen en volgen” bij de COVS HZO DRENTHE

EMMEN - Op donderdag 11 februari a.s. zal in het clubhuis ‘De Meerfluit’van de COVS HZO Drenthe te Emmen, een presentatie worden gehouden over het volgen, positie kiezen en waarnemen door de scheidsrechter. Een van de belangrijkste onderdelen van de arbitrage maar ook één van de lastigste om te trainen.

Het vraagt veel van een scheidsrechter om dit goed onder de knie te krijgen en vormt de basis voor verdere ontwikkeling als arbiter. Op de juiste wijzepositie kiezen en het volgen van het spel is essentieel op het veld. Ben jij in het bezit van een goede conditie, ben jij in staat snel te anticiperen zijn eigenschappen die een scheidsrechter moet hebben. Als een scheidsrechter deze eigenschappen bezit, dan worden zijn/haar beslissingen sneller geaccepteerd. Het hebben van deze onontbeerlijke eigenschappen, kunnen jou helpen in je rol als scheidsrechter en is een aanvulling op het vormen van je persoonlijkheid.

De presentatie zal naast de basistheorie bestaan uit veel interactie,dvd-praktijk voorbeelden en ruimte bieden om dit te spiegelen aan jouw eigen ervaringen. Kortom een boeiende en interactieve avond die handvatten kunnen geven aan zowel actieve arbiters als mede voor overige belangstellenden.

De presentatie zal worden gegeven door Albert Jan Benjamins en Edgar Voortman. Albert Jan is docent van de KNVB en zelf actief scheidsrechter. Edgar is coach van diverse scheidsrechters in het KNVB-talententraject en voorzitter van de arbitrage in Drenthe. Iedereen is van harte welkom. De presentatie begint om 19.30 uur en zal plaatsvinden in het clubhuis van de COVS HZO Drenthe. Voor meer informatie zie de website: www.covshzodrenthe.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda