SC Angelslo op winst bij Pesse

PESSE - Zaterdag stond voor SC Angelslo de uitwedstrijd tegen Pesse op het programma en won met 3-2. Angelslo begon gretig aan de wedstrijd en zette de Pessenaren vroeg onder druk;direkt deed zich een aantal goede mogelijkheden voor.In de zevende minuut werd het goede spel van de Emmenaren beloond, toen Emiel de Vries de bal kreeg aangespeeld buiten de zestien en zijn schot laag in de korte hoek zag binnenvallen: 0-1.

Lang kon er niet genoten worden van de voorsprong, want in de negende minuut lag de gelijkmaker al in het netje: een slappe terugspeelbal werd onderschept en goed binnengeschoten door Gerben Slomp.Angelslo pakte de draad weer op en creëerdekansen met goed voetbal,maar was slordig voor de goal. Pesse kon geen vuist makenen moest in de 32e minuut de 1-2 incasseren: een goede steekbal van Emiel de Vries bracht Rick Zondag in stelling, die de bal hoog in het kruis schoot.Angelslo probeerde voor rust de voorsprong nog verder uit te bouwen, maar bleef slordig voor de goal en met de 1-2 stand werden de kleedkamers opgezocht.

Na de thee was het spel van Angelslo veel minder sprankelend: er werd uit positie gelopen en te geforceerd opzoek gegaan naar de 1-3.Pesse kwam echter ook maar mondjesmaat van eigen helft af en zo werd de tweede helft een rommelige.Pas in het slot van de wedstrijd werd het nog weer even leuk.In de 88eminuut scoorde Dino Garazlic de 1-3 en Pesse profiteerde in de 90e minuut van opnieuw een fout:

Angelslodoelman Katoen had moeite met een hoge bal, die weer in de voeten van Gerben Slomp terecht kwam.Hij omspeelde Katoen en tekende de 2-3 aan, wat tevens de eindstand werd.