Scheidsrechters actief op schoolvoetbaltoernooi voortgezet onderwijs Emmen.

Emmen – In de week van 18 tot en met 22 april was het er druk en volop gezelligheid op de sportvelden van SC Angelsloo. Vijf dagen streden leerlingen van het voortgezet onderwijs uit de gemeente Emmen om de eerste plaats op het schoolvoetbaltoernooi.

De wedstrijden vonden plaats vanaf vier uur ‘s middags tot acht uur in de avond. De schoolvoetbalcommissie had alles goed voorbereid. Er waren geen ernstige incidenten. De EHBO-post moest soms verzorging toepassen aan enkels, knieën etc.

Rennie Moes van de scheidsrechtersvereniging COVS Hondsrug Zuid Oost Drenthe had voor alle wedstrijden scheidsrechters geregeld. Moes was tevreden over de arbitrage. Alle dagen verliepen sportief en de samenwerking met de verschillende scholen ging prima. Volgend jaar zullen de scheidsrechters weer present zijn.


Van links naar rechts achterste rij: Rick Boxem—Albert Jan Benjamins – Rennie Moes – Bertus Ebelties –R. Vos en Andries Meendering. Van links naar rechts Daniël Dorgelo –Harrie Peters (zwartemeerse boys)—Kumar v.d. Leest (Drenthina) Ab Bosma en Kevin Moed.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda